הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה בסקוואט

יוסי דניאל

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
באיזה שלב מומלץ להתחיל להשתמש בחגורה בסקוואט. אני שוקל 76 קג ועושה 110 קג בסקוואט האם אני צריך להשתמש בחגורה?

בסדר זה לא שזה ממש מה שימנע פציעה, ברור שזה מוריד עומס אבל זה לא מה שימנע.

אבל בכל מקרה עדיין זה נותן לך משהו שאתה לא יכול לעשות לבד.

עדיף להתחזק כמו שיותר בלי לדעתי
כן. זה נותן לך משהו. משהו חיובי!!!
ואני לא טענתי באף הודעה שלי שזה ימנע פציעה
דיברתי איתו הוא אמר שכרגע נגמר הכול ויהיה לו זמין רק בינואר , אני צריך משהו לפני ..הlonghorn גם ממש יפה ,450 שקל זה השקעה דיי כבדה לילד בן 16 אבל זה ישתלם .. מה ההבדל במחיר ובאיכות לדעתך בין הלונגהורן של טיטאן לבין האינזר
האקונומיק ש @Loco העלה היא חגורה טובה מאוד. מעדיף לא לתת דעות על הבדלים בין חגורות כי עד היום השתמשתי רק באינזר

למה לא הבנתי מה שהוא אמר ? הוא אמר לדבר עם smokingsnake ועניתי שכבר דיברתי איתו ,וזרקתי לאוויר שזה עולה הרבה אבל משתלם זה לא ממש קשור בכלל למה שהוא רשם,ולגבי הRDX הבנתי וירדתי מזה...
לפי מה שהבנתי האקונומי חגורה דומה באיכות לאינזר רק לא רשום עליה אינזר
בקיצור אתה משלם על המותג

משמע הסכמה עם מה שכתבת.
אז בוא נשים חגורה ממוט ריק ונתקדם איתה

באמת שהסיבה היחידה לא לחגור ממוט ריק היא כי אין בזה תועלת... חוץ מזה לחגורה אין שום השפעה שלילית עליך ואין סיבה להמנע ממנה.
אתה אפילו לא מסתכל בעמודים קודמים מה כתוב..

אחלה סליחה על החוסר הבנה , עכשיו כבחור בגילי על מה אתה ממליץ לי ? מה שנתן פה @Loco טוב ?
ידע בנושא קניית החגורות אני חלש עדיף שאני לא אזרוק רעיונות בלי ביסוס.
בכ"מ אתה יכול להריץ חיפוש בפורום או לחכות לאנשים שיש להם מושג אם שניים בנושא לענות.

עכשיו להרגע וקצת רצינות
@mor perez
אושר המליץ לי על החגורה של LIFTING LARGE, הוא אומר שהיא ממש טובה.
לצערי לא הזמנתי אותה כי לא היה במידה שלי אז הזמנתי חגורה אחרת שהיא גם מצויינת - Spud Deadlift Belt

בסקוואט לא מרגישים אותה כ"כ אבל לדדליפט היא די טובה.

ואם אתה נמוך אז יש הטוענים שחגורת בד כמו הSPUD יותר טובה ונוחה מחגורת עור.

עכשיו להרגע וקצת רצינות
@mor perez
אושר המליץ לי על החגורה של LIFTING LARGE, הוא אומר שהיא ממש טובה.
לצערי לא הזמנתי אותה כי לא היה במידה שלי אז הזמנתי חגורה אחרת שהיא גם מצויינת - Spud Deadlift Belt

בסקוואט לא מרגישים אותה כ"כ אבל לדדליפט היא די טובה.

ואם אתה נמוך אז יש הטוענים שחגורת בד כמו הSPUD יותר טובה ונוחה מחגורת עור.
אוקי .. החגורה כולל משלוח יוצאת 380 שקל ,בין 20-30 יום .. עכשיו נשאר רק האיכות של החגורה כי זה אחרי הכול הדבר הכי חשוב

מי מדבר..

מה רעיון לקנות חגורה רק לתרגיל אחד?
חגורה טובה גם לסקוואט, אבל לפי מה שקראתי (לא היה לי נסיון עם אחרות) היא פחות תומכת לסקוואט מחגורות דומות.
והיא טובה לבנץ ממה שראיתי.
אוקי .. החגורה כולל משלוח יוצאת 380 שקל ,בין 20-30 יום .. עכשיו נשאר רק האיכות של החגורה כי זה אחרי הכול הדבר הכי חשוב
הSPUD או הLL? הדולר ירד, הרווחת.

חגורה טובה גם לסקוואט, אבל לפי מה שקראתי (לא היה לי נסיון עם אחרות) היא פחות תומכת לסקוואט מחגורות דומות.
והיא טובה לבנץ ממה שראיתי.

הSPUD או הLL? הדולר ירד, הרווחת.
הLL ,והדולר לא ירד אחינו .. שבוע שעבר היה 3.73 היום 3.878

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית