רעיונות לאטרקציות ובילויים

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אטרקציות לדייטים?
יש לי שגרה קבועה לדייטים.

דייט ראשון - תמיד ברוטשילד בתל אביב.
מכיוון שאחרי הבר, אתה מוצא את עצמך בשדרות רוטשילד הלוהטת ותוססת בציעירים וחיי לילה מעניינים.
אחרי הדייט, ללכת באמצע רוטשילד בין האנשים והאורות, עם הבריזה הקרירה של הלילה והאווירה הרומנטית של המתח באוויר, זה מאוד מדליק.
פטריק זה בר אירי טוב על רמה.
פולי הוא שכונתי אבל ממש כיף.
בילי ג'ין הוא טיפה רועש, פחות להכרויות רציניות, יותר להתפרע שם, וזה בר של 25+.

דייט שני - טבע.
עדיף לא ללכת לסרט או פגישה עם חברים כמו שהרוב חושבים, זאת טעות נפוצה.
הדייט השני הוא עדיין שלב של היכרות, אתם עדיין לא יודעים הכל אחד על השני, עדיף שגם בשלב זה תהיו רק שניכם מבלי הסחות דעת.
פיקניק הוא רעיון לא רע בכלל, אפשר גם מסעדה באזור שומם ושקט.

דייט שלישי - הדייט המכריע שאמור להוביל כבר למיטה (גם הדייט הראשון והשני יכולים להוביל למיטה, תלוי ברמת ההתקדמות שלך).
אל תדבר על לשכב, אל תדבר אל לקחת את זה צעד אחד קדימה, אתה סתם תצא מרתיע.
במקום, אני תמיד אומר "מה דעתך שנבוא אלי ונבשל ביחד ארוחת ערב עם יין?" - תמיד עובד.
הן תמיד באות, אתם נכנסים למטבח, קצת מתנשקים, משחקים בזמן שאתם מבשלים או מטגנים, יושבים בשולחן לשתות יין, מתנשקים עוד טיפה עד לקטע קצת אגרסיבי ואז אתה פשוט מרים אותה בזרועות שלך ישר אל המיטה.
את המשחק המקדים אתה מכניס עוד מהרגע שהיא באה אליך הביתה, תעשה קצת טיזינג, לא יותר מדי, תפלרטט, תצחק, תיזום ותהנה.
איזה מזל שאני בשלן. אני מוכן להפוך את זה לטיפים מאת @Vile על דייטים ואטרקציות, הבמה כולה שלך.
אני מדריך קייט מ2006. היום כבר לא ממש כי זה חופר לחזור על אותו דבר אלפי פעמים.
פורת נחמד, לא חסרים בתי ספר בארץ. יש המון בכל חור.
מאיפה אתה?
מכפר סבא

איזה מזל שאני בשלן. אני מוכן להפוך את זה לטיפים מאת @Vile על דייטים ואטרקציות, הבמה כולה שלך.
אם אתה בשלן אז יש לי טריק טוב בשבילך, אם הבחורה תזרום אליך לבית ישר מהדייט הראשון, תקנה הרבה קסטיל.
תבשל משהו טעים, תהיה אסרטיבי בבחירה שלך, תפיץ בטחון עד שינדוף ממך ריח של גבריות, שים לה אפילו קצת קסטיל בבישול אם זה משתלב במנה שתכין.
ואם לא, שתשתה את זה כבר בנפרד עם המנה.
אחרי 2-3 בקבוקים, היא תשכב איתך במידה ולא תלחץ עליה.

מכפר סבא
אם אתה באמת בעניין, תחפש בפייסבוק, יש קבוצה של קייט בארץ.
זה בכלל לא זול וזה לא משהו שלומדים ב5 דקות וזה גם מסוכן אבל אם בא לך להכניס לחיים שלך תחביב מגניב, לך על זה ואל תוותר לעצמך באמצע הדרך.

אה והמחירים בערך 1500 לקורס של 3 שיעורים (שעתיים כל שיעור).
ציוד נע בין כמה אלפים בודדים ליד שניה ועד מעל 10 אלף לציוד חדש. תלוי בדגם של הציוד ובחברה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה באמת בעניין, תחפש בפייסבוק, יש קבוצה של קייט בארץ.
זה בכלל לא זול וזה לא משהו שלומדים ב5 דקות וזה גם מסוכן אבל אם בא לך להכניס לחיים שלך תחביב מגניב, לך על זה ואל תוותר לעצמך באמצע הדרך.
😕 למה זה מסוכן? כן, הייתי רוצה תחביבים מעניינים בים ולא לרבוץ כמו נאחס על החוף כל הזמן\
תרצה ללמד אותי?😃

😕 למה זה מסוכן? כן, הייתי רוצה תחביבים מעניינים בים ולא לרבוץ כמו נאחס על החוף כל הזמן\
תרצה ללמד אותי?😃
כי אפשר למות מזה.
כבר נהרגו בארץ (2-3 אם אני זוכר), אחד גם אצלנו בחוף לצערי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בשלן אז יש לי טריק טוב בשבילך, אם הבחורה תזרום אליך לבית ישר מהדייט הראשון, תקנה הרבה קסטיל.
תבשל משהו טעים, תהיה אסרטיבי בבחירה שלך, תפיץ בטחון עד שינדוף ממך ריח של גבריות, שים לה אפילו קצת קסטיל בבישול אם זה משתלב במנה שתכין.
ואם לא, שתשתה את זה כבר בנפרד עם המנה.
אחרי 2-3 בקבוקים, היא תשכב איתך במידה ולא תלחץ עליה.
קסטיל זאת הבירה בטעמים?
כן, אני בשלן ממש מעולה, אני אנסה לנצל את זה. אשמח אם תמשיך לשפוך 😉
כי אפשר למות מזה.
כבר נהרגו בארץ (2-3 אם אני זוכר), אחד גם אצלנו בחוף לצערי.
גיזס, יש לך עוד רעיונות לתחביבים? :\

קסטיל זאת הבירה בטעמים?
כן, אני בשלן ממש מעולה, אני אנסה לנצל את זה. אשמח אם תמשיך לשפוך 😉

גיזס, יש לך עוד רעיונות לתחביבים? :\
אם אני מחבר עפיפון למישהו שאין לו מושג מה זה, ומשחרר אותו בחוף או לתוך הים, סביר להניח שהבנאדם יטבע או יגרר בחוף עד שיתקע באיזה חומה.
בגלל זה עושים קורס מסודר ולומדים הכל כמו שצריך. תמיד קיימים סיכונים לתאונות אבל הן יורדות דרסטית ככל שאתה מתמקצע.
כמו שלא תיתן רכב לילד בן 12 אבל אתה בגיל שלך עדיין נוהג למרות שאתה מודע לסכנות, עובדה שכל יום נהרגים אנשים בתאונות דרכים.
אז אם בקייט נהרגו 2 אנשים במשך 15 שנה, תעשה את החישובים שלך.

אטרקציות לדייטים?
יש לי שגרה קבועה לדייטים.

דייט ראשון - תמיד ברוטשילד בתל אביב.
מכיוון שאחרי הבר, אתה מוצא את עצמך בשדרות רוטשילד הלוהטת ותוססת בציעירים וחיי לילה מעניינים.
אחרי הדייט, ללכת באמצע רוטשילד בין האנשים והאורות, עם הבריזה הקרירה של הלילה והאווירה הרומנטית של המתח באוויר, זה מאוד מדליק.
פטריק זה בר אירי טוב על רמה.
פולי הוא שכונתי אבל ממש כיף.
בילי ג'ין הוא טיפה רועש, פחות להכרויות רציניות, יותר להתפרע שם, וזה בר של 25+.

דייט שני - טבע.
עדיף לא ללכת לסרט או פגישה עם חברים כמו שהרוב חושבים, זאת טעות נפוצה.
הדייט השני הוא עדיין שלב של היכרות, אתם עדיין לא יודעים הכל אחד על השני, עדיף שגם בשלב זה תהיו רק שניכם מבלי הסחות דעת.
פיקניק הוא רעיון לא רע בכלל, אפשר גם מסעדה באזור שומם ושקט.

דייט שלישי - הדייט המכריע שאמור להוביל כבר למיטה (גם הדייט הראשון והשני יכולים להוביל למיטה, תלוי ברמת ההתקדמות שלך).
אל תדבר על לשכב, אל תדבר אל לקחת את זה צעד אחד קדימה, אתה סתם תצא מרתיע.
במקום, אני תמיד אומר "מה דעתך שנבוא אלי ונבשל ביחד ארוחת ערב עם יין?" - תמיד עובד.
הן תמיד באות, אתם נכנסים למטבח, קצת מתנשקים, משחקים בזמן שאתם מבשלים או מטגנים, יושבים בשולחן לשתות יין, מתנשקים עוד טיפה עד לקטע קצת אגרסיבי ואז אתה פשוט מרים אותה בזרועות שלך ישר אל המיטה.
את המשחק המקדים אתה מכניס עוד מהרגע שהיא באה אליך הביתה, תעשה קצת טיזינג, לא יותר מדי, תפלרטט, תצחק, תיזום ותהנה.
תמיד אפשר לסמוך עלייך

אנשים נהרגו מגלים,מסוסים, בצלילות, ואפילו נחנקו למוות מאכילת טוסט.
הרעיון הוא לא להיות מטומטם ולא לחשוב שאתה יותר חכם מכולם, וישר לקנות ציוד מבלי שידריכו אותך כמו שצריך.

קיצור יאללה תעשה חיים.
תשלח תמונות אחרי שתעשה את זה

• פותח/ת השרשור
אם אני מחבר עפיפון למישהו שאין לו מושג מה זה, ומשחרר אותו בחוף או לתוך הים, סביר להניח שהבנאדם יטבע או יגרר בחוף עד שיתקע באיזה חומה.
בגלל זה עושים קורס מסודר ולומדים הכל כמו שצריך. תמיד קיימים סיכונים לתאונות אבל הן יורדות דרסטית ככל שאתה מתמקצע.
כמו שלא תיתן רכב לילד בן 12 אבל אתה בגיל שלך עדיין נוהג למרות שאתה מודע לסכנות, כי עובדה שכל יום מתים אנשים בתאונות דרכים.
אז אם בקייט נהרגו 2 אנשים במשך 15 שנה אז תעשה את החישובים.
אני אשמח לעוד אופציות, זה בנתיים נשמע קצת גדול עליי (ומה המחיר?)
אנשים נהרגו מגלים,מסוסים, בצלילות, ואפילו נחנקו למוות מאכילת טוסט.
הרעיון הוא לא להיות מטומטם ולא לחשוב שאתה יותר חכם מכולם, וישר לקנות ציוד מבלי שידריכו אותך כמו שצריך.

קיצור יאללה תעשה חיים.
תשלח תמונות אחרי שתעשה את זה
תודה רבה על העזרה, אני אשמח אם יש לך\יהיו לך רעיונות תיהיי איתי בקשר ותשתפי אותי

מה אתה כוסית? לימדתי ילדות בנות 16 ומבוגרים בני 60+.
אני אשמח לעוד אופציות, זה בנתיים נשמע קצת גדול עליי (ומה המחיר?)
המחירים בערך 1500 לקורס של 3 שיעורים (שעתיים כל שיעור). זה כולל ציוד קומפלט, מדריך צמוד, סירה וכל מה שצריך.
אחרי זה תצטרך לקנות ציוד משלך כי לא משכירים.
ציוד נע בין כמה אלפים בודדים ליד שניה ועד מעל 10 אלף לציוד חדש. תלוי בדגם של הציוד ובחברה.

• פותח/ת השרשור
מה אתה כוסית? לימדתי ילדות בנות 16 ומבוגרים בני 60+.

המחירים בערך 1500 לקורס של 3 שיעורים (שעתיים כל שיעור). זה כולל ציוד קומפלט, מדריך צמוד, סירה וכל מה שצריך.
אחרי זה תצטרך לקנות ציוד משלך כי לא משכירים.
המחיר גדול עליי 🫤

תגדל תוכי.
אבל תגדל אותו כשהוא עדיין גוזל 😃

טוב די פה הגזמתי חח
תקנה יד שניה. לא צריך חדש.
מה רצית ספורט אקסטרים ב200 שקל? חחח
לרגע אהבתי אותך כי אתה איש ים.
ועכשיו הפסדת נקודה ידידי

תגדל תוכי.
אבל תגדל אותו כשהוא עדיין גוזל 😃

טוב די פה הגזמתי חח
משעמם בדיוק אחרי שבוע.. חחח
יש לי 50 תוכים בחצר 🤣
לרגע אהבתי אותך כי אתה איש ים.
ועכשיו הפסדת נקודה ידידי
למה? לא הבנתי את ההקשר לזה שאמרתי שאי אפשר לגלוש קייט ב200 ש"ח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית