שים 20 כל צדעשיתי עם 30 קילו .. לעלות בעוד 5 קילו או עשר? וגם אם עם 30 קילו אני עושה לא נכון( כנראה) אז למה שעם משקל כבד אני אעשה נכון?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שים 20 כל צדעשיתי עם 30 קילו .. לעלות בעוד 5 קילו או עשר? וגם אם עם 30 קילו אני עושה לא נכון( כנראה) אז למה שעם משקל כבד אני אעשה נכון?
לא הבנתי איפה תיקנת אותי זה בדיוק מה שאמרתי רק בלי לשים תמונה של כפות רגליים. אם יש לי בעיות בעברית אז תסלח לי אני עולה חדש.
😳תסלח לי אני עולה חדש.
סבבה תודה רבה, לגבי המרפקים, אני לא מבין כמה אחורה להוציא , יש לך איזה תמונה ?איזה שרשור הזוי....
אני נותן הערות לפי הסרטון האחרון שלך:
1. תרים ממש טיפה את המוט, הוא נמוך מדי.
2. תרים מרפקים לשמיים, כשאתה שומר על פרק יד ישר (כל מי שנתן דוגמאות של ליפטרים שלא מרימים מרפקים - כשלכם יהיו כתפיים שאפשר להחכיר לבניית נדל"ן עליהן, גם אתם תוכלו להחזיק עליהם 300 קילו בלי להרים מרפקים).
3. תוריד מבט קצת יותר למטה, והראש עוקב אחריו.
4. תצר טיפה את העמידה.
5. שב יותר לאחור, תוך יצירת מנח גב אופקי יותר בירידה.
6. תראה את הסרטונים ש- @Tank העלה.
אני סולח לך, ולא תיקנתי אלא בגלל שהניסוח שלך היה מוטעה ואי אפשר היה להבין ממנו על איזו זוית אתה מדבר (הזוית בין כף הרגל לרצפה? הרצפה היא מישור והזוית בינו לבין כף הרגל היא 0°, או לפחות כך אני מקוה).אם יש לי בעיות בעברית אז תסלח לי אני עולה חדש
16 שנים בארץ זה עולה חדש לא? 🤣
זה גם מה שאני חשבתיהניסוח שלך היה מוטעה
אמירה קיצונית מידיי 😆, וחוץ מזה עד שיגיע ל 300 קג ייקח קצת זמן 😃(כל מי שנתן דוגמאות של ליפטרים שלא מרימים מרפקים - כשלכם יהיו כתפיים שאפשר להחכיר לבניית נדל"ן עליהן, גם אתם תוכלו להחזיק עליהם 300 קילו בלי להרים מרפקים).