ייעוץ זמן מנוחה בין סטים

kukuzablo

משתמש מתחיל
86
7
נק' מוניטין:
18
86
7
אני מתאמן בתוכנית fbw שבנויה כך-

סקוואט, בנץ, מתח, פרס
3x5 הכל

זמן מנוחה בין סט לסט הוא בין 3-4 דקות.
השאלה היא למה לא לעשות לדוגמא סקוואט, ובין חזרה לחזרה לעשות בנץ לדוגמא.
ז״א בזמן המנוחה של הסקוואט לעשות בנץ ובזמן המנוחה של הבנץ לעשות סקוואט.

האם חשוב להקפיד על מנוחה כללית בין סט לסט גם אם התרגילים לא עובדים על אותן קבוצות שרירים בכלל?

אלא אם אתה מתאמן בתוכנית שמשתמשת בזה כעיקרון בפני עצמו - ולוקחת בחשבון את ההתשה שלך - אל תעשה את זה. אם תנסה תראה שאתה מותש ושהמשקלים שאתה מרים צונחים בתלילות.

נסה את זה:

בדוק באימון עם איזה משקל אתה מסוגל לבצע 10 חזרות בלחיצת חזה (בשביל הדוגמא כמובן)

אימון אחרי תשים את אותו משקל שהרמת בו 10 חזרות בבנצ' ותעשה סקוואט לפני ובלי מנוחה תעבור ישר לבנצ', רוב הסיכויים שלא תסיים אפילו 5 חזרות.

ואז תבין על אמת שזה לא פרקטי

אתה מדבר על סופרסט. כשאני רואה חצי מהמתאמנים בחדכ שלי עושים סופר סט בין כל תרגיל (!!) זה נראה יותר כמו אימון אירובי מאשר אנאירובי

• פותח/ת השרשור
תודה, תארתי לעצמי שזו התשובה.
פשוט מתחיל להמאס עליי שכל אימון מגיע אליי בנאדם אחר ואומר לי שאני עושה שטויות וזה לא פרקטי לעשות רק חמש חזרות לסט או שמנוחה של יותר מדקה וחצי הורסת את התרגיל או שאימון עם ארבעה תרגילים בלבד זה חרא של אימון. אני יודע שהם טועים, אבל לא יודע מה להגיד חוץ מ״זו התוכנית שלי וככה אני עובד״

אבל לא יודע מה להגיד חוץ מ״זו התוכנית שלי וככה אני עובד״
אתה עם אוזניות באימון? אם כן אז תגיד "טוב" ותחזיר את האוזניות לתוך האוזניים. אם לא אז תגיד "טוב" ותסתובב לכיוון אחר.

פשוט מתחיל להמאס עליי שכל אימון מגיע אליי בנאדם אחר ואומר לי שאני עושה שטויות וזה לא פרקטי לעשות רק חמש חזרות לסט או שמנוחה של יותר מדקה וחצי הורסת את התרגיל או שאימון עם ארבעה תרגילים בלבד זה חרא של אימון. אני יודע שהם טועים, אבל לא יודע מה להגיד חוץ מ״זו התוכנית שלי וככה אני עובד״
זה בסדר זה רק עיניין של זמן עד שתרים יותר מהם ואז הם כבר ישאלו איך אתה מתאמן ושתלמד אותם

לדעתי אתה צריך להתעלם מהם. אם הייתי צריך לשאול כל ליצן בחדר כושר שלי למה הוא מתאמן ככה וככה,הייתי עסוק כל האימון בלדבר ולא להתאמן. אתה לא חייב להם כלום,שיהנו מפמפומי הבייספס כמה שהם רוצים בזמן שאתה גדל ומתחזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית