הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פעם ראשונה דדליפט מהרצפה

• פותח/ת השרשור Tiny
  • פורסם בתאריך

Tiny

משתמש פעיל
496
0
נק' מוניטין:
1,688
496
0
תגובות והערות יתקבלו בברכה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה שאני רואה אתה לא מספיק מכווץ, הגב קצת עגול. נראה שאתה מתחיל עם התחת גבוה מידי. עוד משהו - אתה אתה "מקפיץ" את המוט מהריצפה, כל חזרה המוט צריך לנוח על הריצפה ואתה צריך לסדר את עצמך מחדש.

• פותח/ת השרשור
חחחחח ממתי נחום נותן לעשות שם דדליפט?
טכניקה טובה.
את מנחם העיפו כי כל מה שהוא עשה כל היום זה לראות טלויזיה 🤡
אבל כשהוא היה עוד לא עשיתי דדליפט
חח אבל הוא חפר לי שסקוואט ישבור לי את הגב 😆
עכשיו הביאו מאמנת שדווקא דוחפת אנשים (שרוצים) לעשות דדליפט וסקוואט

• פותח/ת השרשור
מה שאני רואה אתה לא מספיק מכווץ, הגב קצת עגול. נראה שאתה מתחיל עם התחת גבוה מידי. עוד משהו - אתה אתה "מקפיץ" את המוט מהריצפה, כל חזרה המוט צריך לנוח על הריצפה ואתה צריך לסדר את עצמך מחדש.
הגב כן קצת עדול, יש לי קצת בעיה של גמישות
אבל זה משתפר
ולגבי ה"הקפצה" חשבתי שכל עוד אין לי בעיה של אחיזה אני אמור לעשות את הדדליפט רצוף בלי לעצור?..

נערך לאחרונה:
תפנה את המבט שלך קצת יותר למטה, תעצור לפני כל חזרה ותתחיל עם גב מכווץ כמו שצריך ואל תישען אחורה בסוף התנועה, תעמוד ישר ותוריד.

בנוסף למה שכתבתי בפורום השני, יש מצב אתה משאיל לי את המצלמה שלך לצילומים בשבוע הבא? אני גם רוצה סרטונים באיכות טובה :(

• פותח/ת השרשור
בנוסף למה שכתבתי בפורום השני, יש מצב אתה משאיל לי את המצלמה שלך לצילומים בשבוע הבא? אני גם רוצה סרטונים באיכות טובה :(
זה לא המצלמה שלי
זה הפלאפון של דניאל
תשאל בטוח למישהו שבא לעוזיאל יש מצלמה נורמלית

את מנחם העיפו כי כל מה שהוא עשה כל היום זה לראות טלויזיה 🤡
אבל כשהוא היה עוד לא עשיתי דדליפט
חח אבל הוא חפר לי שסקוואט ישבור לי את הגב 😆
עכשיו הביאו מאמנת שדווקא דוחפת אנשים (שרוצים) לעשות דדליפט וסקוואט

תביא תמונה של המאמנת
חוק זה חוק

דדליפט סבבה, תקפיד למשוך מההמסטרינג, אתה נוטה לישר את הרגל ואז למשוך מהגב
אל תרים את התחת (אפשר קצת אבל לא לישר רגליים כמעט לגמרי) לפני שהמוט עוזב את הרצפה
ותחזיק חזק את הגב (למרות שלא רואים בסרטון אבל פשוט תמיד צריך להקפיד על זה)
סה"כ ביצוע טוב

נערך לאחרונה:
תביא תמונה של המאמנת
חוק זה חוק

דדליפט סבבה, תקפיד למשוך מההמסטרינג, אתה נוטה לישר את הרגל ואז למשוך מהגב
אל תרים את התחת (אפשר קצת אבל לא לישר רגליים כמעט לגמרי) לפני שהמוט עוזב את הרצפה
סה"כ ביצוע טוב
המאנת הייתה מיס פיטנס של ישראל בשנות ה 90 ובעלה מר ישראל אלוף ארמרסלינג כמה שנים של ישראל ומקום 4 באליפות עולם בארמרסלינג לפני כמה שנים עד שקרע את הבייצפס...😳

המאנת הייתה מיס פיטנס של ישראל בשנות ה 90 ובעלה מר ישראל אלוף ארמרסלינג כמה שנים של ישראל ומקום 4 באליפות עולם בארמרסלינג לפני כמה שנים עד שקרע את הבייצפס...😳

ראיתי אותו עוד כשרק נרשמתי כשהוא התאמן עם גבס. הוא היה פעם הבעלים של המכון מתנ"ס עוזיאל שאני מתאמן בו.

דדליפת טוב לפעם ראשונה.
כמה דגשים קטנים כמו להתחיל יותר נמוך העם התחת,חזה יותר מכווץ,ולהניח את המוט עד הסוף לרצפה כל חזרה ואתה מסודר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית