הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקופה ארוכה במסה

• פותח/ת השרשור eve123
  • פורסם בתאריך

eve123

משתמש מתחיל
19
3
נק' מוניטין:
3
19
3
כבר תקופה ארוכה שאני במסה, משהו כמו 10-11 חודש של מסה נקייה.
עליתי דווקא יפה ממשקל 70-71 ל80-81
כרגע אני תקוע על המשקל הזה למרות שהוספתי קלוריות לתפריט ואני אוכל כמו בהמה עד לרמה שבא לי להקיא !
השאלה שלי אם התקיעה הזאת נובאת מתקופה ממושכת של מסה, או שאולי עדיף לעשות חיטוב קצר ולחזור למסה ?

אשמח לקצת עזרה בעניין !

כבר תקופה ארוכה שאני במסה, משהו כמו 10-11 חודש של מסה נקייה.
עליתי דווקא יפה ממשקל 70-71 ל80-81
כרגע אני תקוע על המשקל הזה למרות שהוספתי קלוריות לתפריט ואני אוכל כמו בהמה עד לרמה שבא לי להקיא !
השאלה שלי אם התקיעה הזאת נובאת מתקופה ממושכת של מסה, או שאולי עדיף לעשות חיטוב קצר ולחזור למסה ?

אשמח לקצת עזרה בעניין !
היי,

תרשום בבקשה את התוכנית אימון שלך ואת התפריט שלך עם ערכים.

אם אתה לא עולה אתה לא אוכל מספיק.

• פותח/ת השרשור
לגבי האימונים אני עושה AB 4 פעמים בשבוע, שלשריר גדול אני נותן 9-12 סטים ושריר קטן 6 סטים.
בתרגילים המורכבים אני עובד על כוח במתכונת של 5×3.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20170605-102452.png
    Screenshot_20170605-102452.png
    KB 60.4 · צפיות: 183
זה ברור לגמרי שאם אתה אוכל קילו אורז ביום "בא לך למות"
התפריט שלך נכון מבחינת קלוריות אבל נוראי מבחינת היישום. אתה יכול לשלב עוד סוגי פחמימות לחם, פיתות.
יש לך הרבה אפשרויות לגוון ואז יהיה לך יותר כיף לאכול

• פותח/ת השרשור
זה ברור לגמרי שאם אתה אוכל קילו אורז ביום "בא לך למות"
התפריט שלך נכון מבחינת קלוריות אבל נוראי מבחינת היישום. אתה יכול לשלב עוד סוגי פחמימות לחם, פיתות.
יש לך הרבה אפשרויות לגוון ואז יהיה לך יותר כיף לאכול

זהו שאני בצבא אז אני פשוט מכין קופסאות שיהיה לי לבסיס והדבר שהכי קל לי להכין זה האורז.
ומה הסיבה לתקיעה במשקל ?

זהו שאני בצבא אז אני פשוט מכין קופסאות שיהיה לי לבסיס והדבר שהכי קל לי להכין זה האורז.
ומה הסיבה לתקיעה במשקל ?
בכל מקרה תגוון את התפריט שלך.

ואיך נראית התוכנית שלך? תרגילים חזרות משקל

בכל מקרה תעלה את השומן ל80

• פותח/ת השרשור
תוכנית A :

סקוואט 5×3
פרונט סקוואט 5×3
דדליפט רומני 10×3

בנץ' פרס 5×3
בנץ' עליון 8×3
פרפר דאמבלים 10-12×3
כבלים בקרוס (חזה תחתון) 12×2

6 סטים ליד אחורית

תוכנית B :

דדליפט 5×3
פולי עליון 6-10×3
טי באר 8-10×3
פול אובר 12×3

פרס 5×3
הנפה לצדדים 10-12×3
כתף אחורית 12×2

6 סטים יד קדמית.

יש לציין שאני עושה רוטציה בין בנץ לפרס, פעם בנץ כבד ופרס בנפח והפוך.

• פותח/ת השרשור
בנץ' 107.5 שלישייה 105 לחמישייה,
פרס 60 לחמישייה,
דדליפט 150 לחמישייה,
סקוואט 117.5 לחמישייה אבל עכשיו שיפרתי טכניקה בשביל לרדת עמוק יותר 95-100 לחמישייה.

או שאתה לא אוכל את כל התפריט כפי שרשמת
או שאתה צריך להוסיף קלוריות.

תתחיל מלהגדיל את השומן ל80 ותראה איל זה משפיע על השקילות

• פותח/ת השרשור
משתדל לאכול את אותה תפריט 5 פעמים בשבוע, בכל מקרה אנסה להגדיל את השומן ל80 וניראה לאן יתקדם, תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
סליחה על ההקפצה ,
רציתי לדעת אם תקופת שנמשכת כמעט כשנה עדיין אפקטיבי (הגוף התרגל) ואולי בגלל זה התקיעה במשקל ?

סליחה על ההקפצה ,
רציתי לדעת אם תקופת שנמשכת כמעט כשנה עדיין אפקטיבי (הגוף התרגל) ואולי בגלל זה התקיעה במשקל ?
אם אתה מתאמן חזק, עולה במשקל בקצב יפה ולא צובר הרבה שומן לא רואה סיבה לעצור.

בפועל כנראה שתעצור כי החיים לא מתיישרים לזה שאתה במסה.. תמיד יהיו דברים שימנעו ממך להתאמן או לאכול כראוי. (או שאתה תלמיד בית ספר ששם הייתי משקיע המון באימונים כי זה אחלה תקופה לזה)

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן חזק, עולה במשקל בקצב יפה ולא צובר הרבה שומן לא רואה סיבה לעצור.

בפועל כנראה שתעצור כי החיים לא מתיישרים לזה שאתה במסה.. תמיד יהיו דברים שימנעו ממך להתאמן או לאכול כראוי. (או שאתה תלמיד בית ספר ששם הייתי משקיע המון באימונים כי זה אחלה תקופה לזה)

עליתי יפה במשקל עד משקל 81 מ71 בלי עלייה משמעותית בשומן וכרגע אני תקוע על אותו משקל כמה חודשים. אז האם עדיף לי לסיים את המסה או להמשיך בגלל שאני כבר כמעט שנה במסה ?

עליתי יפה במשקל עד משקל 81 מ71 בלי עלייה משמעותית בשומן וכרגע אני תקוע על אותו משקל כמה חודשים. אז האם עדיף לי לסיים את המסה או להמשיך בגלל שאני כבר כמעט שנה במסה ?
אתה מתקדם במשקלי עבודה?
איזה תוכנית אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
Ab ומתקדם באימונים משתדל התקדמות שבועית בדדליפט די נתקעתי על 150 לחמישייה.

הייתי מוסיף עוד קצת קלוריות ורואה איך זה משפיע, לא יותר מדי..100-150 קלוריות

אם אתה רוצה לגדול עוד אז תמשיך במסה. כמובן אם לא עלית שומן ברמה שאתה רוצה לחטב.
מבחינה פסיכולוגית, אם אתה אוכל קבוע לפי אותו תפריט הייתי מנסה לשנות תפריט, להשאיר את אותם ערכים (או להוסיף קצת קלוריות במקרה שלך כמו שיוגב אמר) אבל לשנות את המאכלים.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לגדול עוד אז תמשיך במסה. כמובן אם לא עלית שומן ברמה שאתה רוצה לחטב.
מבחינה פסיכולוגית, אם אתה אוכל קבוע לפי אותו תפריט הייתי מנסה לשנות תפריט, להשאיר את אותם ערכים (או להוסיף קצת קלוריות במקרה שלך כמו שיוגב אמר) אבל לשנות את המאכלים.

הבנתי תודה רבה על המענה עזרתם לי מאוד

Back
למעלה תחתית