עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא בגלל שיש לך חוסר איזון - אסור לך לעבור לסמית.יש לי בעיה שאני עושה בנץ' פרס רגיל בלי סמית משין היד השמאלית שלי חלשה יותר מהימנית אז אין כל כך איזון...
אז הציעו לי לעשות את זה בסמית משין אבל הבנתי שזה לא טוב וזה לא עובד על המיצבים ועוד כל מיני טיעונים כאלה..
מה אתם אומרים ?
זה הדבר הכי אידיוטי ששמעתי, תעבוד עם משקל חופשי זה יתאזן, אם זה ממש רציני, תלחץ תקופה עם משקולות יד.אז הציעו לי לעשות את זה בסמית משין
לא חושב שכדאי לעשות רק בנץ דאמבלים- אולי2 סטים בנוסףזה הדבר הכי אידיוטי ששמעתי, תעבוד עם משקל חופשי זה יתאזן, אם זה ממש רציני, תלחץ תקופה עם משקולות יד.
וכמו ש @stitch אמר, זה גם יכול להיות מסטאפ לא טוב
אני מסכים, בגלל זה כתבתילא חושב שכדאי לעשות רק בנץ דאמבלים- אולי2 סטים בנוסף
למרות שאני מאמין שעם הזמן הוא פשוט יתאזן מעצמו אף אחד לא התחיל עם פרופורציות מושלמות
לרוב זה לא כזה רציני.. אבל יכול לקרות במיוחד אצל כאלו שעברו פציעה ביד אחת.אם זה ממש רציני
זה בדיוק ההיפך ממה שאתה צריך. סמיט משין רק יחריף את הבעיה כי הוא מאפשר ליד החזקה לדחוף יותר חזק, כלומר גם להתחזק (קצת) יותר מהשניה. משקולות יד הן מה שאתה צריך, כי שם אין אפשרות ליד אחת לפצות עבור היד השניה. מישהו שאני מכיר ניסה לעשות חזרה אחת יותר בכל סט ביד החלשה לתקופה מסוימת, אבל עד כמה שאני יודע זה לא ממש עזר לו.אז הציעו לי לעשות את זה בסמית משין