הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עדיין יש תקווה לטקסס ?

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

בזמן האחרון יוצא לי לחשוב, האם עדיין יש לי תקווה לעשות טקסס ולהתקדם איתה ?
האימון האחרון שלי בטקסס היה לפני שנה, מאז עשיתי סבב של אוננות, נפצעתי, 2 סבבים בתוכנית שיוסי קלמנוביץ' כתב לי וסבב קורטה. כרגע עושה תוכנית שכתבתי לעצמי.
אם עדיין יש לי תקווה הייתי שמח לחזור לטקסס בספטמבר ולחזור לשבור שיאים כל שבוע.

דעתכם בנושא ?

אני בכללי מאוד לא אוהב את התוכניות האמריקאיות, בוא נסתכל על 5/3/1 יש לך סט אחד כבד בשבוע ורוב הנפח מגיע מתרגילי עזר (פרט לגירסת הBBB).
למה שפאוורליפטר מתחרה (כמו פותח האשכול) ירצה לעשות תןכנית שיש בה רק סט אחד כבד באמת בשבוע, רוב הנפח מגיע מעזרים או אם הוא עושה BBB אז הוא מבלה בטווח ה50% מהRM1 ואפילו פחות. זה פשוט לא אחוז העצימות ה"אופטימלי" בשבילו. לא אמרתי שהתוכנית גרועה, אמרתי שיש אפשרויות טובות יותר.

אמרתי BBB.

למה אתה חושב שהוא יתקדם שבועית פתאום אחרי התוכניות שהוא עשה?

אמרתי BBB.

למה אתה חושב שהוא יתקדם שבועית פתאום אחרי התוכניות שהוא עשה?
אני לא חושב שהוא יתקדם שבועית אחרי התוכניות שהוא עשה, אמרתי את זה בעצמי:
אם עשית טקסס והגעת למשקלים X, Y וZ וכדי לעבור אותם היית צריך לעשות תוכנית יותר מתקדמת מה גורם לך לחשוב שטקסס תעבוד עכשיו?
ובכל זאת, לדעתי, 5/3/1 היא לא האופציה הטובה ביותר.

• פותח/ת השרשור
לאחר מחשבה מרובה ושיחת נפש עם ילדחלש הגעתי למסקנה שטקסס זה ביזבוז מוחלט של זמן,אם אני אכן אצליח להתקדם בה (ואני בספק) ההתקדמות תהיה מזערית וזה יהיה בסך הכל ניצול מקסימלי של ההתקדמות מתוכניות קודמות.
עכשיו צריך לחשוב על תוכנית אחרת, אני מתלבט בין סבב נוסף של קורטה, פנדליי או שייקו.

קורטה או פנדליי - הרבה נפח, הרבה עבודה, הרבה התחזקות (בתנאי שאני אוכל בזמן הזה)
שייקו- עבודה חכמה ומחושבת.

אם למישהו יש רעיון יותר טוב אני אשמח לשמוע.

לאחר מחשבה מרובה ושיחת נפש עם ילדחלש הגעתי למסקנה שטקסס זה ביזבוז מוחלט של זמן,אם אני אכן אצליח להתקדם בה (ואני בספק) ההתקדמות תהיה מזערית וזה יהיה בסך הכל ניצול מקסימלי של ההתקדמות מתוכניות קודמות.
עכשיו צריך לחשוב על תוכנית אחרת, אני מתלבט בין סבב נוסף של קורטה, פנדליי או שייקו.

טיפים לאיך להגיע ל95 קילו תקבל בפייסבוק.

נפצעת בקורטה... הייתי יותר הולך אז על שייקו או פנדליי

ויש הרבה שלא.
כנ"ל אנשים שחרשו על כל תכנית שקיימת בתקווה למצוא את תכנית הקסם ולא הגיעו לשום מקום. לכן אמרתי, זה לא התכנית, זה אתה. תאכל טוב, תנוח טוב, ותתן הכל מתחת למוט - אתה תתקדם, לא חשוב איזו תכנית תעשה, אם בכלל.

כנ"ל אנשים שחרשו על כל תכנית שקיימת בתקווה למצוא את תכנית הקסם ולא הגיעו לשום מקום. לכן אמרתי, זה לא התכנית, זה אתה. תאכל טוב, תנוח טוב, ותתן הכל מתחת למוט - אתה תתקדם, לא חשוב איזו תכנית תעשה, אם בכלל.

מגניב, אני אעבור לסטים של 15 ואתן הכל מתחת למוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית