הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שליטה מלאה בגוף האדם

• פותח/ת השרשור
אפשרי?בספק.
האם רצוי שהיה לנו את היכולות הללו? גם בספק. המון דברים אתה לא בר שליטה עליהם נובעים מסיבה מסוימת לרוב טובה. אם כי ישנם פגמים בטבע והוא טועה המון פעמים.
עובדתית,המדע היום מנסה לשפר את גוף האדם.
כשאתה חולה אתה לוקח תרופות.
כשיש לך מחסור בויטמין,אתה מתסף.
כשאתה רעב אתה אוכל.
כיום יש תהליכים מדעיים שיכולים להפוך תאים רגילים(כמו בעור) לתאי גזע,ובכך לייצר כל תא אחר,בדרך הזאת אפשר לשקם מערכת עצבים שלמה מהדם של אותו בן אדם,תהליך שכיום לא אפשרי בצורה פנימית בגוף.

קח ויאגרה...
תרסיס השהייה...
תרסיס השהייה? לא שמעתי על זה. אפשר קצת יותר מידע?
עובדתית,המדע היום מנסה לשפר את גוף האדם.
כשאתה חולה אתה לוקח תרופות.
כשיש לך מחסור בויטמין,אתה מתסף.
כשאתה רעב אתה אוכל.
כיום יש תהליכים מדעיים שיכולים להפוך תאים רגילים(כמו בעור) לתאי גזע,ובכך לייצר כל תא אחר,בדרך הזאת אפשר לשקם מערכת עצבים שלמה מהדם של אותו בן אדם,תהליך שכיום לא אפשרי בצורה פנימית בגוף.
דרך אגב שכחת להזכיר, יש עוד משהו שאנחנו מסוגלים לשלוט בו, וזה החלומות שלנו, יש שיטות אימון שאם תעבור אותן בהצלחה תוכל לשלוט לגמרי בחלומות שלך ולעשות בהן מה שבא לך. אני התחלתי להתעסק בזה לא מזמן וזה מאוד מעניין 😃

תרסיס השהייה...
חומר מאלחש שבעצם לא פוגע בזיקפה.... נותנים התזה בערך 20 דקות לפני האקשן על קצה הנשק...
ואתה מוכן לעבודה.. זה נותן לך עוד זמן משחק! 🤘

כשמדובר על שליטה על תהליכים בגוף האדם יש עוד הרבה כיוונים שבוחנים בימים אלה.
למשל, החיידקים שנמצאים אצלנו במעי הם גורם אפשרי שיכול להשפיע בין היתר גם על ההתנהגות שלנו-
לא מזמן יהושע העלה את הנושא בדיון שהיה לנו על החיידקים.
דיון - הרכב של תזונה, טבעונית מול רגילה

• פותח/ת השרשור
תרסיס השהייה? לא שמעתי על זה. אפשר קצת יותר מידע?

דרך אגב שכחת להזכיר, יש עוד משהו שאנחנו מסוגלים לשלוט בו, וזה החלומות שלנו, יש שיטות אימון שאם תעבור אותן בהצלחה תוכל לשלוט לגמרי בחלומות שלך ולעשות בהן מה שבא לך. אני התחלתי להתעסק בזה לא מזמן וזה מאוד מעניין 😃
זה נחמד עד שאתה חוטף שיתוק שינה

שיתוק שינה זה דבר מפחיד!!! היה לי פעם אחת!! וזה מחריד!!! ברמה אחרת...
יצאת בטראומה של החיים!

ניסית את השיטה של REALITY CHECK?
לא עבד לי. אני בצעתי את השיטה שבה אתה מתעורר באמצע הלילה ואתה מסתובב 5 דקות ועושה משהו. חוזר לישון מהר ואז אתה חוזר לחלום אבל המוח שלך יחסית ער. ואז יש לך שליטה בתוכו.
נשבר לי לעשות את זה אחרי פעם פעמיים.

• פותח/ת השרשור
איך אפשר לחטוף שיתוק שינה מזה?
די בקלות האמת,תנסה לשכב על הגב(בחושך מוחלט) עם עיניים סגורות ידיים לצדי הגוף ורגליים צמודות ומתוחות,ואל תזוז 15 דקות,תתחיל לראות דמויות,כיף נורא(לא)

לא היה לי שיתוק שינה עדיין, אבל קורה לי שאני נתפס בשרירים בלילה בלי שום סיבה. which is ain't better.

היה לי שיתוק שינה קלאסי... שאתה לא יכול לזוז.. בקושי לנשום.. ואתה מרגיש הכל!!!
ואתה אשכרה רואה דמות שכאילו נמצאת איתך בחדר וזה מטריד מאוד!!! שיצאתי מזה... אני זחלתי מהמיטה בטראומה!!!

וגילוי נאות אני לא עושה סמים או משהו..

שיתוק שינה זה דבר מפחיד!!! היה לי פעם אחת!! וזה מחריד!!! ברמה אחרת...
יצאת בטראומה של החיים!
די בקלות האמת,תנסה לשכב על הגב(בחושך מוחלט) עם עיניים סגורות ידיים לצדי הגוף ורגליים צמודות ומתוחות,ואל תזוז 15 דקות,תתחיל לראות דמויות,כיף נורא(לא)
לא יצא לי לשמוע עד היום על התופעה הזאת. מעניין.
לא עבד לי. אני בצעתי את השיטה שבה אתה מתעורר באמצע הלילה ואתה מסתובב 5 דקות ועושה משהו. חוזר לישון מהר ואז אתה חוזר לחלום אבל המוח שלך יחסית ער. ואז יש לך שליטה בתוכו.
נשבר לי לעשות את זה אחרי פעם פעמיים.
אני אנסה בהזדמנות ואספר איך היה. שיטת הREALITY CHECK היא שיטה שלא אמורה לעבוד על ההתחלה אלה אמור לקחת כמה שבועות מהרגע שאתה מתחיל איתה עד הרגע שזה מתחיל לעבוד. אני לא יודע איך אתה עשית אותה, אבל השיטה שאני מכיר אומרת שבחלומות אתה בחיים לא תוכל לראות את כפות הידיים שלך, אז בעצם בREALITY CHECK אתה צריך כל שעה להסתכל על כפות הידיים או משהו כזה.

לא יצא לי לשמוע עד היום על התופעה הזאת. מעניין.

אני אנסה בהזדמנות ואספר איך היה. שיטת הREALITY CHECK היא שיטה שלא אמורה לעבוד על ההתחלה אלה אמור לקחת כמה שבועות מהרגע שאתה מתחיל איתה עד הרגע שזה מתחיל לעבוד. אני לא יודע איך אתה עשית אותה, אבל השיטה שאני מכיר אומרת שבחלומות אתה בחיים לא תוכל לראות את כפות הידיים שלך, אז בעצם בREALITY CHECK אתה צריך כל שעה להסתכל על כפות הידיים או משהו כזה.
להסתכל במראה בחלום גם עובד. (במידה ויש)

להסתכל במראה בחלום גם עובד. (במידה ויש)
אם לא עבד לך אז כנראה לא עובד 😆
בכל מקרה שיטת הREALITY CHECK זה תרגול שאתה אמור לעשות במציאות, ואין לך אפשרות כל שעה להסתכל במראה אז צריך לבחור משהו אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית