הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עצות לגבי פחמימות איכותיות

• פותח/ת השרשור fabian
  • פורסם בתאריך

fabian

משתמש פעיל
527
0
נק' מוניטין:
322
527
0
אהלן.
יש לי בבקשה שאלה, ביומיים האחרונים קראתי את הספר של לייל מקדונלד UD2
קודם כל, אחלה ספר מומלץ לכל מי שעוד לא קרא אותו, קצת ממקם בפרופורציות.
בכל מקרה, אני כבר הרבה מאד זמן בדיאטה, בהתחלה הייתה לי דיאטה יחסית קיצונית עם מעט פחמימות וממש מעט שומן, זה עזר לי לרדת בהתחלה כשהיה לי 13 קילו יותר די בקלות, אבל זה עשה לי תופעות לוואי נוראיות(כמו למשל עצירות שלא מהעולם הזה), אחרי שהתחלתי לקרוא באתר והתייעצתי עליתי בכמות השומן קצת בפחמימות והיום הדברים הסתדרו. אבל בכל מקרה, לפני שאני נכנס לדיאטה חדשה ובגלל שאני פחות או יותר באותה מתכונת כבר כמה חודשים טובים אני רוצה לתת לעצמי קצת זמן לאיזון הורמונלי, שבוע-שבועיים ככה של אכילת מה שצריך עם אולי עוד טיפה.(ועם תקווה לעלות אולי טיפה שריר מי יודע...)
עכשיו די התרגלתי לתפריט שלי אז לא כל כך בא לי להחריב אותו לגמרי 😃, בא לי להלביש עליו פשוט עוד פחמימות. כשאני רוצה להוסיף שומן אז אני לוקח שומן איכותי, אגוזי מלך ואגוזי קשיו.
כשאני רוצה להוסיף חלבון זה בכלל פשוט מיוגורטים 0%, פולי סויה, בשר בשר בשר, אבקת חלבון, ברוך השם יש איך.
הבעיה היא עם פחמימות: אני לא רוצה להוסיף לתפריט פחמימות "זבל" אני לא חושב שלשתות פחית קוקה קולה תעזור לי, אני רוצה להוסיף פחמימות "איכותיות" על מה הייתם ממליצים לי ? (ברור לי שלהוסיף פיצה או איזה ג'אנק פוד כל יום לתפריט שלי יכול לפתור לי את הבעיה הקלורית אבל אני רוצה משהו יותר טוב מזה)

תודה 😃

הממ... מה אתם אומרים על לקחת לפני אימון או אולי עם השייק אחרי האימון ALA כדי להגביר את הרגישות של אינסולין ואולי לשמור יותר על מסת שריר ?

פעם ראשונה שאני רואה מישהו שהוא מנסה לרדת במשקל ולעלות רגישות לאינסולין. אשמח אם תפרט מדוע.

טוב אני חושב שאני אחזור לרמה נמוכה של פחמימות אחרי יום כיפור, וגם ככה יוצא לי לעשות סייקלים כשאני חוזר הביתה להורים בסופי שבוע שם אין ברירה אז אוכלים.

על איזה אחוז שומן אתה נמצא עכשיו ?

• פותח/ת השרשור
דוגרי... יצאתי מעפאן 😃
קראתי איך ALA עובד, זה לא שיפור רגעי. אם זה היה שיפור רגעי אז באמת זה היה עוזר כי זה היה תורם לכניסת נורטריינטים אבל ממה שאני הבנתי זה גורם בעיקר ליותר ביטוי של GLUT4 (תעלת גלוקוז לתאים)שזה בעצם משהו לטווח היותר ארוך שזה לא ממש טוב למי שמנסה לרדת במשקל. מה גם שכנראה שזה גורם ל over expression בכל התאים ולא רק בתאי שריר אז כל הבאסה.

אין לי שמץ תכלס על איזה אחוז שומן אני, אני רוצה להניח/להאמין שאני כבר באזור ה-15. הממ... יש לי מבנה גוף די עבה אבל אני כבר יכול ללבוש מידה 29 בג'ינסים, אפשר בתנאים אופטימליים לראות קצת את הוורידים בביספס ואת שתי הקוביות העליונות בבטן (הסבר מדעי מאד משכנע...)

פביאן, מה התחזוקה שלך ? על כמה קלוריות עומד התפריט שלך (פרט כולל ערכים) ?
כמה אירובי אתה עושה ? איך נראת תוכנית האימונים שלך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית