הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון כוח ספציפי לBJJ

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
שלום לכולם.
מתאמן BJJ, ממש בתחילת דרכי.

שוקל 102~, גובה 1.80, בן 21, %30 + א"ש.
מבקש תוכנית כוח ספציפית לתחום, מכיוון שאני מרגיש שאני ממש ממש חלש יחסית למשקל שלי, ובנוסף אני עכשיו מתחיל להוריד א"ש אז שזה יהיה בהתאם,
התזונה שלי היא כוללת יותר שומנים וחלבונים מאשר פחמימות, כשיש פחמימות הן מורכבות.
מתאמן BJJ 3-4 בשבוע.

**יש לציין שהגמישות שלי ברמה זוועתית אז אם אתם ממליצים דדליפט, אני כנראה אצטרך למשוך מהגבהה, הגמישות שלי באמת באמת בעייתית + כאבי גב תחתון + פלטפוס + עודף משקל, אבל אני עדיין מאמין שאני לא מקרה אבוד.**

תודה לכולם.

היית יכול לומר ג'ו ג'יטסו חחח
אין לך מאמן להתייעץ איתו?

בכל מקרה ממה שנראה לי בגרפלינג בעיקר צריך כושר משוגע, להיות במצב מקווץ כל כך הרבה זמן דורש כושר לב ריאה טוב, כוח מתפרץ,
גמישות, שרירי ליבה חזקים, וסיבולת שריר.

לרדת במשקל כנראה תהיה התועלת הכי טובה שלך לאימון, אתה תרגיש יותר חזק גמיש ועם כושר יותר גבוהה.

• פותח/ת השרשור
היית יכול לומר ג'ו ג'יטסו חחח
אין לך מאמן להתייעץ איתו?

בכל מקרה ממה שנראה לי בגרפלינג בעיקר צריך כושר משוגע, להיות במצב מקווץ כל כך הרבה זמן דורש כושר לב ריאה טוב, כוח מתפרץ,
גמישות, שרירי ליבה חזקים, וסיבולת שריר.

לרדת במשקל כנראה תהיה התועלת הכי טובה שלך לאימון, אתה תרגיש יותר חזק גמיש ועם כושר יותר גבוהה.
תודה רבה, ויש הבדל בין ג'יוג'יטסו רגיל (יפני) לברזילאי, אז רשמתי BJJ שיהיה ברור מראש, חחחח.
כוח זה לא דבר ספציפי. תתחיל להתאמן כמו כולם.
לא מסכים איתך.. כוח של הרמת משקולות זה לא כוח של לדחוף מישהו, כוח של להוריד מישהו מהצוואר עם יד אחת זה לא כוח של מישהו שעושה כל היום עליות כוח על טבעות וכו', יש סוגים של כוח, זאת דעתי לפחות.

תודה רבה, ויש הבדל בין ג'יוג'יטסו רגיל (יפני) לברזילאי, אז רשמתי BJJ שיהיה ברור מראש, חחחח.

לא מסכים איתך.. כוח של הרמת משקולות זה לא כוח של לדחוף מישהו, כוח של להוריד מישהו מהצוואר עם יד אחת זה לא כוח של מישהו שעושה כל היום עליות כוח על טבעות וכו', יש סוגים של כוח, זאת דעתי לפחות.
אין פה מומחים גדולים לג'וג'יטסו ברזילאי, כל מה שנומר יהיה שווה ערך לכלום לעומת מה שמאמן עם ניסיון בתחום יגיד לך...

המעט שאני יודע על התחום זה מMMA החלק של הגרפלינג, והם כן עושים הנפות ואימוני כוח כמו פאוורליפטינג.

להרים כבד.
עוד כשהייתי בBJJ המאמן שלי שם תמיד תמך בלהתחזק, באופן כללי ולא ספציפי כמו שטענת. אפ אתה חזק יש לך יתרון עצום על המתמודד (במידה ויש בסיס טכני טוב)

BJJ ענף מאוד טכני, לדעתי אתה מתבלבל קצת בהגדרת המונח כח. עסקתי ב-BJJ תקופה לא מבוטלת כשניים עד שלושה אימונים שבועיים בנוסף לאימונים הסטנדרטיים. אצלי אימוני הכח/פיתוח גוף בעדיפות ראשונה וללא ספק ה-BJJ הפריע.
בכיוון ההפוך, ככל שגדלתי התקשיתי בגלגולים הרבה יותר.
מצד שני, אני יכול להבטיח לך שללא ספק הכח שיחק מאוד לטובתי כשהמתמודד שמולי היה ברמה טכנית דומה.
מתוך הנחה שה-BJJ הוא העדיפות הראשונה ממליץ לך להוסיף אימוני כח בסיגנון SS במינון של שני אימונים שבועיים נניח. ההתקדמות איטית אבל תהיה מרוצה הן מהאוברול כח שתרוויח והן מהתרומה שלו ל-BJJ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית