הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בברקים באמצע ריצה

ShaharZ

משתמש מתחיל
83
2
נק' מוניטין:
2
83
2
שלום, אז אחרי שסוף סוף אני מתחיל לקבל כושר ולרוץ למרחקים יש לי כאבים בברקים אני לא כזה יותר איך להסביר את הכאב זה פשוט מעצבן כזה באמצע הריצה, וגם יש לי לחץ ברגליים מתחת לברקים שאני מתחיל לרוץ אחרי כמה דקות וזה גם מעצבן, חוץ מזה אני יכול לרוץ סבבה רק זה פשוט מציק ומעיק,
יש לכם מושג?
תודה מראש!

שלום, אז אחרי שסוף סוף אני מתחיל לקבל כושר ולרוץ למרחקים יש לי כאבים בברקים אני לא כזה יותר איך להסביר את הכאב זה פשוט מעצבן כזה באמצע הריצה, וגם יש לי לחץ ברגליים מתחת לברקים שאני מתחיל לרוץ אחרי כמה דקות וזה גם מעצבן, חוץ מזה אני יכול לרוץ סבבה רק זה פשוט מציק ומעיק,
יש לכם מושג?
תודה מראש!

חיזוק שרירי רגליים בחדר כושר אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להוסיף תרגילי חיזוק גם מבלי להירשם לחדר כושר.
איך אני מחזק אותם? יש תרגיל מסויים? מה שאני עושה זה רץ בסביבות 20 דקות שזה בסביבות 5 ק"מ ובסוף הריצה אני עולה מלא מדרגות בדילוגים של 2, אתה חושב שזה טוב?

הייתי מסייג קצת. ריצה כנראה לא מסכנת את רוב האנשים, אבל היא עלולה להציף בעיות סמויות או סמויות למחצה למי שיש לו בעיות במבנה כף הרגל, הקרסול או הברך. בחלק מהמקרים זה ניתן למניעה ע"י מדרסים טובים.

הייתי מסייג קצת. ריצה כנראה לא מסכנת את רוב האנשים, אבל היא עלולה להציף בעיות סמויות או סמויות למחצה למי שיש לו בעיות במבנה כף הרגל, הקרסול או הברך. בחלק מהמקרים זה ניתן למניעה ע"י מדרסים טובים.

נניח ומה שכתבת כאן הוא נכון ( למרות שאני מניח שאתה לא חושב שקהילות של אבותינו הציידים-לקטים נכחדו כי הם הפסיקו לרוץ אחרי בעליי חיים בזמן ציד אחרי שגילו שיש להם פלטפוס...) , האם זה עונה על ההגדרה המעורפלת "דופק את הברכיים"? ריצה לא "דופקת ברכיים" כשם שלחם הוא לא "משמין". מן הסתם הכל תלוי בעצימות ובנפח הפעילות.

ללא פתולוגיה מיוחדת, כל אדם יוכל לרוץ 10 ק׳מ תוך שנה בהנחיה נכונה וביצוע ההוראות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית