הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סמית משין של בנץ' פרס

שמשון

משתמש מתחיל
90
6
נק' מוניטין:
6
90
6
יש לי בעיה שאני עושה בנץ' פרס רגיל בלי סמית משין היד השמאלית שלי חלשה יותר מהימנית אז אין כל כך איזון...
אז הציעו לי לעשות את זה בסמית משין אבל הבנתי שזה לא טוב וזה לא עובד על המיצבים ועוד כל מיני טיעונים כאלה..
מה אתם אומרים ?

תעשה רגיל וזהו,גם לי היה אתה זה בהתחלה,יד שמאל תתחזק ויהיה איזון
ועוד משהו שאתה יכול לעשות, יש מצב הגוף נותן יותר פוקוס ליד ימין תרגיל את הגוף להשתמש ביד שמאל ביום יום זה עשוי לעבוד(עבד על חבר)

יכול להיות שזה מכיוון שאתה מתסכל לכיוון מסוים כשאתה עושה בנצ' פרס, תנסה להסתכל למרכז, לי זה עבד.

יש לי בעיה שאני עושה בנץ' פרס רגיל בלי סמית משין היד השמאלית שלי חלשה יותר מהימנית אז אין כל כך איזון...
אז הציעו לי לעשות את זה בסמית משין אבל הבנתי שזה לא טוב וזה לא עובד על המיצבים ועוד כל מיני טיעונים כאלה..
מה אתם אומרים ?
דווקא בגלל שיש לך חוסר איזון - אסור לך לעבור לסמית.
בסמית יש איזון מלאכותי לחלוטין, אתה יכול לשים את כל המשקל בצד אחד, לדחוף רק עם יד אחת, והמוט עדיין יעלה ישר.
במקרה שיש קצת חוסר איזון, היד הדומיננטית תשתלט ותלחץ יותר ויותר אחוזים מהלחיצה.
תעשה בנץ' רגיל, וגם תעלה סרטון מכמה זויות ותבקש חוות דעת - יכול להיות שהסטאפ שלך אחראי לזה.

אז הציעו לי לעשות את זה בסמית משין
זה הדבר הכי אידיוטי ששמעתי, תעבוד עם משקל חופשי זה יתאזן, אם זה ממש רציני, תלחץ תקופה עם משקולות יד.

וכמו ש @stitch אמר, זה גם יכול להיות מסטאפ לא טוב

זה הדבר הכי אידיוטי ששמעתי, תעבוד עם משקל חופשי זה יתאזן, אם זה ממש רציני, תלחץ תקופה עם משקולות יד.

וכמו ש @stitch אמר, זה גם יכול להיות מסטאפ לא טוב
לא חושב שכדאי לעשות רק בנץ דאמבלים- אולי2 סטים בנוסף
למרות שאני מאמין שעם הזמן הוא פשוט יתאזן מעצמו אף אחד לא התחיל עם פרופורציות מושלמות

אל תעשה בסמית׳
גם לי בהתחלה היה לי חוסר איזון והמוט התנדנד לי ואחרי כמה זמן זה מתאזן ואם יש לך חוסר פרופורציות בין הצדדים אז את. יכול לאזן את זה עם משקולות יד וכשזה מאוזן אז לעבור למוט

גם לי היה את זה בהתחלה... יסתדר עם הזמן וכשאתה לוחץ כשאתה רואה שאתה מרים יותר עם צד אחד אז תדחוף חזק יותר בצד השני

לא חושב שכדאי לעשות רק בנץ דאמבלים- אולי2 סטים בנוסף
למרות שאני מאמין שעם הזמן הוא פשוט יתאזן מעצמו אף אחד לא התחיל עם פרופורציות מושלמות
אני מסכים, בגלל זה כתבתי
אם זה ממש רציני
לרוב זה לא כזה רציני.. אבל יכול לקרות במיוחד אצל כאלו שעברו פציעה ביד אחת.

כדי לעבוד על הסימטריה, אתה צריך תרגיל שדורש אותה. הסמית' משין מבטל את הצורך שלך להיות סימטרי - ואם אתה לא דורש מהגוף שלך את ההסתגלות, היא לא יכולה להתרחש.

אז הציעו לי לעשות את זה בסמית משין
זה בדיוק ההיפך ממה שאתה צריך. סמיט משין רק יחריף את הבעיה כי הוא מאפשר ליד החזקה לדחוף יותר חזק, כלומר גם להתחזק (קצת) יותר מהשניה. משקולות יד הן מה שאתה צריך, כי שם אין אפשרות ליד אחת לפצות עבור היד השניה. מישהו שאני מכיר ניסה לעשות חזרה אחת יותר בכל סט ביד החלשה לתקופה מסוימת, אבל עד כמה שאני יודע זה לא ממש עזר לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית