אחר שיתוף שלכם בתחושותיי

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
*אשמח אם לא יהיו כאן תגובות שבאות לעקוץ

המנוי שלי נגמר עוד 3 ימים ולמען האמת אני דיי שחוק. מתאמן כבר שנתיים רצוף ואין לי כוח.

מה גם שהמכון "היקר" שלי מתכנן לעלות את המחיר - משהו שממש לא בא לי.

בדקתי אולי אפשרות להירשם לקרוספיט אבל המנוי יקר מדי ואני לא ממש מתחבר לקונספט של האימון המחזורי, מטקונים וכד'.

הייתי שמח להגיע למקום שבו הכי מתקרב למכון הארדקור אמיתי עם ברזלים, מגנזיום, מוסיקת רוק כבד רועשת וצרחות אבל לצערי השעות הפתוחות של המכון לא מאפשרות לי להתגמש כ"כ.

מצד שני ממש לא רוצה להפסיק להתאמן ולאגור שומן למרות שאולי התקופה הזאת תגרום לי להתגעגע. הצעות ? תובנות ? אשמח לשמוע....

נערך לאחרונה:
להפסיק להתאמן ולאגור שומן
אתה ממש לא רוצה את זה.
לדעתי הבעיה שלך פשוט זה חוסר מוטיבציה.
בין אם תקיעה במשקלים או פשוט שעמום באימון.
אתה מתאמן לבד או שיש לך עם מי להתאמן?
אם אתה מתאמן עם עוד אנשים אז יכול להיות פשוט אתה בתקופה של מחסור במוטיבציה.
אתה יכול לצאת להפסקה קצרה של איזה חודש מהאימונים ואז לחזור לזה מלא מוטיבציה.
אם אין לך אם מי להתאמן זה חבל כי זה פי כמה וכמה יותר כיף עם אנשים.

• פותח/ת השרשור
אתה ממש לא רוצה את זה.
לדעתי הבעיה שלך פשוט זה חוסר מוטיבציה.
בין אם תקיעה במשקלים או פשוט שעמום באימון.
אתה מתאמן לבד או שיש לך עם מי להתאמן?
אם אתה מתאמן עם עוד אנשים אז יכול להיות פשוט אתה בתקופה של מחסור במוטיבציה.
אתה יכול לצאת להפסקה קצרה של איזה חודש מהאימונים ואז לחזור לזה מלא מוטיבציה.
אם אין לך אם מי להתאמן זה חבל כי זה פי כמה וכמה יותר כיף עם אנשים.

יכול להיות שהחיטוב מדבר מגרוני(למרות שירדתי סה"כ 5KG) אני לא יודע.

לרוב מתאמן לבד ומדי פעם @הבובספוג מצטרף אליי כשנפגשים.

בדיוק חבר נרשם למכון שלי אבל אני לא ממש יודע כמה הוא יהיה פתוח לתרגילי כוח והרמות.

שהחיטוב מדבר מגרוני
הוא כן.
וכמו שאני רואה אתה לא מתאמן עם אנשים לרוב. לי אישית הייתה תקופה של חודשיים שהתאמנתי לבד זה היה מדכא. מאוד.
ממליץ לך איכשהו לארגן אנשים למכון או לעבור למכון עם אנשים נורמלים. אולי גם תרחיב את קהילת LBS על הדרך. 😃

• פותח/ת השרשור
הוא כן.
וכמו שאני רואה אתה לא מתאמן עם אנשים לרוב. לי אישית הייתה תקופה של חודשיים שהתאמנתי לבד זה היה מדכא. מאוד.
ממליץ לך איכשהו לארגן אנשים למכון או לעבור למכון עם אנשים נורמלים. אולי גם תרחיב את קהילת LBS על הדרך. 😃

יש יתרונות וחסרונות...

לא חושב שזה יהיה קל למצוא מישהו שיצא מאזור הנוחות שלו ויתחיל לצרוח באמצע חדר כושר מלא במפמפמים.

מה גם שאני מתאמן לרוב ישר אחרי העבודה ב15:00 - לא מכיר הרבה אנשים שמסיימים עבודה בשעות כאלה.

אני הייתי במקום שלך עד לפניי כמה שנים עד שהבנתי אני צריך לתאים את המכון שלי לטיפוס שלי אז בתגובה: קניתי לעצמי מכון בבית ומאז אני מרוצה מוזיקה פרטית בבית עושה איזה תרגילים שבזין שלי לא צריך לענות לבקשות של אף אחד גם פלוס בlong run זה מישתלם יותר כלכלית
ואם זה עדיין לא מתאים לך תחפש מכון אחר תיזכור שאתה משלם למכון ולא להפך

מהמרת על כך שהחיטוב אכן מדבר מגרונך. יש לו נטייה לגרוע מהמוטיבציה, אבל מה שכן יעזור לך, לדעתי, הוא לקחת את החיטוב ברצינות ושלב אחד קדימה. ברגע שתראה תוצאות , גם אם הן לא יהיו על המוט ו"רק" בשקילה השבועית, המוטיבציה תחזור.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי במקום שלך עד לפניי כמה שנים עד שהבנתי אני צריך לתאים את המכון שלי לטיפוס שלי אז בתגובה: קניתי לעצמי מכון בבית ומאז אני מרוצה מוזיקה פרטית בבית עושה איזה תרגילים שבזין שלי לא צריך לענות לבקשות של אף אחד גם פלוס בlong run זה משתלם יותר כלכלית
ואם זה עדיין לא מתאים לך תחפש מכון אחר תיזכור שאתה משלם למכון ולא להפך

לא יודע מאיזה אזור אתה אבל בחולון האפשרויות הן לא גדולות במיוחד.

רוב המקומות פה הם קאנטרי קלאבים שמציעים מנוי ב-4000 ש"ח, לא ממש מתאים לי.

המקום הקודם שלי היה מכון פרטי קטן במתנ"ס שלקח לי את אותו מחיר שלוקחים לי כיום במכון הנוכחי שלי שגדול ממנו פי 2 לפחות עם יותר ספות ויותר מקום.

למה לא מתאים לך להתאמן בערב?
או שאתה הולך בצהריים
דרך אגב, למה זה לא באוף טופיק?.....😃

כי זה בכל זאת איזשהו אספקט של אימונים ותזונה... אומנם פסיכולוגי(שהוא לא פחות חשוב...) אבל עדיין אימונים ותזונה. אם אחד המנהלים עדיין חושב שזה לא קשור לנושא - אני בהחלט אבין.

כדי "לגמור את זה" הכי מהר שאפשר?

1. אני לא אוהב להתאמן בערב מהסיבה שרשמתי - יש הרבה אנשים וזה מתחיל להציק ככל שהאימון מתקדם.

2. אני כבר נמצא(המכון נמצא במקום העבודה שלי) שם. לא יהיה לי כוח לחזור הביתה ואז לחזור שוב לשם עם ציוד באוטובוס. אז אני כבר מלכתחילה מגיע עם תיק אימונים, שם אותו בחדר בעבודה וכשמסיים לעבוד ישר הולך לחדר הזה מחליף בגדים והולך להתאמן - פשוט.

לא יודע מאיזה אזור אתה אבל בחולון האפשרויות הן לא גדולות במיוחד.

רוב המקומות פה הם קאנטרי קלאבים שמציעים מנוי ב-4000 ש"ח, לא ממש מתאים לי.

המקום הקודם שלי היה מכון פרטי קטן במתנ"ס שלקח לי את אותו מחיר שלוקחים לי כיום במכון הנוכחי שלי שגדול ממנו פי 2 לפחות עם יותר ספות ויותר מקום.

1. אני לא אוהב להתאמן בערב מהסיבה שרשמתי - יש הרבה אנשים וזה מתחיל להציק ככל שהאימון מתקדם.

2. אני כבר נמצא(המכון נמצא במקום העבודה שלי) שם. לא יהיה לי כוח לחזור הביתה ואז לחזור שוב לשם עם ציוד באוטובוס. אז אני כבר מלכתחילה מגיע עם תיק אימונים, שם אותו בחדר בעבודה וכשמסיים לעבוד ישר הולך לחדר הזה מחליף בגדים והולך להתאמן - פשוט.

ומכון ביתי לא בראש שלך?,כי תאמין או לא לי זה עשה פלאים בשיגרת אימון ואני אישית מאוד ממליץ

• פותח/ת השרשור
ומכון ביתי לא בראש שלך?,כי תאמין או לא לי זה עשה פלאים בשיגרת אימון ואני אישית מאוד ממליץ

אין לי שום מקום בבית בשביל זה ורק המחשבה על סכומי הכסף שאצטרך להוציא מהכיס שלי עושה לי כאב ראש.

אין לי שום מקום בבית בשביל זה ורק המחשבה על סכומי הכסף שאצטרך להוציא מהכיס שלי עושה לי כאב ראש.
https://profitgym.co.il/
לפי מה שהבנתי פרופיקט עושים מכונים בראשון לציון וחולון (או רק באזור חולון ליד קניון הזהב לפי מה שהבנתי)
זה מאוד זול ולפי מה שהבנתי יש שם בעיקר כלובים ומישקולות

פרוש לבילדינג...
ברצינות, בדרך כלל שאני מאבד מוטיבציה אני מנסה להתאמן בתוכניות מהסוג הזה (ABCDEFG), משתעמם למוות אחרי שבוע וחוזר עם מוטיבציה להרים כבד יותר מתמיד.

https://profitgym.co.il/
לפי מה שהבנתי פרופיקט עושים מכונים בראשון לציון וחולון (או רק באזור חולון ליד קניון הזהב לפי מה שהבנתי)
זה מאוד זול ולפי מה שהבנתי יש שם בעיקר כלובים ומישקולות
ציוד סביר לחלוטין.

בכל מקרה, אל תפרוש, מהרגע שתפסיק לאימון אחד, הדרך חזרה תהיה ארוכה.

תשנה קצת את האימונים, תשחק עם כמה דברים, תתפרק על צ׳יט טוב וזה יעבור.

• פותח/ת השרשור
אני כמעט כל שבוע מתפרק על אחלה צ'יטים מהסרטים - זה לא ממש עוזר.

וידעתי על פרופיט חצי שנה לפני שהוא נפתח בחולון. אומנם המקום זול אבל לצערי הוא רחוק לי מהבית ורק הנסיעות אליו באוטובוסים יעלו לי יותר.

תראה, אתה בחור טוב ויש לך כוונות טובות. אבל כל האשכולות שאתה פותח אתה תמיד אוכל סרטים
תפסיק לחשוב יותר מידי, תעשה מדיטציה כדי לתרגל את זה, זה אוכל אותך מבפנים ומכניס אותך לקונפליקטים מיותרים וסוחט ממך אנרגיות.

מתאמן שנתיים רצוף?
חשבת לקחת הפסקה? לצאת לחופשה בת שבוע ומעלה.
סתם לבלות עם משפחה וכו'?

• פותח/ת השרשור
תראה, אתה בחור טוב ויש לך כוונות טובות. אבל כל האשכולות שאתה פותח אתה תמיד אוכל סרטים
תפסיק לחשוב יותר מידי, תעשה מדיטציה כדי לתרגל את זה, זה אוכל אותך מבפנים ומכניס אותך לקונפליקטים מיותרים וסוחט ממך אנרגיות.

הייתה תקופה שבה בדיוק אחרי שהייתי קם משינה הייתי סוגר ת'עיניים ל-5 דק' ומדמיין דברים טובים שיקרו לי באותו יום ודברים שאני רוצה שיתגשמו בעתיד. לצערי ה-5 דק' הללו היו זמן מאוד בבוקר בהכנה לעבודה והפסקתי עם זה.

מתאמן שנתיים רצוף?
חשבת לקחת הפסקה? לצאת לחופשה בת שבוע ומעלה.
סתם לבלות עם משפחה וכו'?

לפני 3,4 חודש הייתי עם המשפחה בברצלונה ל-5 ימים, זה נחשב ?

הייתה תקופה שבה בדיוק אחרי שהייתי קם משינה הייתי סוגר ת'עיניים ל-5 דק' ומדמיין דברים טובים שיקרו לי באותו יום ודברים שאני רוצה שיתגשמו בעתיד. לצערי ה-5 דק' הללו היו זמן מאוד בבוקר בהכנה לעבודה והפסקתי עם זה.

לפני 3,4 חודש הייתי עם המשפחה בברצלונה ל-5 ימים, זה נחשב ?
כן, די.
אל תתן לאימון להכתיב לך את החיים, אין סיבה להיות כלכך לחוץ וחסר מוטיבציה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית