הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שבר באצבע של היד - אסור להתאמן חודש וחצי, איך שומרים על מסת שריר ועלייה מינימאלית בשומן?

• פותח/ת השרשור Wzo4
  • פורסם בתאריך

Wzo4

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
3
35
0
היי,

לצערי שברתי את האצבע בכף היד והרופא אמר שאסור לי להתאמן כחודש וחצי.
אני כרגע בחיטוב, אני יכול לעשות אירובי, חשוב לי לשמור על סיבולת ולא להשמין, אבל אני יודע שאירובי מצד שני יזרז פירוק שריר.
בחד"כ אני יכול לעשות רק לג פרס,לחזה אולי פרפר במכונה (כי אפשר לעשות את זה רק עם המרפקים בלי להשתמש בידיים) ובטן.

איך כדאי לפעול?

1) אירובי ואימוני FBW של לג פרס, פרפר במכונה ובטן למשך החודש וחצי האלו? או שזה ייצור חוסר איזון בשרירים כי אני לא אוכל לאמן את הגב והכתפיים?.
2) רק אירובי במשך החודש וחצי האלו ולאכול הרבה חלבון?.
3) בלי אירובי ובלי אימוני כוח ופשוט לאכול בעיקר חלבון כדי לשמר כמה שיותר שריר, וכמה שפחות לעלות בשומן?.

תודה.

נערך לאחרונה:
היי,

לצערי שברתי את האצבע בכף היד והרופא אמר שאסור לי להתאמן כחודש וחצי.
אני כרגע בחיטוב, אני יכול לעשות אירובי, חשוב לי לשמור על סיבולת ולא להשמין, אבל אני יודע שאירובי מצד שני יזרז פירוק שריר.
בחד"כ אני יכול לעשות רק לג פרס,לחזה אולי פרפר במכונה (כי אפשר לעשות את זה רק עם המרפקים בלי להשתמש בידיים) ובטן.

איך כדאי לפעול?

1) אירובי ואימוני FBW של לג פרס, פרפר במכונה ובטן למשך החודש וחצי האלו? או שזה ייצור חוסר איזון בשרירים כי אני לא אוכל לאמן את הגב והכתפיים?.
2) רק אירובי במשך החודש וחצי האלו ולאכול הרבה חלבון?.
3) בלי אירובי ובלי אימוני כוח ופשוט לאכול בעיקר חלבון כדי לשמר כמה שיותר שריר, וכמה שפחות לעלות בשומן?.

תודה.

אתה יכול לבצע כל מה שלא דורש אחיזה של כף היד. ולהגן על האזור אם אתה עושה פעילות שדורשת תנועות מהירות בגפיים העליונות.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לבצע כל מה שלא דורש אחיזה של כף היד. ולהגן על האזור אם אתה עושה פעילות שדורשת תנועות מהירות בגפיים העליונות.

תודה על העזרה.
האם זה כולל גם לחיצת כתפיים במכונה? כי בתכלס אפשר להשתמש רק בחלק התחתון של הכף היד בלי לסגור אותה ואז האצבע לא מופעלת?. וזה לא נורא שלא אאמן את הגב בחודש וחצי האלו ואת שאר השרירים הגדולים כן?.

לגביי ההגנה בפעולות מהירות של פלג גפיים עליונות, אני מניח שגם ריצה נחשבת בקטגוריה הזו, איך היית ממליץ להגן? האם חבישה של אצבע לאצבע מספיקה?.

תודה על העזרה.
האם זה כולל גם לחיצת כתפיים במכונה? כי בתכלס אפשר להשתמש רק בחלק התחתון של הכף היד בלי לסגור אותה ואז האצבע לא מופעלת?. וזה לא נורא שלא אאמן את הגב בחודש וחצי האלו ואת שאר השרירים הגדולים כן?.

לגביי ההגנה בפעולות מהירות של פלג גפיים עליונות, אני מניח שגם ריצה נחשבת בקטגוריה הזו, איך היית ממליץ להגן? האם חבישה של אצבע לאצבע מספיקה?.

כמו שכתבתי : כל דבר שלא דורש אחיזה. אם אתה עושה את הלחיצה כתפיים ללא סגירה ואחיזה של כל כף היד - אז זה בסדר.

חבישה של אצבע לאצבע אפשרית. יש גם מגיני פלסטיק מותאמים , אבל זה פחות זמין בדר"כ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית