- פותח/ת השרשור
איזה מזל שאני בשלן. אני מוכן להפוך את זה לטיפים מאת @Vile על דייטים ואטרקציות, הבמה כולה שלך.אטרקציות לדייטים?
יש לי שגרה קבועה לדייטים.
דייט ראשון - תמיד ברוטשילד בתל אביב.
מכיוון שאחרי הבר, אתה מוצא את עצמך בשדרות רוטשילד הלוהטת ותוססת בציעירים וחיי לילה מעניינים.
אחרי הדייט, ללכת באמצע רוטשילד בין האנשים והאורות, עם הבריזה הקרירה של הלילה והאווירה הרומנטית של המתח באוויר, זה מאוד מדליק.
פטריק זה בר אירי טוב על רמה.
פולי הוא שכונתי אבל ממש כיף.
בילי ג'ין הוא טיפה רועש, פחות להכרויות רציניות, יותר להתפרע שם, וזה בר של 25+.
דייט שני - טבע.
עדיף לא ללכת לסרט או פגישה עם חברים כמו שהרוב חושבים, זאת טעות נפוצה.
הדייט השני הוא עדיין שלב של היכרות, אתם עדיין לא יודעים הכל אחד על השני, עדיף שגם בשלב זה תהיו רק שניכם מבלי הסחות דעת.
פיקניק הוא רעיון לא רע בכלל, אפשר גם מסעדה באזור שומם ושקט.
דייט שלישי - הדייט המכריע שאמור להוביל כבר למיטה (גם הדייט הראשון והשני יכולים להוביל למיטה, תלוי ברמת ההתקדמות שלך).
אל תדבר על לשכב, אל תדבר אל לקחת את זה צעד אחד קדימה, אתה סתם תצא מרתיע.
במקום, אני תמיד אומר "מה דעתך שנבוא אלי ונבשל ביחד ארוחת ערב עם יין?" - תמיד עובד.
הן תמיד באות, אתם נכנסים למטבח, קצת מתנשקים, משחקים בזמן שאתם מבשלים או מטגנים, יושבים בשולחן לשתות יין, מתנשקים עוד טיפה עד לקטע קצת אגרסיבי ואז אתה פשוט מרים אותה בזרועות שלך ישר אל המיטה.
את המשחק המקדים אתה מכניס עוד מהרגע שהיא באה אליך הביתה, תעשה קצת טיזינג, לא יותר מדי, תפלרטט, תצחק, תיזום ותהנה.
מכפר סבאאני מדריך קייט מ2006. היום כבר לא ממש כי זה חופר לחזור על אותו דבר אלפי פעמים.
פורת נחמד, לא חסרים בתי ספר בארץ. יש המון בכל חור.
מאיפה אתה?