הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייצור תוסף תזונה

• פותח/ת השרשור donjon
  • פורסם בתאריך

donjon

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל אני מניח שאנשים פה יוכלו לעזור לי. אני רוצה לייצר תוסף תזונה. אין לי מושג למי לפנות איך להתחיל. שמעתי על כמה מפתחי גוף שיאו עם מוצרים משלהם. איך עושים את זה למי שאני צריך לפנות?

תודה לעוזרים!!!

מה זאת אומרת לייצר תוצר תזונה? יש לך פורמולה חדשה? חקרת וגילת תוסף תזונה יעיל וחדש שלא קיים בשוק?

מה זאת אומרת לייצר תוצר תזונה? יש לך פורמולה חדשה? חקרת וגילת תוסף תזונה יעיל וחדש שלא קיים בשוק?
אתקן אותך- יש לך רעיון לשיווק לתוסף תזונה? חקרת וגילת שיטת שיווק שתיקח מאנשים תמימים כסף?

תן ת'כסף חביבי!! זה כדאי!!
1362055407-468x330.jpg

• פותח/ת השרשור

אני מקווה 😃 אני רוצה לנסות. הדרך היחידה שלי לוודא שזה יעיל זה לנסות בעצמי. אין לי יכולות שיווק כאלה טובות כדי לבצע את הנוכלות שאתם מתארים פה המוצר חייב להיות טוב אבל אני לא יודע למי לפנות בכלל.

מה אתה רוצה 'לייצר'?
בכל מקרה, קונים כמות מסחרית מסין, קונים אריזות בכמות מסחרית (גם מסין, יש מוכרים שיכתבו על האריזה מה שתרצה גם), מעצבים תווית למוצר, פונים למשרד הבריאות (או שלא אם אתה רוצה לקחת סיכון) ומתחילים למכור.
איך תגרום לחנויות\אנשים לקנות את זה זו הבעיה.

• פותח/ת השרשור
סין זאת מדינ
מה אתה רוצה 'לייצר'?
בכל מקרה, קונים כמות מסחרית מסין, קונים אריזות בכמות מסחרית (גם מסין, יש מוכרים שיכתבו על האריזה מה שתרצה גם), מעצבים תווית למוצר, פונים למשרד הבריאות (או שלא אם אתה רוצה לקחת סיכון) ומתחילים למכור.
איך תגרום לחנויות\אנשים לקנות את זה זו הבעיה.
סין זאת מדינה גדולה אחי. יש לי כסף להשקיע לעצב תווית זאת לא הבעיה. מאיזה שהיא סיבה הבעיה הפכה להיות ממש מטומטמת כשיש לי פורמולה כתובה ואני לא יודע למי לפנות לגבי הייצור.

מה זאת אומרת למי לפנות? או שתרשום את זה כפטנט (אם זה באמת משהו חדשני) ותציע את זה לחברת תוספים, או שתתחיל לייצר את זה בעצמך, בעזרת חומרי גלם מסין.
אם אסור לדבר על הזמנות בפורום, אני מניח שגם על הזמנת חומרי גלם בכמות מסחרית אסור, ולכן לא אוכל לסייע לך. אבל אם אתה באמת רוצה את זה, זה לא בעיה למצוא...
מצאתי יותר משלושה אתרים שמקשרים בין מפעלים בסין שמייצרים תוספי תזונה למכירה בינלאומית, וזה עוד היה בשבילי, כי הייתי מעוניין לקנות קילוגרמים של תוספים שונים לשימוש עצמי.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת למי לפנות? או שתרשום את זה כפטנט (אם זה באמת משהו חדשני) ותציע את זה לחברת תוספים, או שתתחיל לייצר את זה בעצמך, בעזרת חומרי גלם מסין.
אם אסור לדבר על הזמנות בפורום, אני מניח שגם על הזמנת חומרי גלם בכמות מסחרית אסור, ולכן לא אוכל לסייע לך. אבל אם אתה באמת רוצה את זה, זה לא בעיה למצוא...
מצאתי יותר משלושה אתרים שמקשרים בין מפעלים בסין שמייצרים תוספי תזונה למכירה בינלאומית, וזה עוד היה בשבילי, כי הייתי מעוניין לקנות קילוגרמים של תוספים שונים לשימוש עצמי.

אתה יכול לשלוח לי בפרטי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית