הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אימון חזה

• פותח/ת השרשור Shai pratt
  • פורסם בתאריך
S

Shai pratt

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
שלום אני בן 15 וחצי מתאמן AB 4 פעמים בשבוע למסה בערך חודשיים והגעתי לשלב שדי נתקעתי במשקלים של תרגילי חזה. וגם החזה זה החלק הכי פחות מפותח אצלי.
אני עושה 3 תרגילים (מתחיל מבנץ' שטוח לבנצ' שיפוע חיובי ואז פרפר)
שמעתי שיש כאלה שאומרים שאם אני יתחיל מפרפר ואז יעבור לבנץ רגיל ואז חיובי זה יכול לגרום ליותר גדילה של החזה ואולי גם בסוף לעלייה במשקלים שנתקעתי בהם.
רציתי לדעת אם עוד מישהו חושב שזה יעזור ואם לא אז עצות נוספות
תודה לעונים:37mv:😁

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה שיגרום לחזה שלך לגדול זה עוד נפח ולאו דווקא עוד תרגילים.

מה משקל העבודה בבנצ' כרגע?

הרחתי ריח של חוסר רצינות אז באתי לביקור.
לפני שתקבל תשובה על השאלה אני רוצה לשאול אותך את השאלות הבאות
1. איך אתה מבחינת תזונה ושינה?
2. האם יצא לך להתאמן 3 פעמים בשבוע בעבר?
3. מה משקלי העבודה שלך בחזה?
4. כמה זמן אתה מתאמן?
5. באיזה טווח חזרות אתה עובד בתרגילי החזה?

יעזור גם אם תעלה את כל התוכנית שלך ותספר כמה זמן אתה תקוע ומתי פעם אחרונה ראית התקדמות.

• פותח/ת השרשור
4. כמה זמן אתה מתאמן?

יעזור גם אם תעלה את כל התוכנית שלך ותספר כמה זמן אתה תקוע ומתי פעם אחרונה ראית התקדמות.
1)מבחינת תזונה ושינה אני אוכל הרבה וגם אני מעלה במשקל לפי התכנון שלי אני כרגע שוקל 72 קילו ואני ישן לפחות 8 שעות רציפות בלילה אפילו 9
2)לא יצא לי להתאמן אף פעם 3 םעמים בשבוע
3)אני עושה בנץ' רגיל בין 16-17 קילו כל צד ל8 חזרות ודאמבל פרס שיפוע חיובי בין 35 - 40 פאונד כל צד ל8 חזרות. ופרפר עם משקולות 12 חזרות עם 20 פאונד כל צד.
4)אני מתאמן מעל חצי שנה, חודשיים AB

1)מבחינת תזונה ושינה אני אוכל הרבה וגם אני מעלה במשקל לפי התכנון שלי אני כרגע שוקל 72 קילו ואני ישן לפחות 8 שעות רציפות בלילה אפילו 9
2)לא יצא לי להתאמן אף פעם 3 םעמים בשבוע
3)אני עושה בנץ' רגיל בין 16-17 קילו כל צד ל8 חזרות ודאמבל פרס שיפוע חיובי בין 35 - 40 פאונד כל צד ל8 חזרות. ופרפר עם משקולות 12 חזרות עם 20 פאונד כל צד.
4)אני מתאמן מעל חצי שנה, חודשיים AB
1) סבבה, אז אולי זאת לא הבעיה
2) אז תחשוב על זה. יתכן ונפח של 4 אימונים בשבוע לא מתאים לך ואתה צריך להתאושש יותר
3) לחצי שנה התוצאות שלך ממש לא טובות. המתאמן האישי שלי שהתחלתי לאמן לפני שבועיים ויומיים כבר לוחץ חזה 45 קילו לחמישיות (12.5 כל צד) על משקל גוף 72 (עליה של 4 קילו מתחילת האימונים) וגובה של כ1.75 ומוסיף משקל מאימון לאימון. הגנטיקה שלו ממש לא בשמיים. ההתקדמות היא נטו בגלל שבניתי לו תוכנית טובה שמתבססת על עקרונות שמאמנים בארץ לא מכירים. לדעתי הצורה שבה אתה מתאמן לא מתאימה לך ואתה צריך להתחיל לעבוד בתוכנית אחרת שתבנה לך סולם התקדמות שבועי ותאפשר לך להתקדם בצורה טובה יותר במשקלי העבודה. מה שבעצם אני ממליץ לך ספציפית זה ללכת על תוכנית הSS ולהתחיל להתאמן בה.

• פותח/ת השרשור
2) אז תחשוב על זה. יתכן ונפח של 4 אימונים בשבוע לא מתאים לך ואתה צריך להתאושש יותר
3) לחצי שנה התוצאות שלך ממש לא טובות. המתאמן האישי שלי שהתחלתי לאמן לפני שבועיים ויומיים כבר לוחץ חזה 45 קילו לחמישיות (12.5 כל צד) על משקל גוף 72 (עליה של 4 קילו מתחילת האימונים) וגובה של כ1.75 ומוסיף משקל מאימון לאימון. הגנטיקה שלו ממש לא בשמיים. ההתקדמות היא נטו בגלל שבניתי לו תוכנית טובה שמתבססת על עקרונות שמאמנים בארץ לא מכירים. לדעתי הצורה שבה אתה מתאמן לא מתאימה לך ואתה צריך להתחיל לעבוד בתוכנית אחרת שתבנה לך סולם התקדמות שבועי ותאפשר לך להתקדם בצורה טובה יותר במשקלי העבודה. מה שבעצם אני ממליץ לך ספציפית זה ללכת על תוכנית הSS ולהתחיל להתאמן בה.
אבל זה לא שהתקדמתי בתוכנית והאמת שאני אומנם מתאמן מעל חצי שנה אבל אם להיות כנה 4 חודשים התאמנתי כמו מטומטם זאת אומרת לא הייתה לי תוכנית מסודרת וסתם עשיתי מה שרציתי זאת אורמת שממש מתאמן כמו שצריך אני מתאמן בערך חודשיים והייתה לי דווקא התקדמות בחודשיים האלה ויש לציין גם שבחזה אני הכי חלש
אני כן רואה התקדמות אבל יחסית קטנה וגם מה אתה חושב על להתחיל מפרפר?

הוא ילד בן 15 שמתאמן חצי שנה!! מריח ריח של חוסר רצינות?? ממי בדיוק??
4. כמה זמן אתה מתאמן?

אני כן רואה התקדמות אבל יחסית קטנה וגם מה אתה חושב על להתחיל מפרפר?
כלום. לא שמעתי על מישהו שמתאמן ככה ולא נראה לי שזה ישפר לך את התוצאות. בנוסף לזה ההגיון השפוי שלי אומר לי שמתחילים אימונים מתרגילי בסיס.

טוב, אחרי שצחקנו, נעבור לחלק אומנותי.

שאלתי כמה אתה שוקל, כי בחור בגילך, ובמשקל שלך, לא יכול לדבר על נקודות תורפה.
כמו שריפ אומר, כל הגוף שלך הוא נקודת תורפה אחת גדולה.
תתאמן כמו שצריך (למה AB? למה 4 פעמים בשבוע?), תאכל, תמתין (מה לעשות, בגילך לא נהיים בילדר גם אם מאד רוצים) - ותראה תוצאות.

שלום אני בן 15 וחצי מתאמן AB 4 פעמים בשבוע למסה בערך חודשיים והגעתי לשלב שדי נתקעתי במשקלים של תרגילי חזה. וגם החזה זה החלק הכי פחות מפותח אצלי.
אני עושה 3 תרגילים (מתחיל מבנץ' שטוח לבנצ' שיפוע חיובי ואז פרפר)
שמעתי שיש כאלה שאומרים שאם אני יתחיל מפרפר ואז יעבור לבנץ רגיל ואז חיובי זה יכול לגרום ליותר גדילה של החזה ואולי גם בסוף לעלייה במשקלים שנתקעתי בהם.
רציתי לדעת אם עוד מישהו חושב שזה יעזור ואם לא אז עצות נוספות
תודה לעונים:37mv:😁
בכדי לפתח את שרירי החזה עדיף שתתמקד בחלק הבנץ' של אימון החזה. רק כך ובאמצעות תזונה מתאימה בפלוס קלורי תוכל להתחזק ולגדול בעוד אתה מוסיף משקל על המוט.
נסה לעבוד ל-3x5 במשקל קבוע (לאחר חימום ראוי) ולוודא שאתה ממשיך להתקדם הן במשקל הגוף והן במשקל על המוט. שני אימונים כאלה בשבוע הם די והותר בשלב זה (הייתי משאיר את הפרפר אם אתה נהנה ממנו וממיר את האינקליין בנץ' ב3x6 מקבילים תוך ניסיון להוסיף למשקל הגוף).
מעבר לכך, התמדה וזמן...😃

• פותח/ת השרשור
בכדי לפתח את שרירי החזה עדיף שתתמקד בחלק הבנץ' של אימון החזה. רק כך ובאמצעות תזונה מתאימה בפלוס קלורי תוכל להתחזק ולגדול בעוד אתה מוסיף משקל על המוט.
נסה לעבוד ל-3x5 במשקל קבוע (לאחר חימום ראוי) ולוודא שאתה ממשיך להתקדם הן במשקל הגוף והן במשקל על המוט. שני אימונים כאלה בשבוע הם די והותר בשלב זה (הייתי משאיר את הפרפר אם אתה נהנה ממנו וממיר את האינקליין בנץ' ב3x6 מקבילים תוך ניסיון להוסיף למשקל הגוף).
מעבר לכך, התמדה וזמן...😃
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית