ייעוץ אימון 5x5 ליניארית

• פותח/ת השרשור tomi
  • פורסם בתאריך

tomi

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
-6
35
0
שלום.
1.באימון הנ״ל האם זה נכון לבצע פירמידה עולה?
2. האם אני יכול להוסיף תרגילי עזר כגון ידיים והיכן להוסיף אותם ובאיזה סדר

ושאלה אחרת: האם אימון ss הוא 3 סטים עם אותו המשקל או גם פירמידה עולה-והאם הוא אפקטיבי יותר לעלייה במסת שריר מהירה מ-5x5

1. כן
2. לא
ושאלה אחרת: האם אימון ss הוא 3 סטים עם אותו המשקל או גם פירמידה עולה-והאם הוא אפקטיבי יותר לעלייה במסת שריר מהירה מ-5x5
3 סטים אותו המשקל. SS אפקטיבית יותר למתאמן חדש ומתחיל. לינארית מתאימה יותר למתאמן קצת יותר מתקדם שכבר לא יכול להוסיף משקל מאימון לאימון וצריך לעבור להתקדמות משבוע לשבוע

תקרא את המאמר מהפורטל אתה שואל שאלות ממש בסיסיות

• פותח/ת השרשור
1. כן
2. לא

3 סטים אותו המשקל. SS אפקטיבית יותר למתאמן חדש ומתחיל. לינארית מתאימה יותר למתאמן קצת יותר מתקדם שכבר לא יכול להוסיף משקל מאימון לאימון וצריך לעבור להתקדמות משבוע לשבוע

תקרא את המאמר מהפורטל אתה שואל שאלות ממש בסיסיות
תקן אותי אם אני טועה אבל גם בליניארית מעלים משקל מאימון לאימון אבל רק בסט האחרון....כלומר בצעתי פירמידה עולה וסיימתי ב 100 קילו אימון הבא פירמידה ואז סיומת ב 105, או שאני טועה?
וקראתי את כל המאמר

כל אימון בשבוע הוא שונה מהשאר , בחמישי אתה שובר שיא ל3 חזרות , בראשון שאחריו נותן את השיא ששברת בחמישי ל5 חזרות בשלישי מתאושש ובחמישי שהגיע שוב שובר שיא ל3 חזרות וכן הלאה . תקרא את המאמר שוב ואם באמת לא הבנת נעזור לך.

הידעת שיש 2 גרסות של לינארית, אחת מהן היא לינארית רגילה ׁ(5X5) והשניה היא MADCOW?
אף פעם לא ידעתי מה ההבדל ביניהן... אפילו לפי גוגל יש רק גרסא אחת אבל KILOGRAM משום מה חילק אותה ל2.

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא מבין-הרי כתוב לבצע פירמידה עולה ולהגיע לכשל , איפה אגיע לשיפור ביום אחרי או שבוע אחרי או ב c

• פותח/ת השרשור
שמתי לב לעניין הזה של שתי גרסאות-זה ממש מבלבל...
אני מבולבל ולא יודע איך לבצע את מספר החזרות

הידעת שיש 2 גרסות של לינארית, אחת מהן היא לינארית רגילה ׁ(5X5) והשניה היא MADCOW?
אף פעם לא ידעתי מה ההבדל ביניהן... אפילו לפי גוגל יש רק גרסא אחת אבל KILOGRAM משום מה חילק אותה ל2.
מה ההבדל ביניהם ? אימון A,B,C נראים אותו דבר ולפי אותם עקרונות ?

מה ההבדל ביניהם ? אימון A,B,C נראים אותו דבר ולפי אותם עקרונות ?
אין לי מושג, אולי עשו טעות בKILOGRAM עוד ממזמן כשהפרידו אותן. בעקרון היו פעם 2 מאמרים נפרדים לפני המאמר ש @stitch העלה.
אלה המקוריים:
תוכנית אימונים - Bill Starr 5x5 -Linear Version - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

וזאת הגרסא החדשה
תוכנית אימונים - Bill Star's 5x5 Madcow Intermediate lifters - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אין לי מושג, אולי עשו טעות בKILOGRAM עוד ממזמן כשהפרידו אותן. בעקרון היו פעם 2 מאמרים נפרדים לפני המאמר ש @stitch העלה.
אלה המקוריים:
תוכנית אימונים - Bill Starr 5x5 -Linear Version - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

וזאת הגרסא החדשה
תוכנית אימונים - Bill Star's 5x5 Madcow Intermediate lifters - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
שמתי לב שיש חוסר התאמה לגבי אימון B - בין אם לבצע דדלפיט לפני פרס או להפך, מה "הנכון"?

שמתי לב שיש חוסר התאמה לגבי אימון B - בין אם לבצע דדלפיט לפני פרס או להפך, מה "הנכון"?
אין "נכון". אל תיקח את התוכנית כמובן מאליו, תסדר לפי הנוחות שלך. כל הפעמים שאני עשיתי לינארית תמיד שמתי את הבנץ' בהתחלה למרות שבהתחלה אמור להיות סקוואט

אין "נכון". אל תיקח את התוכנית כמובן מאליו, תסדר לפי הנוחות שלך. כל הפעמים שאני עשיתי לינארית תמיד שמתי את הבנץ' בהתחלה למרות שבהתחלה אמור להיות סקוואט
כן בגלל זה שמתי במרכאות, הכוונה שלי הייתה נכון מבחינת ביל , אני יגגל עכשיו לעומק, עד עכשיו עבדתי פרס לפני דדליפט כי גם בSS עובדים ככה משיכה אחרי לחיצה וזה היה נראה לי טבעי וזה היה כנראה המאמר שפתחתי.
לא הפריע לך להתחיל סקוואטים שאתה אחרי בנץ ?רק לחשוב על להגיע לא "פרש" לסקואט עושה לי באסה.

כן בגלל זה שמתי במרכאות, הכוונה שלי הייתה נכון מבחינת ביל , אני יגגל עכשיו לעומק, עד עכשיו עבדתי פרס לפני דדליפט כי גם בSS עובדים ככה משיכה אחרי לחיצה וזה היה נראה לי טבעי וזה היה כנראה המאמר שפתחתי.
לא הפריע לך להתחיל סקוואטים שאתה אחרי בנץ ?רק לחשוב על להגיע לא "פרש" לסקואט עושה לי באסה.
יותר קשה לי לעשות לחיצות אחרי שפיפות מהאשר ההפך אז אני מתחיל מלחיצות. לפעמים מחליף את הסדר אם נתקעתי בסקוואטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית