הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לפטופ לסטודנט עד 3000 שקל

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=15955

איך הוא?
נועד בעיקר לגלישה, סרטים, שימוש בתיכנות וכו׳. צריך להחזיק לי לפחות 3 שנים.

המליצו לי על אסוס, אבל אני שם לב שבכל הדגמים שלהם יש סוללה עם 2 תאים.
האם היא חלשה? כמה זמן אפשר להשתמש בו בשימוש של גלישה באינטרנט ותיכנות?

אני היתי באותה הדילמה לפני כמה חודשים.
חיפשתי מחשב עם הרד דיסק מספיק גדול, ושיהיה מספיק קטן כדי שיהיה נוח להסתובב איתו בתיק ושיהיה מספיק חזק כדי שלא יתקע כל פעם..
בסוף קניתי Lenovo ThinkPad Twist S230U
מאתר בשם yyydeals
הם מכרו אותו ב 3100(אם אני זוכר נכון) שזה 1500 פחות ממה שהוא עולה בחנות הכי זולה בZAP.
רשום באתר:
מחשב מוחדש, לא היה בשימוש לקוחות סופיים (מערכת ההפעלה לא עברה אקטיבציה) מוגדר כעודפי מלאי מהמפעל. מחשבים שהוחזרו לחברות בהגדרה של מלאי עודף או ביטולי הזמנות.
אין לי מושג מה בתכלס זה אומר, אבל יש עליו 3 שנים אחריות והוא הגיע חדש באריזה עם ניילונים, כבר חצי שנה שהוא עובד סבבה..

במקרה היום הביאו לי לפטופ של אסוס, הסוללה באמת נגמרת תוך 4-3 שעות..
אבל בנינו כמה אתה כבר צריך זמן עבודה של 5-6 שעות? גם ככה רוב הזמן הוא תקוע במטען.

אני עם הדגם asus vivabook s400c.. מגיע עם i7, 8GB RAM ושאר ירקות.

נערך לאחרונה:
נראה לפטופ סבבה.

הסוללה תחזיק לך אם תפעיל את החיסכון בחשמל (פחות בהירות וכו'), אולי שלוש שעות.
אצלי על 3 תאים זה מחזיק כמעט 4 שעות ללא חשמל, בפעילות נורמלית של גלישה\יו טיוב וכו'.

קניתי לפני 4 חודשים ASUS X555L ב3,200 ש"ח (הוא אולי זול יותר היום), כולל מערכת הפעלה ואחריות ל-3 שנים.
יש לי שימושים בסיסיים (אינטרנט, סרטים, מוזיקה, קצת הורדות) והוא עונה על כל הצרכים ומעבר.
גם אני בראש של מחשב נייד שיחזיק לכמה שנים (בקודם שלי השתמשתי 5 שנים!).
מה שטוב ב-ASUS שיש להם נציגות פה בישראל ושירות הלקוחות מעולה. בכל קריאה מגיע שליח עד הבית לאיסוף והחזרת המחשב.

• פותח/ת השרשור
במקרה היום הביאו לי לפטופ של אסוס, הסוללה באמת נגמרת תוך 4-3 שעות..
אבל בנינו כמה אתה כבר צריך זמן עבודה של 5-6 שעות? גם ככה רוב הזמן הוא תקוע במטען.

אני עם הדגם asus vivabook s400c.. מגיע עם i7, 8GB RAM ושאר ירקות.

הייתי מציע לך ללכת על 8GB RAM אם אתה הולך להעמיס הרבה דברים ברקע

נראה לפטופ סבבה.

הסוללה תחזיק לך אם תפעיל את החיסכון בחשמל (פחות בהירות וכו'), אולי שלוש שעות.
אצלי על 3 תאים זה מחזיק כמעט 4 שעות ללא חשמל, בפעילות נורמלית של גלישה\יו טיוב וכו'.

קניתי לפני 4 חודשים ASUS X555L ב3,200 ש"ח (הוא אולי זול יותר היום), כולל מערכת הפעלה ואחריות ל-3 שנים.
יש לי שימושים בסיסיים (אינטרנט, סרטים, מוזיקה, קצת הורדות) והוא עונה על כל הצרכים ומעבר.
גם אני בראש של מחשב נייד שיחזיק לכמה שנים (בקודם שלי השתמשתי 5 שנים!).
מה שטוב ב-ASUS שיש להם נציגות פה בישראל ושירות הלקוחות מעולה. בכל קריאה מגיע שליח עד הבית לאיסוף והחזרת המחשב.

כל האסוס שבאתר הזה עם 2 (גג 3) תאים בסוללה. זה כמו אייפון.. כל היום לחפש שקעים לא? אני עוד לא יודע איך יראו הכיתות שאלמד בהן אז אין לי מושג אן יהיה לי שקע זמין תמיד.

אגב הרבה המליצו לי על אסוס וכשחיפשתי ראיתי הרבה תגובות רעות על השירות ועל מחשבים שהתקלקלו מהר ואסוס הסירו מעצמם אחריות וטענו שהם תקינים.

אותו לפטופ של דל עולה 500 שקל יותר בגלל השם (אולי בצדק.)
מה אומרחם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית