הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה קורה כשמפסיקים לאכול?

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל? משה הוא הגרסה הישראלית של לייל 😆
אל תשווה אותי למר דביל. אני כל פעם מחדש מוכיח לו שהוא אהבל, אבל האגו לא נותן לו להודות בטעויות שלו. הוא חושב שהוא הכי חכם, לא שאכפת לי אבל קהל הקוראים שלו עוד יאמין לבולשיט שהוא כותב לאחרונה באתר שלו (ראה ערך המאמר האחרון על אינסולין). זה אולי יקי, אבל מה שהוא כתב שם פשוט לא נכון ובא "להוכיח לכל שונאי האינסולין ש..." ובסוף לא מוכיח כלום. מעניין איך הספר שלו על נשים יראה. נראה לי שהקנייה/מכירה של בית הזונות ביוסטון (כן זה היה אמיתי) וכל ההתקף bipolar האחרון שהיה לו ממש דפק אותו. אבל ממש.

אל תשווה אותי למר דביל. אני כל פעם מחדש מוכיח לו שהוא אהבל, אבל האגו לא נותן לו להודות בטעויות שלו. הוא חושב שהוא הכי חכם, לא שאכפת לי אבל קהל הקוראים שלו עוד יאמין לבולשיט שהוא כותב לאחרונה באתר שלו (ראה ערך המאמר האחרון על אינסולין). זה אולי יקי, אבל מה שהוא כתב שם פשוט לא נכון ובא "להוכיח לכל שונאי האינסולין ש..." ובסוף לא מוכיח כלום. מעניין איך הספר שלו על נשים יראה. נראה לי שהקנייה/מכירה של בית הזונות ביוסטון (כן זה היה אמיתי) וכל ההתקף bipolar האחרון שהיה לו ממש דפק אותו. אבל ממש.
תן התייחסות למה ששאלתי please

• פותח/ת השרשור
קטוזיס מורכב מהפרמטרים הבאים:
1. משך זמן הפעילות שמבצעים (רצי מרתון לדוגמה יגיעו לזה באמצע הדרך)/סוג (ועצימות) הפעילות שמבצעים
2. כמה גדולים מאגרי הגליקוגן בשריר ובכבד
3. מאזן קלורי/כמות הפחמימות שאתה צורך ביממה

אם אתה ב IF ואכלת בארוחה אחת או בטווח חלון מסויים הרבה פחמימה, אתה לא תהיה בקטוזיס במשך היום כי חלק מהפחמימה בחלק גדול מהזמן עדיין לא התעכלה או שבדרך להספג מהמעי בכל זמן נתון כך שאין לגוף שום מוטיבציה להתחיל לייצר גופי קטון (שקיימים במינון די נמוך בלי קשר בדם).

@Moshe תודה על הפרסום, מה שעוד יותר מגניב זה הטיימינג לאור מה שקורה היום( ראה מוחמד עלאן)מקרי לחלוטין.
ארצה לשאול אותך שאלה שלא קשורה לסרטון ברשותך, מדוע אנשים נוטים לעשות דל פחמימה ולא דל שומן ( בקשר לפוסט שפרסמת לגבי הקבוצות)?
תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית