הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מיואש כבר מהחיטוב התקוע

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני חודשיים כבר תקוע על אותו משקל ואפילו רק עולה קצת אני 1.63 בן 18 מתאמן 4 פעמים בשבוע AB עכשיו הייתי אוכל בסביבות ה1200 קלוריות ליום ונתקעתי אז חברה פה בפורום אמרו לי שזה מעט מידי ובגלל זה אני לא יורד ושאני צריך לעלות ל1500 אז בשבוע האחרון באמת העלתי ל1500 והעליתי 600 גרם
אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות כל מה שאני מנסה לא עובד יכול להיות שאני צריך פשוט להוריד ולהוריד ולאכול איזה 800 קלוריות ורק ככה לרדת?

היי אסף, אני חייב להתחיל בזה שקצת מבהיל לחשוב על 1200 קלוריות ביום, ואני מדבר בתור אחד שנמצא באותו סקאלה של גובה כמוך (165) אני מנסיון יכול להגיד לך שאפשר להתחטב על 1650 קלוריות ולהגיע לאחוז נמוך 9-10 ללא קלן וחבריו, השאלה היא נקודת ההתחלה שלך, למשל אני התחלתי חיטוב מ72 קילו והגעתי לאיזור ה10% אחרי חודשיים וחצי של חיטוב רציני (שקילת כמויות וחישוב מקרו).
כמובן שאם אתה מתחיל את החיטוב שלך ממקום שאין לך ככ הרבה מסה אז החיטוב ירגיש כאילו אתה לא מתקדם שבפועל אתה פשוט לא מספיק מפותח בשביל שהחיטוב שלך יראה מרשים כמו תמונות שאתה רואה באינטרנט.
ולכן אני ממליץ שתרשום מה היתה נקודת הפתיחה שלך, האם עשית מסה לפני ?
במידה ולא אני ממליץ לך במיוחד לאור התקופה (חורף) ללכת bear mode ולעשות מסה כמו שצריך איזור ה-2000 קלוריות לmenlet שכמותנו מספיק למסה נקייה ולהעלות בהתאם לצורך ל2200+-
אני אישית מכוון להגיע לאיזור ה70 קילו לפני שאני מתחיל חיטוב, ולעולם לא להיות מעל 17+ אחוז שומן גם במסה כי אז החיטוב נהיה מעיק.

טיפ נוסף הוא לנסות בפעם הבאה חיטוב קטוגני (דל פחמימות) לי אישית נתן טיפה תוצאות יותר טובות אבל לפעמים הרגיש שזה לא ככ שווה את זה כי כשאתה נכנס לניטרלי אתה ישר מקבל בום של נוזלים :(

בהצלחה ותרגיש חופשי לשאול אותי בפרטי אם בא לך להתייעץ עם עוד menlet 😄

• פותח/ת השרשור
היי אסף, אני חייב להתחיל בזה שקצת מבהיל לחשוב על 1200 קלוריות ביום, ואני מדבר בתור אחד שנמצא באותו סקאלה של גובה כמוך (165) אני מנסיון יכול להגיד לך שאפשר להתחטב על 1650 קלוריות ולהגיע לאחוז נמוך 9-10 ללא קלן וחבריו, השאלה היא נקודת ההתחלה שלך, למשל אני התחלתי חיטוב מ72 קילו והגעתי לאיזור ה10% אחרי חודשיים וחצי של חיטוב רציני (שקילת כמויות וחישוב מקרו).
כמובן שאם אתה מתחיל את החיטוב שלך ממקום שאין לך ככ הרבה מסה אז החיטוב ירגיש כאילו אתה לא מתקדם שבפועל אתה פשוט לא מספיק מפותח בשביל שהחיטוב שלך יראה מרשים כמו תמונות שאתה רואה באינטרנט.
ולכן אני ממליץ שתרשום מה היתה נקודת הפתיחה שלך, האם עשית מסה לפני ?
במידה ולא אני ממליץ לך במיוחד לאור התקופה (חורף) ללכת bear mode ולעשות מסה כמו שצריך איזור ה-2000 קלוריות לmenlet שכמותנו מספיק למסה נקייה ולהעלות בהתאם לצורך ל2200+-
אני אישית מכוון להגיע לאיזור ה70 קילו לפני שאני מתחיל חיטוב, ולעולם לא להיות מעל 17+ אחוז שומן גם במסה כי אז החיטוב נהיה מעיק.

טיפ נוסף הוא לנסות בפעם הבאה חיטוב קטוגני (דל פחמימות) לי אישית נתן טיפה תוצאות יותר טובות אבל לפעמים הרגיש שזה לא ככ שווה את זה כי כשאתה נכנס לניטרלי אתה ישר מקבל בום של נוזלים 😭

בהצלחה ותרגיש חופשי לשאול אותי בפרטי אם בא לך להתייעץ עם עוד menlet 😄
תראה דבר ראשון כולם פה אומרים לי שזה ממש קצת 1200 קלוריות אבל אני באמת לא מבין אתכם בעיקר אתה שאתה גם 165 אז אתה יודע שאתה לא צריך לטחון כמו אחד שהוא 180,אני אוכל רגיל לגמרי ואפילו מכריח את עצמי לאכול בחלק מהפעמים התפריט שלי זה 200 גרם פסטה\אורז 300 גרם חזה עוף חביתה מ2 ביצים וחצי גביע קוטג' 9% וזה באמת רגיל לגמרי זה כמו שאני אוכל במקום הארוחת צהריים לחמניה עם שניצל עכשיו בתכלס מבחינת קלוריות אני אגיע להרבה יותר אבל מבחינת שובע וכמות זה בדיוק אותו דבר...
עכשיו אני התחלתי מ69 קילו וכרגע ירדתי ל61 ובו זמנית עליתי בסביבות ה2 קילו מסת שריר (לפי המכונה לאחוז שומן במכון) ואני כרגע על 20%~ שומן ואני לא מבין איך אני תקוע כי זה לא שאני על 12% אני על פאקינג 20 אמור להיות לי קל רצח לרדת בשלב כזה וגם איך היית על 1650 בחיטוב ובמסה רק 2000? ובכללי אם אני אוכל עכשיו 1650 קלוריות אני פשוט אשמין אז לא מבין איך אפשר לחטב על 1650
מבחינת דל פחמימות אני על די דל פחמימה יש לי בתפריט בערך 70 גרם פחמימה כרגע ולפני היה לי איזה 60
אבל בתכלס בשורה התחתונה מה אני עושה המצב שאני נמצא בו כרגע?? אני תקוע למרות שאני אוכל נכון ומחשב הכל עם מחשבון איך הצלחת לרדת מ75 קילו שזה נראלי איזה 35% שומן לפי הגובה שלך ל10% בחודשיים? אני הורדתי כולה 8 קילו באיזה 5 חודשים ואני בדיוק כמוך שוקל כמויות מחשב מאקרו והכל...

נערך לאחרונה:

אולי זה יעזור
כדאי לנסות ללכת למישהו מהתחום שיעזור

Back
למעלה תחתית