עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה 😃אני חושב שהצלחתי.
אתה יכול לחפוף את fdc ו bpc לפי צלע זווית צלע: זווית bdc שווה לזווית bca כי האלכסונים חוצים את זוויות הבסיס ל45 ו 45 מעלות. pc שווה ל fd נתון, ו dc שווה ל bc כי בריבוע כל הצלעות שוות. תסמן את זווית fcd ו pbc באלפא, הן שוות כי זוויות מתאימות במשולשים חופפים שוות. זווית dfc שווה 135 מינוס אלפא כי סכום זוויות במשולש fdc 180 מעלות, ולכן זווית cfb הצמודה לה שווה 45 פלוס אלפא. זווית dbe שווה 45 מינוס אלפא כי כל זווית dbc שווה 45 וזווית ebc שווה אלפא, וזווית bof שווה 90 כי סכום זוויות ב bfe 180 מעלות.
אתה צריך לחפוף, בשביל שתוכל להגיד שזוויות fcd ו bcp הן אלפאתודה רבה 😃
ואני גם צריך לחפוף את משולש FDC עם משולש PCB נכון?
רגע זה לא pbc?אתה צריך לחפוף, בשביל שתוכל להגיד שזוויות fcd ו bcp הן אלפא
יכול להיות שלא רשמתי את האותיות לפי הסדר, לא חשבתי על זה כל כך.רגע זה לא pbc?
כי זה הדבר היחידי שקשה.כל נושא אחר הייתי עוזר לך בכיף אני טוב במתמט..אבל גיאומטריה/טריגו במרחב אני אחד הגרועים
דווקא אלגברה יותר קשהכי זה הדבר היחידי שקשה.
אלגברה זה מאוד טכני ולרוב מאוד פשוט ודורש נטו תרגול. זה למה זה גם נמצא בסוף של הבחינות. כי זה חלק הרבה פחות חשיבתי.דווקא אלגברה יותר קשה
לא עשיתי בערך חצי מהשאלות מרוב שאני לא זוכר
כן בגאומטריה פשוט צריך ראש ולחשוב גם מחוץ לקופסאאלגברה זה מאוד טכני ולרוב מאוד פשוט ודורש נטו תרגול. זה למה זה גם נמצא בסוף של הבחינות. כי זה חלק הרבה פחות חשיבתי.
אני מדבר בבחינת בגרות.כן בגאומטריה פשוט צריך ראש ולחשוב גם מחוץ לקופסא
ואצלנו שמים קודם אלגברה ואז גיאומטריה
על סמך מה אתה יכול להגיד שהם שווים?,להגיד שcf=zd
האמת שלא ממש צריך את הנתון הזה, ברגע שהוא חופף את המשולשים שהוא כבר חפף הוא דיי פותר את התרגיל, רק נשאר לו להסיק מסקנות מהחפיפה והוא יסיים.על סמך מה אתה יכול להגיד שהם שווים?
התחלת את ההוכחה נכון עם החפיפה. אני אתן לך רמז להמשך: לא השתמשת בנתון שDE חוצה זווית. תחשוב איך אתה יכול להשתמש במידע הזה כדי להוכיח שזו מקבילית.
אז בבקשה, תוכיח בלי להשתמש בנתון.האמת שלא ממש צריך את הנתון הזה, ברגע שהוא חופף את המשולשים שהוא כבר חפף הוא דיי פותר את התרגיל, רק נשאר לו להסיק מסקנות מהחפיפה והוא יסיים.
הצלחתי תודה רבה ! 😃על סמך מה אתה יכול להגיד שהם שווים?
התחלת את ההוכחה נכון עם החפיפה. אני אתן לך רמז להמשך: לא השתמשת בנתון שDE חוצה זווית. תחשוב איך אתה יכול להשתמש במידע הזה כדי להוכיח שזו מקבילית.