הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון אני מתאמן שנה abc

יצחק שרעבי רעננה

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז שלום לכולם, אני מתאמן שנה בערך ואני עושה abc משתדל 6 פעמים בשבוע .. ויש לי תוצאות יפות ואני עולה במשקלים אבל אני לא יודע אם עליתי בשנה הזאת שאני מתאמן את המקסימום ויכול להיות שזה טעות להתאמן 6 פעמים בשבוע abc ויכולתי להשיג תוצאות טובות יותר.. עליתי בשנה הזאת שהיא בעצם השנה הראשונה שאני מתאמן מ17 וחצי קילו לחיצות חזה ל37 וחצי בשנה ועליתי במשקל גוף משהו כמו 20 קילו (עליתי גם קצת בשומן) קיצור השאלה שלי אם תוכנית abc 6 פעמים בשבוע זה לא טוב כי אין מספיק התאוששות או שזה בסדר גמור ולהמשיך ככה..

קודם כל כדי שיבינו אותך כמה דברים
תרשום מסודר יותר עם פסיקים ותרד שורות

מה שגם שמדברים על משקל על מוט אתה מכפיל ב2 (כל צד) ומוסיף 20/18 קילו (מוט)

אם אתה מרגיש טוב עם זה אל תתן לאף אחד להגיד לך שזה לא טוב או תעשה SS או משהו בסגנון למרות שאני הכי לא אנטי SS/fbw

אפשר לתכנן abc בסגנון ab כלומר
אם ab זה
חזה כתפיים יד אחורית
רגליים גב יד קדמית
ABXABXX

אם אין לך בעיה ללכת למכון 6 ימים בשבוע הרבה יותר נוח לשים לרגליים יום משלהם וכל שאר הפרמטרים נשארים כמו בab
תדירות, כמות הנפח, והעצימות דווקא עולה כי יש לך יותר כוח. אז ככה זה יראה

חזה כתפיים יד אחורית
גב יד קדמית
רגליים
ABCABCX

אם לא תגזים עם כמות הנפח, אתה תתאושש מצויין

רוצה לדון בכמות הנפח? איך לתכנן? תפנה אלי בפרטי 😃

• פותח/ת השרשור
בגלל שאני חדש באתר הזה זה לא נותן לי לשלוח הודעה בפרטי אז אפשר לעזור לי פה בינתיים ?
והתכוונתי לשאול אם לעלות מ17.5 קילו משקולת חופשית ל37.5 קילו זה הרבה בשנה או שאפשר יותר?

בגלל שאני חדש באתר הזה זה לא נותן לי לשלוח הודעה בפרטי אז אפשר לעזור לי פה בינתיים ?
והתכוונתי לשאול אם לעלות מ17.5 קילו משקולת חופשית ל37.5 קילו זה הרבה בשנה או שאפשר יותר?
באופן כללי 37 לחזרות בדאמבל בנץ זה אחלה
כל אחד מתקדם בקצב שלו מה זה אפשר יותר

מה שכן,
תתאמן חכם יותר
תאכל טוב יותר
תישן יותר
תתקדם טוב יותר

אז שלום לכולם, אני מתאמן שנה בערך ואני עושה abc משתדל 6 פעמים בשבוע .. ויש לי תוצאות יפות ואני עולה במשקלים אבל אני לא יודע אם עליתי בשנה הזאת שאני מתאמן את המקסימום ויכול להיות שזה טעות להתאמן 6 פעמים בשבוע abc ויכולתי להשיג תוצאות טובות יותר.. עליתי בשנה הזאת שהיא בעצם השנה הראשונה שאני מתאמן מ17 וחצי קילו לחיצות חזה ל37 וחצי בשנה ועליתי במשקל גוף משהו כמו 20 קילו (עליתי גם קצת בשומן) קיצור השאלה שלי אם תוכנית abc 6 פעמים בשבוע זה לא טוב כי אין מספיק התאוששות או שזה בסדר גמור ולהמשיך ככה..
אין לך ממש סיבה לעשות ABC. ובטח שאין לך סיבה להתאמן 6 פעמים בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית