הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בייספס מאימון

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
בגלל שאתם סולדים מידיים, אני עושה לכם דווקא ;)

בכל אופן, זה המכשור המעפן שיש לנו לW במכון, יש למישהו הצעה איך לעבוד עם המשענת בכל זאת למרות שאין שם כסא? זה משגע.

זה המכשור המעפן שיש לנו לW במכון,
תראה איזה ענק החדר כושר , מה אתה אמיתי אחי ..אני מתאמן בחניה עם פלטות חלודות רק להתאמן ,תסתפק במה שיש אחי ותמיד אפשר למצוא טוב, אולי לא הבנתי אותך נכון וזה ציניות -אני מקווה . בכול מקרה נראה טוב

בא לי לצלם לך ת'חדר כושר שלי ,
המקום היחיד שאתה לוקח משקולת שרשום עלייה 10 ק"ג - מניח אותה על המשקל ומקבל 8.7 ק"ג
ושלא נדבר בכלל על כל הפלטות שכל הגומי שלהן קרוע ויש מצב שבבנץ' או סקוואט אתה בצד אחד עושה 50 ק"ג ובצד שני 45
אצלנו זה מכון כושר של "הישרדות"
רק החזקים שורדים שם!

מה אתה מתלונן.. 🤣

בדאמבל בעמידה
תמתח את בית החזה
תרגיל קבוע לבייספ אצלי

בגלל שאתם סולדים מידיים, אני עושה לכם דווקא ;)

בכל אופן, זה המכשור המעפן שיש לנו לW במכון, יש למישהו הצעה איך לעבוד עם המשענת בכל זאת למרות שאין שם כסא? זה משגע.

לא טוב. מבט נמוך מדי, צוואר לא נייטרלי. גב לא נעול, אגן לא מסובב. תתקן ותעלה סרטון נוסף.

• פותח/ת השרשור
אני לא צוחק.. לא ראיתי בשום מקום פריצר בלי כסא..
דבר נוסף - תירוץ של כדורסלנים : הרצפה עקומה וזה אכן ככה.. נוראי ומזעזע יש הבדלי גובה במפלסים אצלנו של לפחוץ 15 סמ בין חלק אחד לשני.. מפריע בעיקר בסקואט. @shum_klum

מסכים, הלכתי לשם לניסיון, יצאתי בדיכאון עמוק מהאימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית