נק' מוניטין:
0
- 2
- 0
באיזה שלב מומלץ להתחיל להשתמש בחגורה בסקוואט. אני שוקל 76 קג ועושה 110 קג בסקוואט האם אני צריך להשתמש בחגורה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פאק , לא אחרי מעמ יוצא 460 , שבמחיר הזה אפשר להשיג לונגהורן של טיטאן .. אחכה לתשובה מsmokingsnake שהם מבצעים עוד יבוא ואנקה ממנו בתקווה שזה יגיע באזור היום הולדת שלי בכ"מ תודה !ירד מאז שאני הזמנתי
הSPUD אז יצאה לי 420 אם הייתי מזמין אותה לבד 😭
רגע חישבת מעמ?
לעבוד עם חגורהאחרי שהצגתי את שתי הדוגמאות האלו מה לפי דעתך יותר עדיף?
להחליף תוכניתובלהיתקע אני לא מתכוון לזהו נכשלתי במשקל מסויים פעם אחת אני שם חגורה. מדובר במשקל שאתה פשוט לא מצליח לעבור במשך
אני לא מבין, כשמישהו אמר לך פה בתגובה "אם ככה שים חגורה גם במוט ריק או בדילואד" אתה לעגת לו.הסיבה שאני ממליץ לשים חגורה גם ב80 קילו היא כי אין חסרונות לחגורה!
אתה אומר ששמים חגורה כשנתקעת הרבה זמן במשקל? אני אומר שזה BROSCIENCE ואין לך הסבר מדעי לתת לי למה זה יהיה נכון.
שים לב שאתה רק זורק משפטים לאוויר בלי לתת להם ביסוס פיזיקלי/פיזיולוגי כלשהו. "אם מישהו לדוגמה ישים חגורה ב80 סקוואט שהוא יכול להמשיך
להתקדם אין טעם. אולי זה יהיה קל יותר אבל שהוא".
כי במוט ריק אין בה תועלת. אבל גם אין חסרונות, אז אם זורם לך תאים מוט ריק עם חגורה. משהו רע לא יקרה מזה.אני לא מבין, כשמישהו אמר לך פה בתגובה "אם ככה שים חגורה גם במוט ריק או בדילואד" אתה לעגת לו.
אם אין שום חסרון לחגורה, למה שאני לא אשים אותה גם במוט ריק? ואני מבקש תשובה רצינית.