הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר חלבי

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
סקר שדי מסקרן אותי בקרב חברי הפורום
בהנחה שאתם צורכים חלב לשתייה,אז השאלות הן:
כמות (במיל'/ליטרים)
ואיזה מותג (תנובה/טרה/יוטבתה/ישר מהעטין)

ולטבעוניים,קחו B12 ותרשמו איזה תחליף חלב אתם קונים

**אין בעיה להטריל,כל עוד תרשמו את הפרטים המבוקשים**
תודה.

1.) 2 כוסות בבוקר, 2 כוסות בערב. (450 מ"ל סה"כ). ב SS הייתי קושר פרה למעקה של הדלת.
2.) טרה. והאמת שלא קיים הבדל בין החברות שמנפיקות את מוצרי החלב, כולם מרוססים בחיידקים. ואם מישהו חושב אחרת , מוזמן לצטט אותי 😃

לפחות ליטר חבל בגלל שאני לא שותה מים, ושותה רק קפה או ד.ספרייט.
וזה לא ממש משנה.
בעבודה החלב של טרה.
בערב החלב של תנובה.
ובסופשים סויה בטעם שוקו

"Milk is for babies"
- Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Blueprint Trainer: Mass Nutrition Overview - Bodybuilding.com

"As I was sitting there at Santa Monica City College or doing construction, I would pull out of my bag a little plastic container full of milk and protein powder. That was the additional 30 grams of protein that I needed at that time."

נ.ב. אני די בטוח שהוא לא לקח רק חלבון וחלב at that time.

Arnold Schwarzenegger Blueprint Trainer: Mass Nutrition Overview - Bodybuilding.com

"As I was sitting there at Santa Monica City College or doing construction, I would pull out of my bag a little plastic container full of milk and protein powder. That was the additional 30 grams of protein that I needed at that time."

נ.ב. אני די בטוח שהוא לא לקח רק חלבון וחלב at that time.
איזה בן אדם מבולבל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית