הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חגורה בסקוואט

יוסי דניאל

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
באיזה שלב מומלץ להתחיל להשתמש בחגורה בסקוואט. אני שוקל 76 קג ועושה 110 קג בסקוואט האם אני צריך להשתמש בחגורה?

אני לא מבין למה אתה טוען לא להשתמש באביזר שעוזר לך להתחזק ולהעלות את משקלי העבודה שלך?
גם רצועות עוזר להעלות את משקלי העבודה שלך

לפותח האשכול - תתחיל לחגור ב140 בערך אם תכשל
אם לא אל תחגור

גם רצועות עוזר להעלות את משקלי העבודה שלך

לפותח האשכול - תתחיל לחגור ב140 בערך אם תכשל
אם לא אל תחגור
לא נכון. יש הבדל גדול בין פעולת רצועות לחגורה וממש טיפשי להגדיר משקל התחלה לשימוש בחגורה. רצועות הברכיים עובדות על ידי אגירת אנרגיה אלסטית והפיכתה לאנרגיה קינטית, כלומר, שימור אנרגיה שגופך היה מאבד במידה ולא היה שם רצועות. חגורה לאומת זאת מגבירה לחץ תוך בטני ומגינה על עמוד השדרה. בנוסף לכך מאפשרת לך ללחוץ את הבטן חזק יותר (להכניס אותה) וכתוצאה מכך גורמת לשרירי בטן חזקים יותר על ידי חיזוק מכיווץ איזומטרי חזק יותר בגלל היכולת להרים משקלים כבדים יותר.

לא נכון. יש הבדל גדול בין פעולת רצועות לחגורה וממש טיפשי להגדיר משקל התחלה לשימוש בחגורה. רצועות הברכיים עובדות על ידי אגירת אנרגיה אלסטית והפיכתה לאנרגיה קינטית, כלומר, שימור אנרגיה שגופך היה מאבד במידה ולא היה שם רצועות. חגורה לאומת זאת מגבירה לחץ תוך בטני ומגינה על עמוד השדרה. בנוסף לכך מאפשרת לך ללחוץ את הבטן חזק יותר (להכניס אותה) וכתוצאה מכך גורמת לשרירי בטן חזקים יותר על ידי חיזוק מכיווץ איזומטרי חזק יותר בגלל היכולת להרים משקלים כבדים יותר.

ועדיין, מתי לחגור בSS? כשאין כבר איך להתקדם?

בכל סט עבודה. בסטים של חימום אין צורך לחגור. גם אם אתה מרגיש שאתה יכול להתקדם 5 קילו מאימון לאימון בלי חגורה אל תחגור. אחרת שים חגורה.

אז רק לצורך הבהרה, אתה מחשיב את העובדה שאני סקוואט 80 (משקלי רצפה)?
תמיד תיארתי לעצמי שחוגרים בסטים כבדים של 100+

זה לא משנה את העובדה שיש לך עדיין עם זה יותר משקל אז זה עוזר
הגנה על עמוד השדרה ? לא נראה לי
חגורה נועדה להוסיף משקל וזהו.

באמת שהסיבה היחידה לא לחגור ממוט ריק היא כי אין בזה תועלת... חוץ מזה לחגורה אין שום השפעה שלילית עליך ואין סיבה להמנע ממנה.
תגיד מקס על איזה חגורה אתה ממליץ משהו שהוא לא אינזר ואפשר לקנות אותו במחיר שפוי למרות שאני לא ממש חזק במחירים

אני באמת לא מבין למה אנשים קונים RDX אם אתם הולכים להתאמן יותר משנה בחיים שלך RDX לא שווה את זה.
החגורה תהרס מהר ואתם תקנו אחת חדשה.

זה לא משנה את העובדה שיש לך עדיין עם זה יותר משקל אז זה עוזר
הגנה על עמוד השדרה ? לא נראה לי
חגורה נועדה להוסיף משקל וזהו.
אני מרגיש כאילו שאני מתווכח עם קיר. זה נכון שאתה מרים יותר משקל אבל אתה לא מרים אותו על חשבון תוספת אנרגיה שלא אמורה להיות קיימת אלה על ידי חיזוק כיווץ הבטן, משהו שבצורה טבעית אנחנו לא מסוגלים לעשות בצורה הטובה ביותר.

לא מסכים שחגורה מגינה על עמוד השדרה? לך תתווכח עם ריפטו. אפילו במאמר בקילוגרם רשום בפירוש שחגורה תומכת בכוחות הגזירה הפועלים על עמוד השדרה שנוצרים מכוח העבודה והמומנט של עמוד על הגב ולאורך השרשרת הקינטית. בנוסף לכך חגורה מפחיתה את כוחות הדחיסה בעמוד השדרה המותני באמצעות כוחות הידראליים בעקבות לחץ תוך בטני ומפחיתות את טווח התנועה בעמוד השדרה ובכך מורידות סיכון לפציעה.

אם אתה לא תשתכנע מזה אין לי עוד על מה לדבר איתך.
תגיד מקס על איזה חגורה אתה ממליץ משהו שהוא לא אינזר ואפשר לקנות אותו במחיר שפוי למרות שאני לא ממש חזק במחירים
אם 450 שקל זה מחיר שפוי קנה את הlonghorn של טיטאן. דבר עם @SmokingSnake .
Rdx זאת חגורה שעשויה מקרטון ונייר טואלט. זאת לפחות המסקנה שהגעתי אליה מהמשתמשים המבינים בחגורות בפורום.

אני מרגיש כאילו שאני מתווכח עם קיר. זה נכון שאתה מרים יותר משקל אבל אתה לא מרים אותו על חשבון תוספת אנרגיה שלא אמורה להיות קיימת אלה על ידי חיזוק כיווץ הבטן, משהו שבצורה טבעית אנחנו לא מסוגלים לעשות בצורה הטובה ביותר.

לא מסכים שחגורה מגינה על עמוד השדרה? לך תתווכח עם ריפטו. אפילו במאמר בקילוגרם רשום בפירוש שחגורה תומכת בכוחות הגזירה הפועלים על עמוד השדרה שנוצרים מכוח העבודה והמומנט של עמוד על הגב ולאורך השרשרת הקינטית. בנוסף לכך חגורה מפחיתה את כוחות הדחיסה בעמוד השדרה המותני באמצעות כוחות הידראליים בעקבות לחץ תוך בטני ומפחיתות את טווח התנועה בעמוד השדרה ובכך מורידות סיכון לפציעה.

Rdx זאת חגורה שעשויה מקרטון ונייר טואלט. זאת לפחות המסקנה שהגעתי אליה מהמשתמשים המבינים בחגורות בפורום.
בסדר זה לא שזה ממש מה שימנע פציעה, ברור שזה מוריד עומס אבל זה לא מה שימנע.

אבל בכל מקרה עדיין זה נותן לך משהו שאתה לא יכול לעשות לבד.

עדיף להתחזק כמו שיותר בלי לדעתי

דיברתי איתו הוא אמר שכרגע נגמר הכול ויהיה לו זמין רק בינואר , אני צריך משהו לפני ..הlonghorn גם ממש יפה ,450 שקל זה השקעה דיי כבדה לילד בן 16 אבל זה ישתלם .. מה ההבדל במחיר ובאיכות לדעתך בין הלונגהורן של טיטאן לבין האינזר

בסדר זה לא שזה ממש מה שימנע פציעה, ברור שזה מוריד עומס אבל זה לא מה שימנע.

אבל בכל מקרה עדיין זה נותן לך משהו שאתה לא יכול לעשות לבד.

עדיף להתחזק כמו שיותר בלי לדעתי
לדעתי אתה לא הבנת חצי ממה שטנק כתב ואתה הולך כמו תוכי כי קראת איפהשהוא שעדיף להתקדם הכי בלי.
450 שקל זה השקעה דיי כבדה לילד בן 16 אבל זה ישתלם
+

לדעתי אתה לא הבנת חצי ממה שטנק כתב ואתה הולך כמו תוכי כי קראת איפהשהוא שעדיף להתקדם הכי בלי.

+
למה לא הבנתי מה שהוא אמר ? הוא אמר לדבר עם smokingsnake ועניתי שכבר דיברתי איתו ,וזרקתי לאוויר שזה עולה הרבה אבל משתלם זה לא ממש קשור בכלל למה שהוא רשם,ולגבי הRDX הבנתי וירדתי מזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית