נק' מוניטין:
8
- 81
- 8
חיטוב מרשים ! אפשר פרטים על התזונה ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיטוב מרשים ! אפשר פרטים על התזונה ?
עשיתי חיטוב על 100 פחמימה
70~65 שומן
ו180 חלבון
1700~1800 קלוריות, הרשיתי לעצמי גירעון גבוהה בגלל הקלן ובגלל שאני מכיר את עצמי ואני לא נוטה לקטבוליות בקלות.
אירובי ניסיתי להתמיד כמה שיותר 3 שעות בשבוע עצימות נמוכה.
עשיתי העמסה אחת שבוע אחד שעשיתי UD2, ראיתי שאני מקבל תוצאות גבוהות גם בלי לעשות UD ושאני לא כל כך מתחזק מהעמסה
כי ברגע שאני לוקח את הקלן יום אחריה המאגרים מתרוקנים בצ'יק (אני מרגיש כשהמאגרים מתרוקנים כי אני משתין מלא כאילו גמעתי בקבוק ליטר וחצי)
אז פשוט התמדתי לפגוע במאקרו שלי בדיאטה גמישה, זאת אומרת שאם יום אחד רציתי לאכול גלידה, אז כל הפחמימות שלי באותו יום הגיעו מגלידה.
אגב התחלתי מ83.5 קילו והגעתי ל77.5 קילו
היקף מותניים 93 ס"מ והגעתי להיקף מותניים 86 ס"מ
עריכה: בדקתי עכשיו BMI
מסתבר שאני בעודף משקל!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
חחחח חמוד.וואלה אחי כל הכבוד בחודש וחצי שינוי מטורף ואם אתה באמת חושב שאתה לא נראה טוב אז אתה טועה ואם באמת יש לך בעיה בדימוי העצמי אתה יכול לדבר איתי בוואטס אפ אני אולי יכול עזור לך 0546681782
174מה הגובה שלך אחי? והקלן ממש עוזר?
מחמיא לי.בולשיט אני לא מאמין שלקח לך מהתמונה הראשונה שהעלתה עד לתמונות מתחת רק שישה שבועות ... אפילו אם סטרואידים זה לא נראה לא הגיוני
ותאמת טבעי או סטרואידים ?מחמיא לי.
אתה יכול להוריד את התמונה ולראות בנתונים שלה מתי היא צולמה, לכל תמונה ולמעשה לכל קובץ יש פרטים.
ברגע שהמצלמה של הטלפון יוצרת את הקובץ היא אוטומטית משייכת לו נתונים כמו תאריך ולפעמים אפילו מיקום.
חחחח כולה ירידה במשקל זה לא שהוא איזה 5% שומןותאמת טבעי או סטרואידים ?
אתה חושב שאם הייתי לוקח סטרואידים הייתי נראה ככה XD??ותאמת טבעי או סטרואידים ?
אני לא יודע אם זה סבבה לקחת את זה או לא אני לא רוצה לצאת מפגר אבל סתם ככה ממבט זה נראה גם בא עם השלכות.. בכל מקרה תוך 6 שבועות .. מגניב.אתה חושב שאם הייתי לוקח סטרואידים הייתי נראה ככה XD??
לקחתי רק קלנבוטרול, וזה לא סטרואיד, לא יודע אם אתה מחשיב את זה טבעי או לא.
אמרתי את זה פעם ואומר שוב.אני לא יודע אם זה סבבה לקחת את זה או לא אני לא רוצה לצאת מפגר אבל סתם ככה ממבט זה נראה גם בא עם השלכות.. בכל מקרה תוך 6 שבועות .. מגניב.
לא היה עדיף לך לחכות 15 ימים וטבעי לפי ההיגיון הזה.. ?אמרתי את זה פעם ואומר שוב.
בחיטוב הזה למדתי שזאת לא גלולת פלא בכלל ואפילו לא מתקרב.
את התוצאה הזאת הייתי יכול להוציא בחודשיים במקום בחודש וחצי בלי הקלן.
לא צריך לרוץ לזה, אבל לפחות יש לך פורום שאם אתה מחליט לעשות דבר כזה, יתן לך את הכלים הנכונים לעבור את זה בשלום.
אם אתה מחליט לקחת דברים כאלה אתה חייב לקרוא ולהבין עליהם לעומק ועל המכניזם שלהם, למדתי המון על הנושא לפני שהחלטתי.
לא היה לי את העוד ימים האלה ואת הידע שיש לי עכשיו.לא היה עדיף לך לחכות 15 ימים וטבעי לפי ההיגיון הזה.. ?