נק' מוניטין:
0
- 2
- 0
באיזה שלב מומלץ להתחיל להשתמש בחגורה בסקוואט. אני שוקל 76 קג ועושה 110 קג בסקוואט האם אני צריך להשתמש בחגורה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן. זה נותן לך משהו. משהו חיובי!!!בסדר זה לא שזה ממש מה שימנע פציעה, ברור שזה מוריד עומס אבל זה לא מה שימנע.
אבל בכל מקרה עדיין זה נותן לך משהו שאתה לא יכול לעשות לבד.
עדיף להתחזק כמו שיותר בלי לדעתי
האקונומיק ש @Loco העלה היא חגורה טובה מאוד. מעדיף לא לתת דעות על הבדלים בין חגורות כי עד היום השתמשתי רק באינזרדיברתי איתו הוא אמר שכרגע נגמר הכול ויהיה לו זמין רק בינואר , אני צריך משהו לפני ..הlonghorn גם ממש יפה ,450 שקל זה השקעה דיי כבדה לילד בן 16 אבל זה ישתלם .. מה ההבדל במחיר ובאיכות לדעתך בין הלונגהורן של טיטאן לבין האינזר
לדעתי אתה לא הבנת חצי ממה שטנק כתב ואתה הולך כמו תוכי כי קראת איפהשהוא שעדיף להתקדם הכי בלי.
+
ראיתי שציטטת אותי ועשית + כנראה שלא הבנתי נכון חבראתה מסתכל בכלל את מי אני מצטט?
לפי מה שהבנתי האקונומי חגורה דומה באיכות לאינזר רק לא רשום עליה אינזרלמה לא הבנתי מה שהוא אמר ? הוא אמר לדבר עם smokingsnake ועניתי שכבר דיברתי איתו ,וזרקתי לאוויר שזה עולה הרבה אבל משתלם זה לא ממש קשור בכלל למה שהוא רשם,ולגבי הRDX הבנתי וירדתי מזה...
משמע הסכמה עם מה שכתבת.
אז בוא נשים חגורה ממוט ריק ונתקדם איתה
אתה אפילו לא מסתכל בעמודים קודמים מה כתוב..באמת שהסיבה היחידה לא לחגור ממוט ריק היא כי אין בזה תועלת... חוץ מזה לחגורה אין שום השפעה שלילית עליך ואין סיבה להמנע ממנה.
ידע בנושא קניית החגורות אני חלש עדיף שאני לא אזרוק רעיונות בלי ביסוס.אחלה סליחה על החוסר הבנה , עכשיו כבחור בגילי על מה אתה ממליץ לי ? מה שנתן פה @Loco טוב ?
אז אולי לשים גם חגורה בדילואד?משמע הסכמה עם מה שכתבת.
אתה אפילו לא מסתכל בעמודים קודמים מה כתוב..
אתה מקרה אבוד.אז אולי לשים גם חגורה בדילואד?
מה הטעם לשים משהו שעוזר לך כשאתה יכול לעשות אותו דבר ויותר בלי האביזר עזר הזה?
מעניין.מה הטעם לשים משהו שעוזר לך כשאתה יכול לעשות אותו דבר ויותר בלי האביזר עזר הזה?
מקרים לא יכולים להאבדאתה מקרה אבוד.
פנה אחורה לFXP או שתפסיק להגיב.מקרים לא יכולים להאבד
אבל לא כיף להטריל / לעצבן אנשים בFXPפנה אחורה לFXP או שתפסיק להגיב.
אבל לא כיף להטריל / לעצבן אנשים בFXP
פנה אחורה לFXP
מי מדבר..עכשיו להרגע וקצת רצינות
מה רעיון לקנות חגורה רק לתרגיל אחד?בסקוואט לא מרגישים אותה כ"כ אבל לדדליפט היא די טובה.
אוקי .. החגורה כולל משלוח יוצאת 380 שקל ,בין 20-30 יום .. עכשיו נשאר רק האיכות של החגורה כי זה אחרי הכול הדבר הכי חשובעכשיו להרגע וקצת רצינות
@mor perez
אושר המליץ לי על החגורה של LIFTING LARGE, הוא אומר שהיא ממש טובה.
לצערי לא הזמנתי אותה כי לא היה במידה שלי אז הזמנתי חגורה אחרת שהיא גם מצויינת - Spud Deadlift Belt
בסקוואט לא מרגישים אותה כ"כ אבל לדדליפט היא די טובה.
ואם אתה נמוך אז יש הטוענים שחגורת בד כמו הSPUD יותר טובה ונוחה מחגורת עור.
חגורה טובה גם לסקוואט, אבל לפי מה שקראתי (לא היה לי נסיון עם אחרות) היא פחות תומכת לסקוואט מחגורות דומות.מי מדבר..
מה רעיון לקנות חגורה רק לתרגיל אחד?
הSPUD או הLL? הדולר ירד, הרווחת.אוקי .. החגורה כולל משלוח יוצאת 380 שקל ,בין 20-30 יום .. עכשיו נשאר רק האיכות של החגורה כי זה אחרי הכול הדבר הכי חשוב
הLL ,והדולר לא ירד אחינו .. שבוע שעבר היה 3.73 היום 3.878חגורה טובה גם לסקוואט, אבל לפי מה שקראתי (לא היה לי נסיון עם אחרות) היא פחות תומכת לסקוואט מחגורות דומות.
והיא טובה לבנץ ממה שראיתי.
הSPUD או הLL? הדולר ירד, הרווחת.
ירד מאז שאני הזמנתיהLL ,והדולר לא ירד אחינו .. שבוע שעבר היה 3.73 היום 3.878