ייעוץ התייעצות בנוגע להעלאת משקלים באימון היום

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
היום יש לי אימון B:
מתוכנן
80kg squat
35kg press
pullups

בכל מקרה,הסקוואט יהיה כבד זה בטוח(אימון קודם היה PR) השאלה אם לעשות 80(העלאה ב5 קילו) או לעשות 77.5?
או שפשוט סט ראושן לנסות 80,ובמקרה שאני לא אצליח להוריד משקל.

תודה לעונים

היום יש לי אימון B:
מתוכנן
80kg squat
35kg press
pullups

בכל מקרה,הסקוואט יהיה כבד זה בטוח(אימון קודם היה PR) השאלה אם לעשות 80(העלאה ב5 קילו) או לעשות 77.5?
או שפשוט סט ראושן לנסות 80,ובמקרה שאני לא אצליח להוריד משקל.

תודה לעונים

תעשה 80 , והכי חשוב אל תכנס באדישות לסט .
ממה שראיתי בפורום אנשים כאן נכנסים לסט כאילו תשעה באב , תכנס בראבק ותעיף ת80 קילו .

אתה לא חייב לעלות 5 קילו. הכי חשוב זה להוסיף משקל לאו דווקא 5 קילו. מכיון שמתמאנים מתחילים מסוגלים להשיג התקדמות מאוד מהירה בזמן קצר מאוד מסיבה הזאת מעלים הרבה משקל בהתחלה. אתה יכול להתחיל לעלות 2.5 כל אימון וכשאימונים יהיו יותר קשים ועצימים ותרגיש שקשה לך להתאושש, תאכל לשלב אימון קל בין האימונים ולעלות רק 5 קילו בשבוע. אם אתה לא בטוח שאתה מסוגל להוסיף היום 5 שים 2.5.

איזה סיבה יש לא לעשות 77.5 קילו ואימון הבא 80 קילו ?

אם אתה אומר עכשיו שיהיה לך קשה באימון הזה 80 קילו אז מה יהיה באימון אחריו ? חבל להיתקע , תעשה הכל בשביל לעלות במשקל ולהיתקע כמה שיותר מאוחר , זאת דעתי לפחות .

תעשה 80 , והכי חשוב אל תכנס באדישות לסט .
ממה שראיתי בפורום אנשים כאן נכנסים לסט כאילו תשעה באב , תכנס בראבק ותעיף ת80 קילו .

15 קילו בשבוע לסקוואט אפשרי ממש בתחילת התוכנית. ככל המתקדמים יותר בתוכנית חייבים לחתוך קצת במשקלים ולהיות פחות חמדנים אחרת הדרך להיתקע תהיה קצרה מאוד.

15 קילו בשבוע לסקוואט אפשרי ממש בתחילת התוכנית. ככל המתקדמים יותר בתוכנית חייבים לחתוך קצת במשקלים ולהיות פחות חמדנים אחרת הדרך להיתקע תהיה קצרה מאוד.

הוא נראה לי ממש בהתחלה , אם אני זוכר נכון מהלוג שלו .
אבל באופן כללי חמדנות זו תכונה טובה רוב האנשים בכלל לא יודעים למה הם מסוגלים .

הוא נראה לי ממש בהתחלה , אם אני זוכר נכון מהלוג שלו .
אבל באופן כללי חמדנות זו תכונה טובה רוב האנשים בכלל לא יודעים למה הם מסוגלים .

תשמע, כשבודקים RM אני מסכים איתך, אבל כשנמצאים בתוכנית חמדנות יכולה לגרום לטכניקה להידרדר ולגרום לעצירה מוקדמת מדי בהתקדמות. 7.5 קילו למוט בשבוע זה עדיין המון !!!

תשמע, כשבודקים RM אני מסכים איתך, אבל כשנמצאים בתוכנית חמדנות יכולה לגרום לטכניקה להידרדר ולגרום לעצירה מוקדמת מדי בהתקדמות. 7.5 קילו למוט בשבוע זה עדיין המון !!!

אין בעיה עם זה , אף אחד לא אומר שיהיה בעיה לעלות 7.5 בשבוע ואפילו בשלבים מאוחרים יותר גם 3 קילו .
העניין היחידי מתי צריך להגיע לשלב הזה , אני חושב שעדיף להגיע אליו כמה שיותר מאוחר .

תנסה לשמור על עיקביות בהעלות משקלים (לא דווקא 5 קילו, אפילו 1.5-2.5 כל אימון) ולא להיתקע 3/4 אימונים באותו משקל

• פותח/ת השרשור
עדכון:
היה 80,העפתי תמשקל:)

בכל מקרה,יש לי עוד שאלה ואני לא אפתח עוד פוסט.

סיימתי את ה3 אימונים של השבוע:
ראשון: B
שלישי:A
חמישי :B

עכשיו ביום ראשון-שני המכון סגור,משמע אני יפסיד ביום ראשון את האימון A(וכך יצא שאני אעשה ביום שלישי A וחמישי B)
השאלה שלי האם כדאי לי ללכת ביום שבת למכון? אני יושן מספיק ואוכל כמו חמור. ואז אחשיב את האימון בשבוע החדש.
משמע:
שבת- A
שלישי-B
חמישי-A

חד פעמי כמובן,מה דעתכם?

לא יקרה כלום אם תעשה הפסקה קטנה בימים האלו ותרוויח מנוחה (אם האימונים שלך עצימים ואתה מרגיש סחוט), ותחזור כבר ביום שלישי.

• פותח/ת השרשור
לא יקרה כלום אם תעשה הפסקה קטנה בימים האלו ותרוויח מנוחה (אם האימונים שלך עצימים ואתה מרגיש סחוט), ותחזור כבר ביום שלישי.
אוקי תודה.
למרות שעדיין יש לי תחושה שאולי אצליח לעמוד בזה,יש למישהו פה חוות דעתנוספת?

אוקי תודה.
למרות שעדיין יש לי תחושה שאולי אצליח לעמוד בזה,יש למישהו פה חוות דעתנוספת?

אפשרי בהחלט אבל לא רואה סיבה לעשות את זה. אני עשיתי בעבר SS יום כן יום לא 6 אימונים.
הרגשתי די מותש והאימונים האחרונים היו די סיוט, היתי צריך לנוח המון בין הסטים והרגשתי מותש רוב היום. מציע לך לנוח, אתה עובד ב SS כל פעם שיש לך מנוחה מאולצת נצל אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית