נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
מה פתאום, לשלוט בזקפה שלי זה חלום חיי!
קח ויאגרה...
תרסיס השהייה...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה פתאום, לשלוט בזקפה שלי זה חלום חיי!
עובדתית,המדע היום מנסה לשפר את גוף האדם.אפשרי?בספק.
האם רצוי שהיה לנו את היכולות הללו? גם בספק. המון דברים אתה לא בר שליטה עליהם נובעים מסיבה מסוימת לרוב טובה. אם כי ישנם פגמים בטבע והוא טועה המון פעמים.
תרסיס השהייה? לא שמעתי על זה. אפשר קצת יותר מידע?קח ויאגרה...
תרסיס השהייה...
דרך אגב שכחת להזכיר, יש עוד משהו שאנחנו מסוגלים לשלוט בו, וזה החלומות שלנו, יש שיטות אימון שאם תעבור אותן בהצלחה תוכל לשלוט לגמרי בחלומות שלך ולעשות בהן מה שבא לך. אני התחלתי להתעסק בזה לא מזמן וזה מאוד מעניין 😃עובדתית,המדע היום מנסה לשפר את גוף האדם.
כשאתה חולה אתה לוקח תרופות.
כשיש לך מחסור בויטמין,אתה מתסף.
כשאתה רעב אתה אוכל.
כיום יש תהליכים מדעיים שיכולים להפוך תאים רגילים(כמו בעור) לתאי גזע,ובכך לייצר כל תא אחר,בדרך הזאת אפשר לשקם מערכת עצבים שלמה מהדם של אותו בן אדם,תהליך שכיום לא אפשרי בצורה פנימית בגוף.
ניסיתי את זה תקופה וזה לא עובד על כולם.החלומות שלנו
ניסית את השיטה של REALITY CHECK?ניסיתי את זה תקופה וזה לא עובד על כולם.
יש המון שיטות רק אחת עבדה איתי. בהצלחה בכ"מ 😃
זה נחמד עד שאתה חוטף שיתוק שינהתרסיס השהייה? לא שמעתי על זה. אפשר קצת יותר מידע?
דרך אגב שכחת להזכיר, יש עוד משהו שאנחנו מסוגלים לשלוט בו, וזה החלומות שלנו, יש שיטות אימון שאם תעבור אותן בהצלחה תוכל לשלוט לגמרי בחלומות שלך ולעשות בהן מה שבא לך. אני התחלתי להתעסק בזה לא מזמן וזה מאוד מעניין 😃
איך אפשר לחטוף שיתוק שינה מזה?זה נחמד עד שאתה חוטף שיתוק שינה
לא עבד לי. אני בצעתי את השיטה שבה אתה מתעורר באמצע הלילה ואתה מסתובב 5 דקות ועושה משהו. חוזר לישון מהר ואז אתה חוזר לחלום אבל המוח שלך יחסית ער. ואז יש לך שליטה בתוכו.ניסית את השיטה של REALITY CHECK?
די בקלות האמת,תנסה לשכב על הגב(בחושך מוחלט) עם עיניים סגורות ידיים לצדי הגוף ורגליים צמודות ומתוחות,ואל תזוז 15 דקות,תתחיל לראות דמויות,כיף נורא(לא)איך אפשר לחטוף שיתוק שינה מזה?
יכול להיות מחסור בברזללא היה לי שיתוק שינה עדיין, אבל קורה לי שאני נתפס בשרירים בלילה בלי שום סיבה. which is ain't better.
זה קורה לי כשאני מנסה את זה. לא ככה סתם.יכול להיות מחסור בברזל
שיתוק שינה זה דבר מפחיד!!! היה לי פעם אחת!! וזה מחריד!!! ברמה אחרת...
יצאת בטראומה של החיים!
לא יצא לי לשמוע עד היום על התופעה הזאת. מעניין.די בקלות האמת,תנסה לשכב על הגב(בחושך מוחלט) עם עיניים סגורות ידיים לצדי הגוף ורגליים צמודות ומתוחות,ואל תזוז 15 דקות,תתחיל לראות דמויות,כיף נורא(לא)
אני אנסה בהזדמנות ואספר איך היה. שיטת הREALITY CHECK היא שיטה שלא אמורה לעבוד על ההתחלה אלה אמור לקחת כמה שבועות מהרגע שאתה מתחיל איתה עד הרגע שזה מתחיל לעבוד. אני לא יודע איך אתה עשית אותה, אבל השיטה שאני מכיר אומרת שבחלומות אתה בחיים לא תוכל לראות את כפות הידיים שלך, אז בעצם בREALITY CHECK אתה צריך כל שעה להסתכל על כפות הידיים או משהו כזה.לא עבד לי. אני בצעתי את השיטה שבה אתה מתעורר באמצע הלילה ואתה מסתובב 5 דקות ועושה משהו. חוזר לישון מהר ואז אתה חוזר לחלום אבל המוח שלך יחסית ער. ואז יש לך שליטה בתוכו.
נשבר לי לעשות את זה אחרי פעם פעמיים.
להסתכל במראה בחלום גם עובד. (במידה ויש)לא יצא לי לשמוע עד היום על התופעה הזאת. מעניין.
אני אנסה בהזדמנות ואספר איך היה. שיטת הREALITY CHECK היא שיטה שלא אמורה לעבוד על ההתחלה אלה אמור לקחת כמה שבועות מהרגע שאתה מתחיל איתה עד הרגע שזה מתחיל לעבוד. אני לא יודע איך אתה עשית אותה, אבל השיטה שאני מכיר אומרת שבחלומות אתה בחיים לא תוכל לראות את כפות הידיים שלך, אז בעצם בREALITY CHECK אתה צריך כל שעה להסתכל על כפות הידיים או משהו כזה.
אם לא עבד לך אז כנראה לא עובד 😆להסתכל במראה בחלום גם עובד. (במידה ויש)