עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את מנחם העיפו כי כל מה שהוא עשה כל היום זה לראות טלויזיה 🤡חחחחח ממתי נחום נותן לעשות שם דדליפט?
טכניקה טובה.
הגב כן קצת עדול, יש לי קצת בעיה של גמישותמה שאני רואה אתה לא מספיק מכווץ, הגב קצת עגול. נראה שאתה מתחיל עם התחת גבוה מידי. עוד משהו - אתה אתה "מקפיץ" את המוט מהריצפה, כל חזרה המוט צריך לנוח על הריצפה ואתה צריך לסדר את עצמך מחדש.
זה לא המצלמה שליבנוסף למה שכתבתי בפורום השני, יש מצב אתה משאיל לי את המצלמה שלך לצילומים בשבוע הבא? אני גם רוצה סרטונים באיכות טובה :(
לאמיר יש אבל הוא תמיד שוכח להביא... ובאמת אחלה איכות כמה מגה פיקסל זה?זה לא המצלמה שלי
זה הפלאפון של דניאל
תשאל בטוח למישהו שבא לעוזיאל יש מצלמה נורמלית
את מנחם העיפו כי כל מה שהוא עשה כל היום זה לראות טלויזיה 🤡
אבל כשהוא היה עוד לא עשיתי דדליפט
חח אבל הוא חפר לי שסקוואט ישבור לי את הגב 😆
עכשיו הביאו מאמנת שדווקא דוחפת אנשים (שרוצים) לעשות דדליפט וסקוואט
המאנת הייתה מיס פיטנס של ישראל בשנות ה 90 ובעלה מר ישראל אלוף ארמרסלינג כמה שנים של ישראל ומקום 4 באליפות עולם בארמרסלינג לפני כמה שנים עד שקרע את הבייצפס...😳תביא תמונה של המאמנת
חוק זה חוק
דדליפט סבבה, תקפיד למשוך מההמסטרינג, אתה נוטה לישר את הרגל ואז למשוך מהגב
אל תרים את התחת (אפשר קצת אבל לא לישר רגליים כמעט לגמרי) לפני שהמוט עוזב את הרצפה
סה"כ ביצוע טוב
המאנת הייתה מיס פיטנס של ישראל בשנות ה 90 ובעלה מר ישראל אלוף ארמרסלינג כמה שנים של ישראל ומקום 4 באליפות עולם בארמרסלינג לפני כמה שנים עד שקרע את הבייצפס...😳