הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS בתחילת הדרך.

• פותח/ת השרשור adudu
  • פורסם בתאריך

adudu

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
-73
28
0
שלום חברים.🆘

טוב אז אחרי שבוע בתוכנית SS- וכן אני יודע שזה לא מדד לכלום. יש לי שאלה אחת גדולה.
אבל לפני כן רקע.....
עברתי לפני שבוע מתוכנית ABC לSS ( אני שנה במתכונת של ABC משתנה), האימונים חזקים יותר, אני מותש יותר בסוף אימון.
רגע לפני שאני עוזב את החדר כושר שלי כי אין שום אפשרות לעשות סקוואט עם מוט חופשי וגם ששמתי את המוט על המקבילים הם כמעט התעלפו... היתי רוצה לשאול שוב את שאלת המאה! למרות שיש אשכול שלם לגבי הענין וכולם כאן תומכים נלהבים של SS אני רוצה להבין משהו. וחכמים ממני אמרו:
Knowledge make you bigger
המטרה שלי היא לגדול, להיות נפוח יותר ( עד כמה שניתן ללא הזרקות).ואני אמקד את השאלה בפרטנות לגבי דוגמת הידים אבל זה משליך על כל הגוף.
כיום היקף היד שלי לפני אימון הוא 43 ס"מ, כאשר אני עובד בתוכנית SS אין נגיעה ישירה לידים.
האם כאשר המטרה שלי היא גדילה זה נכון לעבוד כך? הידים ימשיכו חגדול או שמא חלילה יקטנו עקב חוסר תרגילים מבודדים?

אני מצרף ציטוט:
"למתאמן מתחיל (כזה שמצליח להתאושש ולעלות משקלים מאימון לאימון) אין צורך לבודד שרירים קטנים (יד קידמית, אחורית, תאומים, שכמות וכדומה) כי הם סינרגיסטים (עזרים) בכל התרגילים המרכזיים ש SS מתרכז עליו (סקוואט, בנץ, דדליפט, מילטרי פרס, פאוור קלין/מתח). כמו כן לא ניתן לתת דגש על שריר מסויים גם אם הוא לא מתפתח, יותר נפח יכול לעזור בשלבים מתקדמים שלכם באימונים"

בלחיצת חזה אני לא מצליח להתקדם לדוגמא, אני תקוע על 100 קילו. ואני הרבה זמן לא מצליח לעלות משקלים מאימון לאימון וגם לא מחודש לחודש! בתוכנית ABC
ויותר מזה ערערו את המוטיבציה שלי בעיקר מאחר שאמרו לי שהתוכנית מתאימה לפאוור ליפטרים ולא למי שרוצה להתנפח ולגדול, אני מבין שכאשר המשקל על המוט גדול יותר גודלים יותר אבל שוב האם בשלב שאני נמצא זה נכון לעבוד כך? או שמא להשאר בתוכנית מפוצלת.
גם ארני עבד מפוצל לא?😉

תודה רבה.

ארני השתמש בסטרואידים.

לדעתי תנסה משהו אחר מABC, אתה עובד כבר שנה בתוכנית הזאת והגיע הזמן לראום אם יש משהו שיביא לתוצאות טובות יותר, כלומר טוב שאתה עושה עכשיו SS.

אם אתה תקוע על 100 כמה אימונים, תעשה ריסט.

בגדול בטווח הארוך עדיף לעשות תוכנית כח (SS וכו') כי אז פוטנציאל הגדילה גדל (יותר משקל יותר מסה). בטווח הקצר עובדים בתוכניות שונות, שים לב שיש הרבה אנשים מנופחים שעובדים עם משקלים נמוכים.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שאין מנוס מסטרואידים.....אבל לפני זה אני אחליף מכון....

מעניין שאין פה מצדדי ABCD ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית