הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתאמן כבר תקופה

astritzki

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אהלן
אני בן 22 גובה 1.81
התחלתי להתאמן לפני חצי שנה במשקל 68 היום אני שוקל 74.
בחודשיים הראשונים עשיתי fbw ואחרי זה עברתי לab. אני כן רואה שינוי די משמעותי אבל אף פעם לא הרגשתי שאני מתקדם במשקלים כמו שצריך.
אני עושה סקוואט 70 בנץ' 50 דדליפט 75 ואני לא מבין איך אנשים מעלים משקלים כמו מטורפים בבנצ'.
קראתי די הרבה על ss ואני מעדיף לא לעשות את התכנית הזאת.

השאלה שלי היא אם לחזור לfbw זה יהיה בסדר בשלב הזה? ואם כן לכמה זמן?

ואני שותה עכשיו גיינר בשביל לעלות במשקלים, וכל פעם שאני שותה אותו אני מרגיש שאני שותה דבר נורא לא בריא וזה מבאס אותי, שלא נדבר על זה שאין לזה טעם וזה מזעזע..אני משתמש בגיינר של dymatize בטעם וניל. מה אתם אומרים על הגיינר להמשיך לשתות או להפסיק?

ועוד שאלה, אני נוסע ביום ראשון לחו"ל לשבועיים ולא תיהיה לי אופציה של חדר כושר, איך מומלץ להתאמן במקרה כזה?

קראתי די הרבה על ss ואני מעדיף לא לעשות את התכנית הזאת.
אם אתה רוצה להעלות משקלי עבודה SS זו אופציה מצויינת במצב שלך. מה הסיבה שאתה מעדיף לא לעשות אותה?
השאלה שלי היא אם לחזור לfbw זה יהיה בסדר בשלב הזה? ואם כן לכמה זמן?
אני חושב שFBW מבוססת על מורכבים תעבוד לך טוב. לכמה זמן? עד שהיא תפסיק להביא תוצאות.
ואני שותה עכשיו גיינר בשביל לעלות במשקלים, וכל פעם שאני שותה אותו אני מרגיש שאני שותה דבר נורא לא בריא וזה מבאס אותי, שלא נדבר על זה שאין לזה טעם וזה מזעזע..אני משתמש בגיינר של dymatize בטעם וניל. מה אתם אומרים על הגיינר להמשיך לשתות או להפסיק?
אני לא מדכים שזה משהו נורא לא בריא, בל ממש לא חייב לשתות גיינר בשביל לעלות במשקל. אם אתה רוצה להפסיק לשתות גיינר תאכל את אותן כמויות (חלבון שומן פחמימה) ביום וזהובנוסף לאוכל שאתה אוכל חוץ מהגיינר.
תבין שגיינר זה לא "אבקה לעליה במשקל" זה "אבקה להשלמת קלוריות".

• פותח/ת השרשור
נחמקה לי כל התגובה בטעות..

אני יקצר..

אני מעדיף לא לעשות ss כי לפי מה שהבנתי זאת תכנית שצריך הרבה התייחסות לכל פרט, לרשום במחברת את העלייה במשקלים והכל, ואני יודע שאם אני יכניס את עצמי לתכנית כזאת אני לא יהנה מזה וזה סתם ירתיע אותי מפיתוח גוף.

ובלי קשר אני לא מחפש כח ולעלות למשקלים מטורפים, אני מחפש גוף שיראה טוב נטו בשביל להרגיש יותר טוב עם עצמי

נערך לאחרונה:
אני יגיד לך את האמת אני לא מחפש כח ולעלות למשקלים מטורפים..אני רק רוצה לפתח גוף נטו למראה ובשביל להרגיש יותר טוב עם עצמי
היתרון בSS הוא הבסיס שהוא מעמיד לך להתקדמות מתמשכת. אם השאיפה שלך היא להיות בנאדם גדול חזק ויפה על אחוז שומן נמוך אז הדרך הטובה ביותר להגיע למטרה הזאת היא לבנות בסיס של כוח בשלושת תרגילי הבסיס ולאחר מכן לעבור לתוכניות אדפטיביות למטרה הספציפית שלך. אם אתה צנוע ורק מחפש תוצאות ממוצעות עם קצת שרירים פה ושם אז SS לא בשבילך.

אני יגיד לך את האמת אני לא מחפש כח ולעלות למשקלים מטורפים..אני רק רוצה לפתח גוף נטו למראה ובשביל להרגיש יותר טוב עם עצמי
SS לא מביאה אותך למשקלים מטורפים, היא עוזרת לך להגיע לבסיס טוב של כוח שאחרי זה תוכל להמשיך למטרות שלך.
בכל אופן אפשר לעשות לעשות את זה גם עם FBW

• פותח/ת השרשור
היתרון בSS הוא הבסיס שהוא מעמיד לך להתקדמות מתמשכת. אם השאיפה שלך היא להיות בנאדם גדול חזק ויפה על אחוז שומן נמוך אז הדרך הטובה ביותר להגיע למטרה הזאת היא לבנות בסיס של כוח בשלושת תרגילי הבסיס ולאחר מכן לעבור לתוכניות אדפטיביות למטרה הספציפית שלך. אם אתה צנוע ורק מחפש תוצאות ממוצעות עם קצת שרירים פה ושם אז SS לא בשבילך.

SS לא מביאה אותך למשקלים מטורפים, היא עוזרת לך להגיע לבסיס טוב של כוח שאחרי זה תוכל להמשיך למטרות שלך.
בכל אופן אפשר לעשות לעשות את זה גם עם FBW

מה ההבדל בעצם בין ss ל fbw?

Back
למעלה תחתית