עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
3 סטים אותו המשקל. SS אפקטיבית יותר למתאמן חדש ומתחיל. לינארית מתאימה יותר למתאמן קצת יותר מתקדם שכבר לא יכול להוסיף משקל מאימון לאימון וצריך לעבור להתקדמות משבוע לשבועושאלה אחרת: האם אימון ss הוא 3 סטים עם אותו המשקל או גם פירמידה עולה-והאם הוא אפקטיבי יותר לעלייה במסת שריר מהירה מ-5x5
תקן אותי אם אני טועה אבל גם בליניארית מעלים משקל מאימון לאימון אבל רק בסט האחרון....כלומר בצעתי פירמידה עולה וסיימתי ב 100 קילו אימון הבא פירמידה ואז סיומת ב 105, או שאני טועה?1. כן
2. לא
3 סטים אותו המשקל. SS אפקטיבית יותר למתאמן חדש ומתחיל. לינארית מתאימה יותר למתאמן קצת יותר מתקדם שכבר לא יכול להוסיף משקל מאימון לאימון וצריך לעבור להתקדמות משבוע לשבוע
תקרא את המאמר מהפורטל אתה שואל שאלות ממש בסיסיות
לא. מעלים משקל בסוף השבוע בסט של ה3. אם קראת את כל המאמר מאיפה הבאת את המשפט הזה? זה לא כתוב בשום מאמר על לינאריתמעלים משקל מאימון לאימון אבל רק בסט האחרון.
@בר248 הסביר את זה כמו שצריך. יש לך עוד שאלות?מצטער טנק אבל לא הבנתי,אתה יכול בבקשה להסביר לי
טקסס היא טקסס =תוכנית אימונים - Texas Method - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוףטקסס=לינארית?
הידעת שיש 2 גרסות של לינארית, אחת מהן היא לינארית רגילה ׁ(5X5) והשניה היא MADCOW?וליניארית היא ליניארית או בשמה Madcow =לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
יש תשובה לשאלה הזאת במאמר שהועלה לפה לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוףאני ממש לא מבין-הרי כתוב לבצע פירמידה עולה ולהגיע לכשל , איפה אגיע לשיפור ביום אחרי או שבוע אחרי או ב c
תבחר את הגרסה במאמר שהבאתי למעלה ותעשה כל מה שרשום שם. הנה פתרתי לך את הבעיה.שמתי לב לעניין הזה של שתי גרסאות-זה ממש מבלבל...
אני מבולבל ולא יודע איך לבצע את מספר החזרות
מה ההבדל ביניהם ? אימון A,B,C נראים אותו דבר ולפי אותם עקרונות ?הידעת שיש 2 גרסות של לינארית, אחת מהן היא לינארית רגילה ׁ(5X5) והשניה היא MADCOW?
אף פעם לא ידעתי מה ההבדל ביניהן... אפילו לפי גוגל יש רק גרסא אחת אבל KILOGRAM משום מה חילק אותה ל2.
אין לי מושג, אולי עשו טעות בKILOGRAM עוד ממזמן כשהפרידו אותן. בעקרון היו פעם 2 מאמרים נפרדים לפני המאמר ש @stitch העלה.מה ההבדל ביניהם ? אימון A,B,C נראים אותו דבר ולפי אותם עקרונות ?
שמתי לב שיש חוסר התאמה לגבי אימון B - בין אם לבצע דדלפיט לפני פרס או להפך, מה "הנכון"?אין לי מושג, אולי עשו טעות בKILOGRAM עוד ממזמן כשהפרידו אותן. בעקרון היו פעם 2 מאמרים נפרדים לפני המאמר ש @stitch העלה.
אלה המקוריים:
תוכנית אימונים - Bill Starr 5x5 -Linear Version - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
וזאת הגרסא החדשה
תוכנית אימונים - Bill Star's 5x5 Madcow Intermediate lifters - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אין "נכון". אל תיקח את התוכנית כמובן מאליו, תסדר לפי הנוחות שלך. כל הפעמים שאני עשיתי לינארית תמיד שמתי את הבנץ' בהתחלה למרות שבהתחלה אמור להיות סקוואטשמתי לב שיש חוסר התאמה לגבי אימון B - בין אם לבצע דדלפיט לפני פרס או להפך, מה "הנכון"?
כן בגלל זה שמתי במרכאות, הכוונה שלי הייתה נכון מבחינת ביל , אני יגגל עכשיו לעומק, עד עכשיו עבדתי פרס לפני דדליפט כי גם בSS עובדים ככה משיכה אחרי לחיצה וזה היה נראה לי טבעי וזה היה כנראה המאמר שפתחתי.אין "נכון". אל תיקח את התוכנית כמובן מאליו, תסדר לפי הנוחות שלך. כל הפעמים שאני עשיתי לינארית תמיד שמתי את הבנץ' בהתחלה למרות שבהתחלה אמור להיות סקוואט
יותר קשה לי לעשות לחיצות אחרי שפיפות מהאשר ההפך אז אני מתחיל מלחיצות. לפעמים מחליף את הסדר אם נתקעתי בסקוואטיםכן בגלל זה שמתי במרכאות, הכוונה שלי הייתה נכון מבחינת ביל , אני יגגל עכשיו לעומק, עד עכשיו עבדתי פרס לפני דדליפט כי גם בSS עובדים ככה משיכה אחרי לחיצה וזה היה נראה לי טבעי וזה היה כנראה המאמר שפתחתי.
לא הפריע לך להתחיל סקוואטים שאתה אחרי בנץ ?רק לחשוב על להגיע לא "פרש" לסקואט עושה לי באסה.