הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון בטעם קפה?

מצב
השרשור נעול

Workout1

משתמש פעיל
605
149
נק' מוניטין:
470
605
149
מה נשמע חברים?
אז בעיקרון, אני מאד אוהב קפה, אייס קפה, וכל המשתמע מכך. בזמנו טעמתי את הקפה של סופראפקט שהיה ממש טעים לדעתי (הכי מוצלח מהטעמים שלהם)
אבל ברגע שתכננתי ללכת לאמינו שופ ולקנות איזה דלי, התחיל הסיפור איתם.. ככה שאני מעדיף להימנע מלקנות אותם.
השאלה שלי היא כזאת, האם מישהו מכיר חברה עם חלבון בטעם קפה? אגב מוקה וקפה זה לא אותו דבר :(

תודה רבה!! 😃

הקפה של סופר אפקט זה פשוט חלבון, נס קפה וממתיק. הייתי קונה בעבר את חומר הגלם שהם משתמשים בו (חלבון של חברת בעמק) ומוסיף לו נס ומידי פעם סוכרזית. בדיוק אותו טעם.
לדימטייז יש טעם בשם מוקה קפה, ממש טעים בעיניי.
בנוסף, לאופטימום יש מוקה קפוצ'ינו וקפה (שני טעמים שונים). למרות שאופטימום יחסית חלשים בטעם.
לא חסרות חברות, פשוט בארץ אין מגוון. אם אתה מתכנן להזמין מחו"ל, פשוט בדוק את הבחרות המצליחות וחפש טעמי קפה.

אני מאוד אוהב את הקפה מוקה של דימטייז

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על התגובות!
את האמת שלפני איזה שעתיים שתיתי את העלית גורמה של דיימטיז בטעם מוקצ'ינו או מוקה אני לא זוכר, והוא היה ממש לא לטעמי.
בגלל זה אני מפחד שזה אותו הטעם. מעניין אם שינו פורמולה.

תודה רבה לכולם על התגובות!
את האמת שלפני איזה שעתיים שתיתי את העלית גורמה של דיימטיז בטעם מוקצ'ינו או מוקה אני לא זוכר, והוא היה ממש לא לטעמי.
בגלל זה אני מפחד שזה אותו הטעם. מעניין אם שינו פורמולה.
יש הבדל בין הטעמים של כל מוצר; איזו100, עלית גורמה, עלית וואי וכו'.

אתה יכול לקנות חלבון בטעם וניל ולהוסיף כפית נס קפה..
אני בטוח שכל טעמי הוניל בכל החברות הם אותו דבר, ״טעם פרווה״ לדעתי.
כפית הקפה שתוסיף תיהיה הדומיננטית..

Good luck

היה לי את הקפה מוקה של דיימטייז, טעים מאוד גם עם מים.

• פותח/ת השרשור
עזרתם לי הרבה, מה"מחקר" הקטן שעשיתי, הגעתי למסקנה שהמוקה של דיימטיז באמת נעוץ גבוהה, כמו כן הסינטה 6 מוקצ'ינו מושלמת (היה לי אותה בעבר), אבל אני לא מוכן לשלם מחיר מופקע לחלבון פח עם מספר גדול של פחמימות.
בקיצור, אני חושב שאלך על הדיימטיז (למרות שלפני שנה החלטתי שאני מחרים אותם בעקבות השיווק המגעיל בארץ)

תודה רבה לכל מי שעזר!

מצטרף להמלצה על דימטייז קפה מוקה, אני אוהב שהוא מכיל קפאין שותה אותו בבוקר במקום הקפה 😃

אני חושב שאלך על הדיימטיז (למרות שלפני שנה החלטתי שאני מחרים אותם בעקבות השיווק המגעיל בארץ)
זה לא השיווק המגעיל כמו זה שהיבואן הצליח לעצור את האפשרות להזמין מאתרים מסויימים החו"ל את המותג הזה (האם זה חוקי בכלל? אני לא בטוח). מי שקונה את התוצרת הזאת בארץ משתף פעולה עם יבואן שפועל באופן ברור נגד האינטרסים של שלנו כצרכנים, נגד תחרות ונגד שוק חופשי. קל להבין את היבואן שמועניין רק למכסם את רווחיו, אבל קצת יותר קשה להבין את מי שממשיך לרכוש את המוצרים האלה ולתמוך באותו יבואן.

אם היתה לנו תודעה צרכנית קצת יותר מפותחת, ברגע שהחוצפן הצליח למנוע יבוא אישי של המוצר היה נפתח מאליו חרם צרכנים שעם טיפת מזל היה משאיר את היבואן עם מלאי גדול וחור גדול עוד יותר בכיס. המחירים היו יורדים, היבוא האישי היה נפתח שוב, וכך כולנו היינו מרויחים. תיבת הדואר של dymatize היתה מתפוצצת מרוב מכתבים מישראל בהם אנחנו מודיעים להם כי עד לפתיחתו של יבוא אישי חופשי אנחנו מחרימים את המוצרים שלהם. אני בטוח שזה היה נושא פירות תוך זמן לא ארוך, ברגע שכמות המכתבים יחד עם הגרף הצולל של מכירות היבואן הרשמי שלהם היו מגיעים לאיזה ערך סף שאפשר לתרגם להפסדים כספיים.

למנהלים: אני מבין שמדובר כאן בהליכה על קרח דק מבחינת המדיניות שלכם. תרגישו חופשי למחוק את הפוסט הזה אם לדעתכם חרגתי מהגבולות (אם כי דומני שמבחינת הרצון למנוע חסמים מלאכותיים להורדת מחירים יש לנו אינטרס משותף).

כאן אני מתעורר משנתי, מסתכל סביבי אל העולם בו אני חי, ונאנח. כן, בטח.
התעוררת לפני שבאתי לשפוך עליך מים קרים.
רוב הסיכויים שלמנהלי חברת דיימטייז אין אפילו מושג שקיימת מדינה כזו שקוראים לה ישראל, ושאם הם מסכימים לקונספט של ייבוא בלעדי - אין סיכוי שהם יפרצו אותו לטובת הילידים שמנדנדים להם.

רוב הסיכויים שלמנהלי חברת דיימטייז אין אפילו מושג שקיימת מדינה כזו שקוראים לה ישראל
יש להם. עובדה שהם טרחו להודיע למוכרים בחו"ל שאסור להם לשלוח הנה את מרכולתם, כלומר היבואן מכניס להם הכנסה שמצדיקה התערבות כזאת. ההכנסה הזאת, אם יש צורך להזכיר, מגיעה מהכסף של הקונים עצמם. מי שהביטויים "גול עצמי" ו"יורים לעצמנו ברגל" לא עולים במוחו כאן מוזמן להמשיך ולצרוך את התוצרת של החברה המעצבנת הזאת.

אני עדיין שוקל אם לאיים עליהם בפרסום המדיניות הזאת בפורומים בינלאומיים - יש הרבה אנשים בארה"ב שעשויים להתעצבן מעצם הרעיון כך שהפרסום השלילי עלול לפגוע בחברה. נראה.

מי שהביטויים "גול עצמי" ו"יורים לעצמנו ברגל" לא עולים במוחו כאן מוזמן להמשיך ולצרוך את התוצרת של החברה המעצבנת הזאת.
אתה קצת מתבלבל בין "הסבר למה זה אבוד" לבין "הסכמה והבנה". אין שום סיכוי שאני אקנה מוצר של החברה הזאת.

מה נשמע חברים?
אז בעיקרון, אני מאד אוהב קפה, אייס קפה, וכל המשתמע מכך. בזמנו טעמתי את הקפה של סופראפקט שהיה ממש טעים לדעתי (הכי מוצלח מהטעמים שלהם)
אבל ברגע שתכננתי ללכת לאמינו שופ ולקנות איזה דלי, התחיל הסיפור איתם.. ככה שאני מעדיף להימנע מלקנות אותם.
השאלה שלי היא כזאת, האם מישהו מכיר חברה עם חלבון בטעם קפה? אגב מוקה וקפה זה לא אותו דבר 😭

תודה רבה!! 😃
Myprotein יש להם כמה סוגים של קפה.

דימטייז הפסיקו לשלוח לישראל כי אנשים היו מתלוננים סתם שהחבילה לא הגיעה ודרשו מהחברה שישלחו עוד דלי... ישראלים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית