יומנו של השחיף ~~המסע ל200KG deadlift~~ [הוסר]

מצב
השרשור נעול

Sapir539

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
Sapir539 הוסיף לוג חדש:

יומנו של השחיף - תחילת מסה בדיאטה אנאבולית

שלום חברים
אני בן 22
גובה 182
משקל נוכחי 54.2 (בוקר) כן אני יודע שחיף
אחוז שומן מוערך 6-8% (פעם אחרונה שבדקתי לפני חודשיים היה 8%)
משקל שיא 59
משקל יעד 85

מתאמן כשנה אך ללא התמדה בכלל וללא תזונה קבועה ,
וחשבתי אם אני יפתח לוג וירשום את המשקלים שלי
ויראה את ההתקדמות של עצמי ואת התגובות של האנשים אני יתמיד יותר.

ניסיתי המון תפריטי מסה שרק שהתחילו לעבוד כבר נשברתי (אני לא בן אדם של מסגרות את זה כבר אמרתי?)
לפני כשבועיים התחלתי דיאטה אנאבולית שכרגע אני עדיין לומד אותה לעומק
מה זה בעצם דיאטה...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

למה בנאדם שמנסה לעלות במסה עושה קטוגנית???
וניסית לאכול יותר? זה בד"כ פותר את הבעיה של חוסר עליה במסה. אין תועלת בתזונה קטוגינית במסה.
התוכנית שלך מאוד מוזרה גם אם אתה עושה סטים איטיים של 12-10-8 ואז סט כוח של 6? מה ההגיון בזה??. עדיף לך ללכת על SS או וריאציית FBW/AB עם כל תרגילי הבסיס.

ואם אתה גבר למה קוראים לך ספיר??

• פותח/ת השרשור
הייתי פעם על תפריט של 4000 אלף קלוריות ולא עליתי בוא החילוף חומרים שלי דפוק לכן אני מנסה כל מיני שיטות למסה
בקשר לתוכנית הסט של הכוח זה בשביל לעלות כל פעם עוד קצת ועוד קצת במשקלים שיתן לי פוש לחזק את העצם בעיקר במיוחד בגלל שהייתה לי פציעה בברך בעבר.
6 חזרות = פחות פחד מהמשקל וככל שאני מתקדם בוא אני מתקדם גם בחזרות של הסופר סלאו
אין לי הסבר הגיוני לגבי התוכנית אני פשוט מאמין בה (מישהו שהיה מאמן במכון כושר שאני מתאמן בנה לי אותה)

בקשר לשם מה זה משנה אחי?
בכל מקרה תודה על התגובה הבונה

הלכת קצת רחוק מדי עם הדדליפט 200.. זה לא פשוט ויקח המון זמן.. לא מעדיף מטרה יותר ריאלית בינתיים?

• פותח/ת השרשור
אין דבר העומד בפני כוח רצון

הייתי פעם על תפריט של 4000 אלף קלוריות ולא עליתי בוא החילוף חומרים שלי דפוק לכן אני מנסה כל מיני שיטות למסה
אתה חישבת את ה4000 קלוריות האלה או שנראה לך שהיית על 4 אלף קלוריות? כי אין חיה כזאת בחור ששוקל 54 קילו ולא עולה 4000 קלוריות זה פשוט לא יתכן.
בקשר לתוכנית הסט של הכוח זה בשביל לעלות כל פעם עוד קצת ועוד קצת במשקלים שיתן לי פוש לחזק את העצם בעיקר במיוחד בגלל שהייתה לי פציעה בברך בעבר.
אין שום הגיון במה שאמרת עכשיו.
6 חזרות = פחות פחד מהמשקל וככל שאני מתקדם בוא אני מתקדם גם בחזרות של הסופר סלאו
סבבה, אבל למה לא לעבוד רק ב6 חזרות ולדחוף סטים מיותרים של 8-12?
אין לי הסבר הגיוני לגבי התוכנית אני פשוט מאמין בה (מישהו שהיה מאמן במכון כושר שאני מתאמן בנה לי אותה)
אוקיי, כשבנאדם דתי אומר לי את זה אני אומר לו סבבה ושבת שלום. אבל כשבנאדם אומר לי את זה בהקשר של אימונים אני חייב לשאול, למה? למה שלא תקשיב לבנאדם שמסביר לך בהגיון למה תוכנית X תעבוד ותוכנית Y לא? למה בכוח לעשות משהו שאין לך הסבר לו ואתה רק "מאמין" בו? מה שהכי כואב לי זה שעד לא מזמן גם אני הייתי כזה, עשיתי תוכנית לחיצות בחיטוב שלא כל כך הבנתי אותה והאמנתי בה והתוצאה הייתה פציעה בכתף שאצלי כבר חודש וחצי ולא עוברת ואני מחכה לתור שני לאורטופד כבר. אל תעשה טעויות כאלה חבל...
בקשר לשם מה זה משנה אחי?
לא משנה, אבל מוזר לפגוש גבר שקוראים לו ספיר.
הלכת קצת רחוק מדי עם הדדליפט 200.. זה לא פשוט ויקח המון זמן.. לא מעדיף מטרה יותר ריאלית בינתיים?
למה חייב להציב מטרות ריאליות? אני לדוגמא רוצה להראות כמו מייק רוזנר ולהרים כמו אושר סופטי. ולהיות בריא, שזה הכי לא ריאלי שיש 😆

• פותח/ת השרשור
אתה חישבת את ה4000 קלוריות האלה או שנראה לך שהיית על 4 אלף קלוריות? כי אין חיה כזאת בחור ששוקל 54 קילו ולא עולה 4000 קלוריות זה פשוט לא יתכן.

אין שום הגיון במה שאמרת עכשיו.

סבבה, אבל למה לא לעבוד רק ב6 חזרות ולדחוף סטים מיותרים של 8-12?

אוקיי, כשבנאדם דתי אומר לי את זה אני אומר לו סבבה ושבת שלום. אבל כשבנאדם אומר לי את זה בהקשר של אימונים אני חייב לשאול, למה? למה שלא תקשיב לבנאדם שמסביר לך בהגיון למה תוכנית X תעבוד ותוכנית Y לא? למה בכוח לעשות משהו שאין לך הסבר לו ואתה רק "מאמין" בו? מה שהכי כואב לי זה שעד לא מזמן גם אני הייתי כזה, עשיתי תוכנית לחיצות בחיטוב שלא כל כך הבנתי אותה והאמנתי בה והתוצאה הייתה פציעה בכתף שאצלי כבר חודש וחצי ולא עוברת ואני מחכה לתור שני לאורטופד כבר. אל תעשה טעויות כאלה חבל...

לא משנה, אבל מוזר לפגוש גבר שקוראים לו ספיר.

למה חייב להציב מטרות ריאליות? אני לדוגמא רוצה להראות כמו מייק רוזנר ולהרים כמו אושר סופטי. ולהיות בריא, שזה הכי לא ריאלי שיש 😆
בקשר לתפריט כן אכלתי 4000 קלוריות ביום לפי תפריט שתזונאי עשה לי...
בקשר לאימונים מה את ממליץ במקום זה? לעשות במקום זה רק חזרות של כוח?

בקשר לתפריט כן אכלתי 4000 קלוריות ביום לפי תפריט שתזונאי עשה לי...
בוא תבנה אחד חדש והפעם שים בו 2700 קלוריות. אני בטוח שאתה תעלה לפחות קילו בחודש, ואם לא, תתייעץ בפורום ונעזור לך לעשות התאמות
בקשר לאימונים מה את ממליץ במקום זה?
אני ממליץ לך לעשות SS.

• פותח/ת השרשור
2700 קלוריות זה ביצה בשבילי יש לי בעיה בספיגה
בנתיים אני עליתי קילו מהדיאטה אנאבולית... (תוך שבועיים)
אז כל עוד אני יעלה אני נראה לי ימשיך עם התפריט גם כי הוא קל יותר להתמדה בשבילי כרגע...

2700 קלוריות זה ביצה בשבילי יש לי בעיה בספיגה
2700 קלוריות זה הרבה ואני בטוח שאתה תעלה מזה במסה, ואם לא, תמיד אפשר להוסיף בקצב של 100-200 קלוריות לשבוע עד שתתחיל לראות התקדמות
בנתיים אני עליתי קילו מהדיאטה אנאבולית... (תוך שבועיים)
מעולה, זה אומר שתוכל גם לעלות מדיאטה רגילה בלי לעשות AD.
אז כל עוד אני יעלה אני נראה לי ימשיך עם התפריט גם כי הוא קל יותר להתמדה בשבילי כרגע...
סבבה, אם כל כך בא לך לשלם כפול על המזון שלך לך על זה.

• פותח/ת השרשור
כמו שאני מכיר את עצמי שהתפריט יותר מדי מרובע וקבוע תמיד אותו דבר אני פורש נורא מהר
בAD יש לי תגיון הזה ותחושת שובע יותר ארוכה בלי נפילות סוכר וכאלה
נשנושים קטנים בין הארוחות (חמאה/אגוזים/שמן קוקוס ועוד) וזהו לא יותר מדי..

כמו שאני מכיר את עצמי שהתפריט יותר מדי מרובע וקבוע תמיד אותו דבר אני פורש נורא מהר
זאת נראית לך סיבה מספיק טובה לעשות AD?
בAD יש לי תגיון הזה ותחושת שובע יותר ארוכה בלי נפילות סוכר וכאלה
אי אפשר לעשות גיוון בתפריט שהוא לא AD? ואם אתה צריך להכניס כמה שיותר קלוריות בכל מקרה מה אכפת לך מתחושת השובע? הרי אתה צריך לאכול כמה שיותר אז להפך אתה צריך להיות כמה שפחות שבע כדי להצליח.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שאי אפשר פשוט קשה לשלב בייחד עם עבודה תפריט תזונה של הרבה ארוחות ובAD אני יכול לדחוס המון קלוריות בארוחה כל גרם שומן = 9 קלוריות פתאום יש לי שניה זמן פנוי בין הארוחות אני אוכל איזה כף חמאה וכ"ו..
ואתה יכול לדחוס כמה שומן שאתה רוצה והוא לא יהפוך לשומן מהסיבה שהשומן משחק מקור אנרגיה עיקרי לגוף במקרה הזה...
בכל מקרה תודה אבל יש לי בעיות עם גלוטן ועם עוד כמה דברים ככה שהדיאטה הזאת עשתה לי בנתיים רק טוב...
בקשר לתוכנית אימון בהחלט הצלחתה לתת לי לחשוב על זה למרות כמה שאני עקשן ללכת תמיד בדרך שלי ואני ידבר על הss עם חבר שמתאמן איתי..

לא אמרתי שאי אפשר פשוט קשה לשלב בייחד עם עבודה תפריט תזונה של הרבה ארוחות
אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזאת. חשבת על לקחת קופסאות של אוכל לעבודה ולאכול ככה הרבה ארוחות?
בAD אני יכול לדחוס המון קלוריות
גם במסה רגילה אתה יכול לדחוס הרבה קלוריות, אם כבר אז שומן גורם לך לשבעון מהר יותר, כאשר אתה יכול להכניס חצי קילו אורז לגוף ולא להיות שבע.
ואתה יכול לדחוס כמה שומן שאתה רוצה והוא לא יהפוך לשומן מהסיבה שהשומן משחק מקור אנרגיה עיקרי לגוף במקרה הזה...
זה שהגוף בתקופה קטוגנית עובר להשתמש בשומן כמקור אנרגיה עיקרי לא אומר שאתה לא תעלה בשומן. חוץ מזה מכל המחקרים שנערכו על דיאטות קטוגניות למיניהן התוצאות הראו שימור טוב של מסת שריר בתקופת חיטוב לאומת חיטוב רגיל, הם לא הראו עליה נקיה יותר במסה בתקופת מסה.
בכל מקרה תודה אבל יש לי בעיות עם גלוטן ועם עוד כמה דברים ככה שהדיאטה הזאת עשתה לי בנתיים רק טוב...
עם זה אני לא יכול להתווכח. תאכל מה שעושה לך טוב
בקשר לתוכנית אימון בהחלט הצלחתה לתת לי לחשוב על זה למרות כמה שאני עקשן ללכת תמיד בדרך שלי ואני ידבר על הss עם חבר שמתאמן איתי..
אם אתה צריך עזרה בנוגע לSS אתה תמיד מוזמן לפנות בפורום

• פותח/ת השרשור
פותח הלוג מחק את הלוג ממערכת הלוגים ונעל את הדיון.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית