עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתקן אותך- יש לך רעיון לשיווק לתוסף תזונה? חקרת וגילת שיטת שיווק שתיקח מאנשים תמימים כסף?מה זאת אומרת לייצר תוצר תזונה? יש לך פורמולה חדשה? חקרת וגילת תוסף תזונה יעיל וחדש שלא קיים בשוק?
מה זאת אומרת לייצר תוצר תזונה? יש לך פורמולה חדשה? חקרת וגילת תוסף תזונה יעיל וחדש שלא קיים בשוק?
סין זאת מדינה גדולה אחי. יש לי כסף להשקיע לעצב תווית זאת לא הבעיה. מאיזה שהיא סיבה הבעיה הפכה להיות ממש מטומטמת כשיש לי פורמולה כתובה ואני לא יודע למי לפנות לגבי הייצור.מה אתה רוצה 'לייצר'?
בכל מקרה, קונים כמות מסחרית מסין, קונים אריזות בכמות מסחרית (גם מסין, יש מוכרים שיכתבו על האריזה מה שתרצה גם), מעצבים תווית למוצר, פונים למשרד הבריאות (או שלא אם אתה רוצה לקחת סיכון) ומתחילים למכור.
איך תגרום לחנויות\אנשים לקנות את זה זו הבעיה.
מה זאת אומרת למי לפנות? או שתרשום את זה כפטנט (אם זה באמת משהו חדשני) ותציע את זה לחברת תוספים, או שתתחיל לייצר את זה בעצמך, בעזרת חומרי גלם מסין.
אם אסור לדבר על הזמנות בפורום, אני מניח שגם על הזמנת חומרי גלם בכמות מסחרית אסור, ולכן לא אוכל לסייע לך. אבל אם אתה באמת רוצה את זה, זה לא בעיה למצוא...
מצאתי יותר משלושה אתרים שמקשרים בין מפעלים בסין שמייצרים תוספי תזונה למכירה בינלאומית, וזה עוד היה בשבילי, כי הייתי מעוניין לקנות קילוגרמים של תוספים שונים לשימוש עצמי.
אסור בפורום, גם לא בהודעות פרטיות.אתה יכול לשלוח לי בפרטי?