הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוהבי האופי הטוב, זה נושא שתאהבו.

אני מתאמן כי זה תחביב ואני אוהב את זה. בשביל בחורות לא צריך לפתח גוף.
תחביב זה דבר אחד.
אבל בוא נגיד שבהרבה מקרים מדובר באובססיה...
אחת אובססיבית לאוכל
השנייה למשקל שלה ולאחוז השומן

ולא צריך להכליל "כל השמנים הם --- כל הבאדיבילדרים הם ---"

הזנחה וover התעסקות בגוף.. קיצוניות לפה ולשם.. שניהם יכולים להעיד על הפרעה.

אני מסכים שמפתחי גוף הם הרבה פעמים אובססיבים ופרפקציוניסטים ולכן למשל לא הייתי חושב לקיים קשר ארוך טווח עם מיס פיטנס חולת תזונהשתביא לי חזה עוף בקופסא כשיוצאים לאכול פעם ב, במסעדה...

אבל זה לא קשור לכך שגם שמנים קיצוניים הם חולי נפש. לכל אחד יש את השריטות שלו.

אני מסכים שמפתחי גוף הם הרבה פעמים אובססיבים ופרפקציוניסטים ולכן למשל לא הייתי חושב לקיים קשר ארוך טווח עם מיס פיטנס שתביא לי חזה עוף בקופסא כשמתחשק לי לאכול במסעדה...

אבל זה לא קשור לכך שגם שמנים קיצוניים הם חולי נפש. לכל אחד יש את השריטות שלו.
נכון, לכל אחד יש את השריטות שלו..

רק הפריעה לי האימרה שלכל השמנים יש אופי מסריח 🫤
לא היית יוצא עם שמנה? תגיד שזה לא מושך אותך.. מפה ועד לעשות ניתוח אופי מדוייק לכל בחורה לפי המשקל זה כבר מוגזם.

אני לא, אבל את תופתעי לכמה גברים לא אכפת לקיים יחסי מין גם עם נשים עם משקל גבוה.למשל, שמתי לב שמשום מה הרבה ערסים חולים על שמנות, זה עניין של טעם.

נכון, יש כאן עניין ביולוגי, אבל יש שונות די גדולה כמו בכל דבר שכזה.

ואני אף פעם לא מכליל. יכול להיות שיש נשים שמנות עם בעיה בריאותית אמיתית, אבל שוב, מצב כלכך קיצוני הוא בד"כ לא משהו שמגיעים אליו מלאכול עוד קצת פה ושם ,זה בד"כ נגרם מאכילה רגשית...

אני לא, אבל את תופתעי לכמה גברים לא אכפת לקיים יחסי מין גם עם נשים עם משקל גבוה.למשל, שמתי לב שמשום מה הרבה ערסים חולים על שמנות, זה עניין של טעם.

נכון, יש כאן קטע ביולוגי, אבל יש שונות כמו בכל דבר שכזה.

ואני אף פעם לא מכליל. יכול להיות שיש נשים שמנות עם בעיה בריאותית אמיתית, אבל שוב, מצב כלכך קיצוני הוא בד"כ לא משהו שמגיעים אליו מלאכול עוד קצת פה ושם ,זה בד"כ נגרם מאכילה רגשית...
אחלה. זה מה שאני טוענת.. שלא תמיד אפשר לשפוט רק על פי מראה הגוף.. צריך להיזהר עם הכללות.

התגובה שלי הופנתה כלפי מי שהכליל פה...

ואכילה רגשית לא קיימת רק אצל שמנים.
יש בחורות שנראות 10 וסובלות מזה גם.. ורק לפי מראה הגוף לא תוכל לזהות זאת.
לא חסרות בנות שיש להן בולמוסי אכילה ואחר כך נתקפות רגשות אשם, מקיאות, או שנתקפות חרדה והולכות לעשות פעילות אירובית מאומצת ומוגזמת..

לא דיברתי על בעיה רפואית, או בעיה פסיכולוגית.

אני הייתי בעבר שמן, זה הפריע לי וכל פעם שמתי זין.
עד שיום אחד החלטתי לקחת את עצמי בידיים, אפילו עם זה אומר להפסיק עם הסם שאני הכי אוהב אלכוהול, או לא לצאת, לעבוד פחות ולבלות פחות
אני יכול להגיד, שבלי קשר לאיך אני נראה עכשיו, המסע הזה לימד אותי על עצמי ועל אחרים המון!
אני לא אותו בן אדם שהייתי לפני, היום כל אתגר וכל דבר קשה בחיים אני מתמודד, לא כמו בעבר שנתתי לזה עוד יום או פשוט שחכתי מזה
להיות שמן זה אופי.

עד שיום אחד החלטתי לקחת את עצמי בידיים, אפילו עם זה אומר להפסיק עם הסם שאני הכי אוהב אלכוהול, או לא לצאת, לעבוד פחות ולבלות פחות
אני יכול להגיד, שבלי קשר לאיך אני נראה עכשיו, המסע הזה לימד אותי על עצמי ועל אחרים המון!
אני לא אותו בן אדם שהייתי לפני, היום כל אתגר וכל דבר קשה בחיים אני מתמודד, לא כמו בעבר שנתתי לזה עוד יום או פשוט שחכתי מזה
להיות שמן זה אופי.

נראה לי שזה לא עבד,עדיין יש לך אופי חרא

להיות שמן זה אופי.
אוקיי אז אתה היית שמן ועם הרבה השקעה הצלחת לעבור שינוי.. זה תרם לתחושת 'המסוגלות העצמית' שלך וגרם לך להאמין ביכולות שלך.. מפה ועל לתפוס תחת על אנשים שלא עשו את השינוי ולהכליל..😕
אתה רוצה להגיד לי שאתה בטוח בזה שיש לך יותר יכולת רצון והתמדה מאשר כל ליפטר שמן שבחר להשקיע בתחום אחר ולהצליח בו?
🤦‍♂️

.. זה תרם לתחושת 'המסוגלות העצמית' שלך וגרם לך להאמין ביכולות שלך.. מפה ועל לתפוס תחת על אנשים שלא עשו את השינוי ולהכליל..😕
אתה רוצה להגיד לי שאתה בטוח בזה שיש לך יותר יכולת רצון והתמדה מאשר כל ליפטר שמן שבחר להשקיע בתם חום אחר ולהצליח בו?

שוב, אני מדבר על שמן כאופי, הפוסט שהבחורה פה פתחה מדבר על בחורה במשקל 130 קילו
האנשים שנמצאים בסביבה שלי, ובעיקר הנשים שאני יוצא איתן, הם לא לוזרים
ומה הכוונה?
מפריע לך שאין לך שקל על התחת?תחשוב כל רעיון עסקי ותוזיז תתחת
לבן אדם מסוים מפריע להיות שמן?במקום לדבר לקום ולעשות
האקסית שלי למשל, שקלה אז מעל 90 קילו ורצתה להתגייס למג'ב וגם להרזות
במשך התקופה שהיינו ביחד, ניסיתי להוציא אותה ממעגל האוכל, ריצות וכדו', ושראיתי שהכל דיבורים אמרתי יפה שלום

שוב, אני מדבר על שמן כאופי, הפוסט שהבחורה פה פתחה מדבר על בחורה במשקל 130 קילו
האנשים שנמצאים בסביבה שלי, ובעיקר הנשים שאני יוצא איתן, הם לא לוזרים
ומה הכוונה?
מפריע לך שאין לך שקל על התחת?תחשוב כל רעיון עסקי ותוזיז תתחת
לבן אדם מסוים מפריע להיות שמן?במקום לדבר לקום ולעשות
האקסית שלי למשל, שקלה אז מעל 90 קילו ורצתה להתגייס למג'ב וגם להרזות
במשך התקופה שהיינו ביחד, ניסיתי להוציא אותה ממעגל האוכל, ריצות וכדו', ושראיתי שהכל דיבורים אמרתי יפה שלום

יש לך טיעונים של טבעונים.
"הייתי קרניבור ואז גיליתי את האור,מאז אני טבעוני,ומי שלא טבעוני הוא תת אדם לא מתחשב"
אגב כל מה שרשמת תחליף שמן בטבעוני,ואז תגיד לי למה אתה לא טבעוני.

המפץ הגדול
רמאית. לפני המפץ הגדול היינו מקווצים..
יש לך טיעונים של טבעונים.
"הייתי קרניבור ואז גיליתי את האור,מאז אני טבעוני,ומי שלא טבעוני הוא תת אדם לא מתחשב"
אגב כל מה שרשמת תחליף שמן בטבעוני,ואז תגיד לי למה אתה לא טבעוני.
אה סבבה, עכשיו עברתם לעשות רצח אופי לטבעונים:beautiful62nj6ht:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית