הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר הגיוני שעליתי קילו ביום?

• פותח/ת השרשור devilo
  • פורסם בתאריך

devilo

משתמש מתחיל
18
1
נק' מוניטין:
1
18
1
אני בן 18, 167 בגובה ושוקל 64.6. בתקופת מסה.
אתמול לאחר המכון כושר מיד נשקלתי וראיתי שאני שוקל 63.5
היום בדיוק אחרי האימון שוב בדקתי את המשקל ועליתי בקילו שלם. איך זה הגיוני?
בדקתי בשני משקלים שונים אז זה דיי וודעי. כנל לגבי אתמול.
מבחינת תזונה אני אוכל יחסית הרבה אבל אני לא חושב שלרמה של מסה.
מה שכן אתמול אכלתי קצת צ'יפס אז אולי יש לזה קשר.. אני מתלבט אם מדובר בשריר או שומן כי אני לא בדיוק מבין בזה. בכל מקרה אשמח לדעת ממה דבר כזה נובע בכלל ומה זה יכול להיות

נשקלים פעם בשבוע באותו יום קבוע על בטן ריקה, רק אחרי כמה שבועות אפשר פחות או יותר לדעת כמה עלית כמה ירדת או מה שבאלך.

ואיך הם משפיעים על הגוף?
איך? בשום צורה. אם תשתה עכשיו ליטר מים אתה תשקול קילו אחד יותר כי ליטר מים = קילו. אתה יורד בנוזלים כתוצאה מנוזלים שיוצאים כזיעה/שטן ודיאטות שמטרתן לייבש אותך (בעיקר דיאטות דלות פחמימה). גוף האדם הוא לא שחור לבן ולא כל עליה וירידה היא שריר או שומן, יש עוד הרבה מאוד פרמטרים שמפריעים לנו לחישוב נכון של הGAINS שלנו ובגלל זה ההמלצה היא שקילה שבועית תחת תנאי סביבה פחות או יותר זהים, כאשר כדי להגיע לפרמטרים אלה בצורה האידיאלית ביותר מומלץ להישקל על בטן ריקה (הכי טוב על הבוקר)

לא היה לי מושג
כשאני עונה לאדם מסויים אני רואה בעיני רוחי גם קוראים אחרים. מצטער אם זה נשמע מתנשא.

אבל מאחר ואנחנו כבר כאן, נסה לשאול אדם מהישוב מאיפה הצמח מקבל את כל המסה שלו. יגידו לך מהאדמה (כאילו היא הולכת ונגמרת כשהצמח גדל בעציץ), יגידו לך ממי ההשקיה (כאילו לצמחים יש איזה פטנט להפוך חמצן ומימן לפחמן) ותתפלא כמה מעטים יענו בלי לחשוב ובלי להתלבט שעיקר המסה מגיע מהאויר (פחמן דו חמצני אין, חמצן אאוט, הפחמן נשאר בצמח).

Back
למעלה תחתית