הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורת 3 אינץ'.

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
מאז שקניתי את החגורה הופיעו מדי פעם שטפי דם קטנים על עצם האגן(הIliac Crest). לא ממש כואב ולא הרגשתי שזה מפריע. באימון דדליפט לפני חודש הרגשתי שהחגורה מוחצת לי את עמוד השדרה והיו לי מלא קליקים בגב במהלך המשיכה. מאז עשיתי כמה אימונים וגילית שאני מושך ללא חגורה את אותו משקל PR שלי, רק ל3 חזרות פחות. (170 ק"ג דדליפט ל5 - שיא בחגורה, והשבוע משכתי 170 לדאבל אחרי 160x5, ללא חגורה)
בקיצור - אני חושד שהחגורה מפריעה לי המון.

מדדתי כרגע את המרחק בין עצם האגן לצלע התחתונה שלי - סה"כ 10 ס"מ. זה בדיוק 4 אינץ', גודל החגורה שיש לי כרגע. אני שוקל לקנות חגורת 3 אינץ', אבל אין לי שום דרך למדוד אחת כדי לדעת אם אני עושה החלטה נכונה, אז אשמח לעצות בנושא.

כרגע התעניינתי רק ב3 אינץ' של Best Belts, ואני חושב שאם כבר אקנה חגורה קטנה יותר, אקח את דגם ה12-13מ"מ שלהם כדי לקבל יותר תמיכה.

אני עם לבר, זו גם בעיה.

אני בכלל לא מצליח להשמין מהאתר שלהם, גם לא עם כתובת של buy2usa. יש למישהו רעיון למה?
הייתי מנסה לפני, יכול להיות שזה בסדר ועדיף שתשקיע את הכסף בלהחליף את הRDX לאינזר 10 מ"מ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית