דיון טכניקת סקוואט

אתה מרים את המרפקים וכך אתה מפעיל את הכתף האחורית שתחזיק את המוט כדאי שהוא לא יוכל ליפול. אני טועה? כי אם אני לא הרים את המרפקים כשאני אעשה סקוואט אחריי חזרה אחת המוט יחליק לי.
המוט יושב לך על הכתף האחורית?

1 מה הבעיה במגבת ?
זה לכוסיות
2. לאט לאט התחזק לו השריר של התחת זה סקוואטים ראשונים שלו..
מההתחלה צריך לעבוד עם טכניקה נכונה
3. אויש נו באמת
רוצה לעבוד בטכניקה לא נכונה? סבבה, אבל הבחור הזה יקבל את העצות איך לעבוד בטכניקה נכונה
4. זה היי בר לגטימי מה הבעיה
הסקתי מהתנועה שלו שזה לואו באר, הסברתי את עצמי למעלה. אם זה היי באר אז זה לא רלוונטי
5.אין בעיה באחיזה
אתה חושב ככה כי אין לך מושג איך אחיזה נכונה אמורה להראות
בכל אופן, אם אני לא טועה גם @StasZ לא מרים מרפקים לאחור.
סטס הוא יצור מיוחד 😃

אז איך אפשר להחזיק את המוט על הגב בלי להרים את המרפקים?
קסם
זה אינדיבידואלי, אם כי אני יודע שעל הנייר הטכניקה הנכונה היא לכווץ גב עליון ולהרים מרפקים לאחור.
בוא אלינו למכון, תראה כמה ליפטרים שלא מרימים מרפקים לאחור.. ואולי תבין שאפשר גם אחרת.

בכל אופן, אם אני לא טועה גם @StasZ לא מרים מרפקים לאחור.
אני צודק סטס?
אני לא יודע, אולי ממש קצת.

לואו באר, אחד ה cues שהוא תמיד אומר (גם בHB) זה מרפקים למטה.

לואו באר, אחד ה cues שהוא תמיד אומר (גם בHB) זה מרפקים למטה.

לפעמים אני מרגיש שיש את גרסת הלואו באר של ריפטו וגרסת לואו באר אחרת מרוב כל חילוקי הדעות שיש לאנשים עם הcues שמוסברים בצורה מפורשת בספר.

• פותח/ת השרשור
זה בגלל שהוא עושה את זה עם מ.ג

לפותח הפוסט-
תעלה סרטון נוסף שבו אתה מסדר את הנושאים שאמרו לך ושים קצת משקל.
לפחות עוד 10 קג, כדי שתיהיה אינדיקציה טובה יותר לטכניקה.
ובזווית נורמלית יותר..

@Tank
יש גם אנשים שעושים LB ולא מרימים את המרפקים לאחור

נכון יש כאלה. וכשאני פוגש אותם אני אומר להם להרים מרפקים לאחור

תנסה לרדת הרבה יותר לאט ולהפסיק לרדת כשאתה מרגיש שההאמסטרינג שלך מגיע להתארכות מקסימלית. אל תקרוס למטה, תעבוד לאט ובטוח ותמצא את נקודת המינימום שלך
לבקשת White Walker העלתי מעט במשקל, העלתי בחמש קילו כי אני חושב שעשר יהיה לי קשה למעשה כבר עכשיו אני מרגיש שאני עושה את זה לא נכון ולא היה טעם לעלות בכלל.
הנמכתי את המוט ,נראלי שעדיין יש בעיה באחיזה ונראלי גם שאני נופל פנימה...
הסרטון :

אשמח גם לעזרה בדדליפט,אני בטוח שגם פה יש המון מה לשפר בטכניקה :

תעיף תנעלי ספורט ותשים נעלים שטוחות.. במקרה ואין לך אני ממליץ לקנות אולסטאר גבוהות/נמוכות (העדפה אישית)
דבר שני.. אתה נראה לי קצת זקוף מדי בשביל לואובאר.. אתה צריך להיות מוטה עם הגוף מעט קדימה כדי שהמוט יישאר מעל מרכז הכובד שלך.
דבר נוסף.. המוט נראה לי נמוך מידי וממוקם לא טוב וכתוצאה מכך המוט מנדנד על הגב ולא יציב..
תנסה להכנס מתחת למוט כשהמוט באזור הטרפזים ולגרור את המוט למטה בגב עד שאתה מרגיש שזה יציב.

לגבי הדדליפט.. תחכה לאנשים אחרים שיגיבו

• פותח/ת השרשור
תעיף תנעלי ספורט ותשים נעלים שטוחות.. במקרה ואין לך אני ממליץ לקנות אולסטאר גבוהות/נמוכות (העדפה אישית)
דבר שני.. אתה נראה לי קצת זקוף מדי בשביל לואובאר.. אתה צריך להיות מוטה עם הגוף מעט קדימה כדי שהמוט יישאר מעל מרכז הכובד שלך.
דבר נוסף.. המוט נראה לי נמוך מידי וממוקם לא טוב וכתוצאה מכך המוט מנדנד על הגב ולא יציב..
תנסה להכנס מתחת למוט כשהמוט באזור הטרפזים ולגרור את המוט למטה בגב עד שאתה מרגיש שזה יציב.

לגבי הדדליפט.. תחכה לאנשים אחרים שיגיבו
מה הבעיה עם הנעליים לא הבנתי..בכל מקרה ככה הבנתי שצריך לשים יש מצב צריך יותר גבוה, האם זה אפשרי לחקות את הטכניקה עם מקל מטאטא ולתרגל עליו?

מה הבעיה עם הנעליים לא הבנתי..בכל מקרה ככה הבנתי שצריך לשים יש מצב צריך יותר גבוה, האם זה אפשרי לחכות את הטכניקה עם מקל מטאטא ולתרגל עליו?
אתה לא צריך פשוט לשים את זה נמוך בגב.. אתה צריך שזה יהיה יציב על הגב ואתה לא מחזיק את המוט עם הידיים, אלא המוט מונח לך על הגב וכדי לשמור עליו מעל מרכז הכובד שלך אתה צריך להיות מוטה קדימה מעט.
מה הבעיה עם הנעליים? אין איתם בעיה בכללי.. אחלה נעלים. אבל בשביל סקוואט הם לא נעלים טובות.. אלו כמו נעלי ריצה שנועדו לבלום "זעזועים" לא להיות יציבות.. בטח גם הסוליה נדחסת וכו'.. אתה יכול לחפש שרשורים פה בפורום על נעלים לסקוואט.. כעיקרון אני אקצר לך ואגיד לך - צריך נעלה שטוחה ולא דחיסה בשביל לואובאר.. לעומת זאת יש גם כאלה שמעדיפים נעליים של הרמות אולמפיות (עם עקב) אבל זה סיפור אחר.. ומחיר אחר..

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך פשוט לשים את זה נמוך בגב.. אתה צריך שזה יהיה יציב על הגב ואתה לא מחזיק את המוט עם הידיים, אלא המוט מונח לך על הגב וכדי לשמור עליו מעל מרכז הכובד שלך אתה צריך להיות מוטה קדימה מעט.
מה הבעיה עם הנעליים? אין איתם בעיה בכללי.. אחלה נעלים. אבל בשביל סקוואט הם לא נעלים טובות.. אלו כמו נעלי ריצה שנועדו לבלום "זעזועים" לא להיות יציבות.. בטח גם הסוליה נדחסת וכו'.. אתה יכול לחפש שרשורים פה בפורום על נעלים לסקוואט.. כעיקרון אני אקצר לך ואגיד לך - צריך נעלה שטוחה ולא דחיסה בשביל לואובאר.. לעומת זאת יש גם כאלה שמעדיפים נעליים של הרמות אולמפיות (עם עקב) אבל זה סיפור אחר.. ומחיר אחר..
ראיתי כמה שעושים סקוואט אפילו בלי נעל, האם זה אפשרי במקום לקנות נעל? אין לי כל כך כסף עכשיו...

ראיתי כמה שעושים סקוואט אפילו בלי נעל, האם זה אפשרי במקום לקנות נעל? אין לי כל כך כסף עכשיו...
כעיקרון עדיף.. אבל זה אחד הדברים היחידים שתצטרך לקנות

הוצאת חודשית של אוכל זה יותר משתיהם ביחד

איזה סוג נעליים יש שכדאי ובמחיר זול?
כבר אמרתי לך.. אולסטאר. 200 שקל ברוב החנויות וזה ישרת אותך המון זמן.. יש אנשים שיש להם את הנעל הזאת 5+ שנים והם עדיין משתמשים בה להתאמן כל הזמן.

אוקיי ו?
על אוכל אתה מתקיים וחי.
אתה יכול לחיות יפה מאוד גם בלי נעליים וחגורה.
אין לי ולך מושג ולא חצי מושג מה הילד שפתח את הפוסט רוצה לעשות עם אימוני כוח.. אולי הוא בכלל רוצה להתחזק הכי הרבה שהוא יכול בלי חגורה? או כל משהו אחר?... כל אחד והבחירה שלו. בנתיים נעליים יספיקו לו לכמה חודשים הראשונים ואז הוא יצטרך לקנות חגורה אם הוא ירצה

Back
למעלה תחתית