אני מאמין יותר למידע שקראתי בספר של לייל מקדונלד על הדיאטה הקיטוגינית. עם כל הכבוד לסרטון.
לייל מקדונלד משוגע,אני מאמין יותר למשה)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מאמין יותר למידע שקראתי בספר של לייל מקדונלד על הדיאטה הקיטוגינית. עם כל הכבוד לסרטון.
מה ההבדל? משה הוא הגרסה הישראלית של לייל 😆לייל מקדונלד משוגע,אני מאמין יותר למשה)
מה ההבדל? משה הוא הגרסה הישראלית של לייל 😆
אל תשווה אותי למר דביל. אני כל פעם מחדש מוכיח לו שהוא אהבל, אבל האגו לא נותן לו להודות בטעויות שלו. הוא חושב שהוא הכי חכם, לא שאכפת לי אבל קהל הקוראים שלו עוד יאמין לבולשיט שהוא כותב לאחרונה באתר שלו (ראה ערך המאמר האחרון על אינסולין). זה אולי יקי, אבל מה שהוא כתב שם פשוט לא נכון ובא "להוכיח לכל שונאי האינסולין ש..." ובסוף לא מוכיח כלום. מעניין איך הספר שלו על נשים יראה. נראה לי שהקנייה/מכירה של בית הזונות ביוסטון (כן זה היה אמיתי) וכל ההתקף bipolar האחרון שהיה לו ממש דפק אותו. אבל ממש.מה ההבדל? משה הוא הגרסה הישראלית של לייל 😆
תן התייחסות למה ששאלתי pleaseאל תשווה אותי למר דביל. אני כל פעם מחדש מוכיח לו שהוא אהבל, אבל האגו לא נותן לו להודות בטעויות שלו. הוא חושב שהוא הכי חכם, לא שאכפת לי אבל קהל הקוראים שלו עוד יאמין לבולשיט שהוא כותב לאחרונה באתר שלו (ראה ערך המאמר האחרון על אינסולין). זה אולי יקי, אבל מה שהוא כתב שם פשוט לא נכון ובא "להוכיח לכל שונאי האינסולין ש..." ובסוף לא מוכיח כלום. מעניין איך הספר שלו על נשים יראה. נראה לי שהקנייה/מכירה של בית הזונות ביוסטון (כן זה היה אמיתי) וכל ההתקף bipolar האחרון שהיה לו ממש דפק אותו. אבל ממש.
מה השאלה?תן התייחסות למה ששאלתי please
רגע זה אומר שמי שבIF 2/3 מהזמן בקיטוזיס בלי קשר למה הוא אוכל?
זה לא נשמע לי הגיוני
מה השאלה?