הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טכניקת סקוואט

12cohenGilad

משתמש פעיל
307
34
נק' מוניטין:
43
307
34
היי, רק התלחתי להתאמן, אשמח לעזרה איך לשפר תטכניקה.

אני מתאמן בינתיים עם מוט ריק(20 קילו) , עד שהטכניקה תיהיה מספקת. אם הזווית לא כל כך טובה אעלה סרטון שוב ביום ראשון..

הזווית לא טובה,
אבל לא קשה לראות שהעקבים שלך עולים, תתיישב יותר אחורה. ותעיף את המגבת הזאת

1. תעיף את המגבת
2. ברכיים גולשות יותר מדי
3. הזווית בין כף הרגל לרצפה לא מספקת. צריך 30 מעלות.
4. המוט ממוקם גבוה מדי
5. האחיזה ממש לא נכונה, כף היד אמורה להיות מעל למוט והמרפקים אמורים לשאוף להגביל לרצפה
יש עוד הרבה בעיות שאני לא יכול להגיד בוודאות בגלל זווית הצילום, בכל מקרה, אתה צריך ללמוד את התנועה מאפס, יש יותר מדי טעויות כדי לתקן נקודתית.

@Ori.S יכול להיות שאתם מתאמנים באוו מכון?

• פותח/ת השרשור
1. תעיף את המגבת
2. ברכיים גולשות יותר מדי
3. הזווית בין כף הרגל לרצפה לא מספקת. צריך 30 מעלות.
4. המוט ממוקם גבוה מדי
5. האחיזה ממש לא נכונה, כף היד אמורה להיות מעל למוט והמרפקים אמורים לשאוף להגביל לרצפה
יש עוד הרבה בעיות שאני לא יכול להגיד בוודאות בגלל זווית הצילום, בכל מקרה, אתה צריך ללמוד את התנועה מאפס, יש יותר מדי טעויות כדי לתקן נקודתית.

טוב צפיתי בסרטון שנתת וניסיתי לעשות סקוואט עם משקל גוף בינתיים, וכשאני עושה(לא יודע אם זה נכון או לא )אני מרגיש מן כאב בגב התחתון , לא בידיוק כאב אפילו, לחץ כזה יותר כשאני עולה זה נורמלי ?
מה זה הזווית בין כף הרגל לרצפה ? לא הבנתי כל כך... וברכיים גולשות ?

כשאני עולה זה נורמלי ?
לא כל כך, כנראה אתה עושה משהו לא נכון
מה זה הזווית בין כף הרגל לרצפה ?
כשאתה עומד ישר אז כפות הרגליים שלך מקבילות זו לזו. כשהאגודל שלך פונה הצידה כתוצאה מזה שאתה גורם לכף הרגל להפתח החוצה אתה יוצר זווית בין כף הרגל לרצפה
ברכיים גולשות ?
כן

• פותח/ת השרשור
לא כל כך, כנראה אתה עושה משהו לא נכון

כשאתה עומד ישר אז כפות הרגליים שלך מקבילות זו לזו. כשהאגודל שלך פונה הצידה כתוצאה מזה שאתה גורם לכף הרגל להפתח החוצה אתה יוצר זווית בין כף הרגל לרצפה

כן
לא הבנתי כל כך מה זה ברכיים גולשות... אז איך אני אמור לשים את כפות הרגליים ? פונות מעט החוצה ? נראה לי שככה עשיתי...
לגבי הלחץ ממה זה אמור לקרות ?

לא הבנתי כל כך מה זה ברכיים גולשות... אז איך אני אמור לשים את כפות הרגליים ? פונות מעט החוצה ? נראה לי שככה עשיתי...
לגבי הלחץ ממה זה אמור לקרות ?
הבאתי לך סרטון שאמור להסביר יפה איך לעשות מה

4. המוט ממוקם גבוה מדי
זה נכון ל LB אבל נראה שהוא מנסה לעשות HB (או שהוא לא יודע שיש סוגים שונים של סקוואט)

זה נכון ל LB אבל נראה שהוא מנסה לעשות HB (או שהוא לא יודע שיש סוגים שונים של סקוואט)
זה ויכוח שאפשר לנהל ימים ארוכים ללא תועלת עד שהבחור לא יענה מה הוא מנסה לעשות. לדעתי הוא מנסה לעשות LB. צריך לעשות פה חוק חדש שכשאתה מעלה סרטון לביקורת סקוואט צריך לציין איזה סקוואט אתה מנסה לבצע.

זה ויכוח שאפשר לנהל ימים ארוכים ללא תועלת עד שהבחור לא יענה מה הוא מנסה לעשות. לדעתי הוא מנסה לעשות LB. צריך לעשות פה חוק חדש שכשאתה מעלה סרטון לביקורת סקוואט צריך לציין איזה סקוואט אתה מנסה לבצע.
לא ראיתי משהו שדומה ל LB לא בתנועה ולא במיקום המוט אבל עדיף לדעת מכוכב הסרטון את התשובה.
הבעיה עם הצעת החוק שלך היא שנראה לי הרבה אנשים שרק מתחילים לא יודעים שיש סוגים שונים של סקוואט.

לא ראיתי משהו שדומה ל LB לא בתנועה ולא במיקום המוט אבל עדיף לדעת מכוכב הסרטון את התשובה.
הבעיה עם הצעת החוק שלך היא שנראה לי הרבה אנשים שרק מתחילים לא יודעים שיש סוגים שונים של סקוואט.
כשמתאמן מנסה להרים מרפקים ולהסתכל למטה ישר נוצרת אצלי אסוציאציה של לואו באר.

אה טוב לזה לא שמתי לב קודם, יש משהו בדבריך

• פותח/ת השרשור
אה טוב לזה לא שמתי לב קודם, יש משהו בדבריך
אני לא כל כך יודע אילו סוגים יש לסקוואט, איזה בחור שביקשתי ממנו עזרה בחדר כושר עזר לי איך עושים...
בכל מקרה אני לא מצליח שלהשאיר את הברכיים במקום לגמרי, זאת אומרת הם תמיד קצת מתקדמות כאשר אני יורד (עד בערך שהן מקבילות לאצבעות שברגליים )[אני חושב שלזה התכוונת בברכיים גולשות ... תתקן אותי אם אני טועה]
עכשיו, לעלות סרטון עושה סקוואט עם משקל גוף ? יש לי מעט לחץ בגב התחתון (לא כאב, זה לחץ ) יש מצב אני מיישר חזק מידי או משהו ?

אני לא כל כך יודע אילו סוגים יש לסקוואט, איזה בחור שביקשתי ממנו עזרה בחדר כושר עזר לי איך עושים...
בכל מקרה אני לא מצליח שלהשאיר את הברכיים במקום לגמרי, זאת אומרת הם תמיד קצת מתקדמות כאשר אני יורד (עד בערך שהן מקבילות לאצבעות שברגליים )[אני חושב שלזה התכוונת בברכיים גולשות ... תתקן אותי אם אני טועה]
עכשיו, לעלות סרטון עושה סקוואט עם משקל גוף ? יש לי מעט לחץ בגב התחתון (לא כאב, זה לחץ ) יש מצב אני מיישר חזק מידי או משהו ?
תעלה סרטון אחרי שתראה את הסרטונים הבאים

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון אחרי שתראה את הסרטונים הבאים

אני עושה לפי מה שהבנתי מהסרטונים...
אני עדיין בטוח שיש טעויות אז אשמח לעזרה בטעות בסקוואט השני נפלתי כזה ...

אני עושה לפי מה שהבנתי מהסרטונים...
אני עדיין בטוח שיש טעויות אז אשמח לעזרה בטעות בסקוואט השני נפלתי כזה ...

אתה לא מכווץ.. אתה פשוט נופל לבור ועולה בחזרה.. תנסה להיות מכווץ ולרדת מבוקר (אומר לך בשביל שלא תעשה את זה עם משקל על הגב, אחלה מתכון ליפול או לאבד שליטה)

• פותח/ת השרשור
אתה לא מכווץ.. אתה פשוט נופל לבור ועולה בחזרה.. תנסה להיות מכווץ ולרדת מבוקר (אומר לך בשביל שלא תעשה את זה עם משקל על הגב, אחלה מתכון ליפול או לאבד שליטה)
מה זאת אומרת לכווץ?

Back
למעלה תחתית