הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החל מכמה פחמימה ביום מתחילים העמסות?

נאור1994

משתמש מתחיל
40
2
נק' מוניטין:
2
40
2
אני כבר מעל שבוע על 100 גרם פחמימה ומתכנן בקרוב להוריד ל50,רציתי לדעת מכמה גרם פחמימות מתחילים לעשות העמסות?
ואם נגיד אני מרגיש שחילוף החומרים שלי יורד האם לעשות העמסה גם אם זה לא במסגרת הזמן שנקבע?

בכל דיאטה עושים העמסה, אין קשר לכמות הפחמימות.

מאזן קלורי שלילי = צריך העמסות שבועיות.

יש כמה יוצאי דופן מיוחדים ובמצבים מסויימים אפשר למשוך אחת לשבועיים אבל זה לא המצב וזה לא מעניין

בכל דיאטה עושים העמסה, אין קשר לכמות הפחמימות.

מאזן קלורי שלילי = צריך העמסות שבועיות.

יש כמה יוצאי דופן מיוחדים ובמצבים מסויימים אפשר למשוך אחת לשבועיים אבל זה לא המצב וזה לא מעניין
לא בכל דיאטה עושים ההעמסות כי יש מקרים שזה יוצא אותך מקטוזיס וזה לא המטרה

לא בכל דיאטה עושים ההעמסות כי יש מקרים שזה יוצא אותך מקטוזיס וזה לא המטרה
זה לא מדויק, מציע לך לקרוא את המאמר הזה : https://www.kilogram.co.il/3594/העמסת-פחמימות-בדיאטה-קטוגנית-מחזורית-ck/
הנה דיאטת דלת פחמימות שמבצעים בה העמסה: https://www.kilogram.co.il/848/anabolic-diet-דיאטה-דלת-פחמימות/

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה
אבל עדיין יש עניין שעוד לא הבנתי,לפי מה שאני קורא בהעמסה איכותית צריך לצרוך בערך 70 אחוז פחמימות,15 אחוז שומן ו15 חלבון.
לא הבנתי איך זה מסתדר עם דרישות הגוף שעד עכשיו רגיל לקבל (במקרה שלי) 170 גרם חלבון ויותר

אוקי תודה
אבל עדיין יש עניין שעוד לא הבנתי,לפי מה שאני קורא בהעמסה איכותית צריך לצרוך בערך 70 אחוז פחמימות,15 אחוז שומן ו15 חלבון.
לא הבנתי איך זה מסתדר עם דרישות הגוף שעד עכשיו רגיל לקבל (במקרה שלי) 170 גרם חלבון ויותר
אם אתה שוקל 95 זה הגיוני. אם לא אז לא.
והעמסת פחמימות זה מצב שונה עם מטרות שונות

אם אתה שוקל 95 זה הגיוני. אם לא אז לא.
והעמסת פחמימות זה מצב שונה עם מטרות שונות
שקלתי בהתחלה 92,ועכשי אני עומד על 83-84,
הורדתי את כמות החלבון מ180 גרם ל170 בערך בהתאם למשקל ואת הפחמימות הורדתי בהדרגה מ200,ל150,ועכשיו בשבוע האחרון ל100.
השאלה שלי במקרה הזה אם יש מקןם להעמסה? ואם כן כל כמה זמן ואיך לחלק את האחוז שאני מקבל מחלבון,פחמימה,ושומן עי קראתי הרבה תגובות פה בנושא ולא היה משהו חד משמעי:Confused:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית