לא השוואה של 1:1 אבל אם מישהו פה בונה טיעון "אופי חרא" על סמך קיצוניות ביחס לגוף.. אז כן , יש קווי דימיון מסויימים.את משווה משהו שמעיד על הזנחה למשהו שדורש הרבה השקעה וכוח רצון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא השוואה של 1:1 אבל אם מישהו פה בונה טיעון "אופי חרא" על סמך קיצוניות ביחס לגוף.. אז כן , יש קווי דימיון מסויימים.את משווה משהו שמעיד על הזנחה למשהו שדורש הרבה השקעה וכוח רצון?
אני מתאמן כי זה תחביב ואני אוהב את זה. בשביל בחורות לא צריך לפתח גוף.
תחביב זה דבר אחד.אני מתאמן כי זה תחביב ואני אוהב את זה. בשביל בחורות לא צריך לפתח גוף.
נכון, לכל אחד יש את השריטות שלו..אני מסכים שמפתחי גוף הם הרבה פעמים אובססיבים ופרפקציוניסטים ולכן למשל לא הייתי חושב לקיים קשר ארוך טווח עם מיס פיטנס שתביא לי חזה עוף בקופסא כשמתחשק לי לאכול במסעדה...
אבל זה לא קשור לכך שגם שמנים קיצוניים הם חולי נפש. לכל אחד יש את השריטות שלו.
אחלה. זה מה שאני טוענת.. שלא תמיד אפשר לשפוט רק על פי מראה הגוף.. צריך להיזהר עם הכללות.אני לא, אבל את תופתעי לכמה גברים לא אכפת לקיים יחסי מין גם עם נשים עם משקל גבוה.למשל, שמתי לב שמשום מה הרבה ערסים חולים על שמנות, זה עניין של טעם.
נכון, יש כאן קטע ביולוגי, אבל יש שונות כמו בכל דבר שכזה.
ואני אף פעם לא מכליל. יכול להיות שיש נשים שמנות עם בעיה בריאותית אמיתית, אבל שוב, מצב כלכך קיצוני הוא בד"כ לא משהו שמגיעים אליו מלאכול עוד קצת פה ושם ,זה בד"כ נגרם מאכילה רגשית...
לא דיברתי על בעיה רפואית, או בעיה פסיכולוגית.
אני הייתי בעבר שמן, זה הפריע לי וכל פעם שמתי זין.
עד שיום אחד החלטתי לקחת את עצמי בידיים, אפילו עם זה אומר להפסיק עם הסם שאני הכי אוהב אלכוהול, או לא לצאת, לעבוד פחות ולבלות פחות
אני יכול להגיד, שבלי קשר לאיך אני נראה עכשיו, המסע הזה לימד אותי על עצמי ועל אחרים המון!
אני לא אותו בן אדם שהייתי לפני, היום כל אתגר וכל דבר קשה בחיים אני מתמודד, לא כמו בעבר שנתתי לזה עוד יום או פשוט שחכתי מזה
להיות שמן זה אופי.
👏טוב אני מניחה שהגיע הזמן להעלות קצת תמונות של לפניי אחרי
**עובדת על זה.. אצרף בקרוב
🤣נראה לי שזה לא עבד,עדיין יש לך אופי חרא
אוקיי אז אתה היית שמן ועם הרבה השקעה הצלחת לעבור שינוי.. זה תרם לתחושת 'המסוגלות העצמית' שלך וגרם לך להאמין ביכולות שלך.. מפה ועל לתפוס תחת על אנשים שלא עשו את השינוי ולהכליל..😕לא דיברתי על בעיה רפואית, או בעיה פסיכולוגית.
אני הייתי בעבר שמן, זה הפריע לי וכל פעם שמתי זין.
עד שיום אחד החלטתי לקחת את עצמי בידיים, אפילו עם זה אומר להפסיק עם הסם שאני הכי אוהב אלכוהול, או לא לצאת, לעבוד פחות ולבלות פחות
אני יכול להגיד, שבלי קשר לאיך אני נראה עכשיו, המסע הזה לימד אותי על עצמי ועל אחרים המון!
אני לא אותו בן אדם שהייתי לפני, היום כל אתגר וכל דבר קשה בחיים אני מתמודד, לא כמו בעבר שנתתי לזה עוד יום או פשוט שחכתי מזה
להיות שמן זה אופי.
טוב אני מניחה שהגיע הזמן להעלות קצת תמונות של לפניי אחרי
**עובדת על זה.. אצרף בקרוב
לפני ואחרי מה? 🥷
לפני ואחרי מה? 🥷
לפני ואחרי מה? 🥷
.. זה תרם לתחושת 'המסוגלות העצמית' שלך וגרם לך להאמין ביכולות שלך.. מפה ועל לתפוס תחת על אנשים שלא עשו את השינוי ולהכליל..😕
אתה רוצה להגיד לי שאתה בטוח בזה שיש לך יותר יכולת רצון והתמדה מאשר כל ליפטר שמן שבחר להשקיע בתם חום אחר ולהצליח בו?
שוב, אני מדבר על שמן כאופי, הפוסט שהבחורה פה פתחה מדבר על בחורה במשקל 130 קילו
האנשים שנמצאים בסביבה שלי, ובעיקר הנשים שאני יוצא איתן, הם לא לוזרים
ומה הכוונה?
מפריע לך שאין לך שקל על התחת?תחשוב כל רעיון עסקי ותוזיז תתחת
לבן אדם מסוים מפריע להיות שמן?במקום לדבר לקום ולעשות
האקסית שלי למשל, שקלה אז מעל 90 קילו ורצתה להתגייס למג'ב וגם להרזות
במשך התקופה שהיינו ביחד, ניסיתי להוציא אותה ממעגל האוכל, ריצות וכדו', ושראיתי שהכל דיבורים אמרתי יפה שלום
רמאית. לפני המפץ הגדול היינו מקווצים..המפץ הגדול
אה סבבה, עכשיו עברתם לעשות רצח אופי לטבעונים:beautiful62nj6ht:יש לך טיעונים של טבעונים.
"הייתי קרניבור ואז גיליתי את האור,מאז אני טבעוני,ומי שלא טבעוני הוא תת אדם לא מתחשב"
אגב כל מה שרשמת תחליף שמן בטבעוני,ואז תגיד לי למה אתה לא טבעוני.