עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם לא מביאים את זה עד הבית?לחברה קוראים מאסטופ/buy America
ואז בלדר של DHL
מביא לך את החבילה
נעליים כמובןBUY2USA. אבל לא תמיד משתלם להזמין דרכם, תלוי על איזה מוצר מדובר.
מה המחיר של הנעליים? והאם האתר שאתה מזמין ממנו לא עושה משלוחים לארץ? ואם כן אז מה המחיר של המשלוח אצלם לארץ?הם לא מביאים את זה עד הבית?
נעליים כמובן
הנעליים יעלו 70-100$,ואני כנראה אזמין מאמזון בינתיים כל סוגי הנעליים שהסתכלתי שם לא היה להם משלוח לישראלמה המחיר של הנעליים? והאם האתר שאתה מזמין ממנו לא עושה משלוחים לארץ? ואם כן אז מה המחיר של המשלוח אצלם לארץ?
סבבה, תיצור משתמש בBUY2USA, כשתיצור משתמש אתה תקבל כתובת אמריקאית של המחסנים של BUY2USA שאליה תצטרך להזמין את המוצר, כשהמוצר יגיע למחסנים של BUY2USA תיפתח אופציה באתר שלהם למשתמש שלך לשלם על משלוח + מע"מ. אחרי שתשלם הם תוך 2-3 ימים ישלחו את המוצר לישראל בטיסה ויום יומיים אחרי זה תקבל את המוצר עם שליח עד הבית.הנעליים יעלו 70-100$,ואני כנראה אזמין מאמזון בינתיים כל סוגי הנעליים שהסתכלתי שם לא היה להם משלוח לישראל
ולא יעשו לי איזה עוקץ?סבבה, תיצור משתמש בBUY2USA, כשתיצור משתמש אתה תקבל כתובת אמריקאית של המחסנים של BUY2USA שאליה תצטרך להזמין את המוצר, כשהמוצר יגיע למחסנים של BUY2USA תיפתח אופציה באתר שלהם למשתמש שלך לשלם על משלוח + מע"מ. אחרי שתשלם הם תוך 2-3 ימים ישלחו את המוצר לישראל בטיסה ויום יומיים אחרי זה תקבל את המוצר עם שליח עד הבית.
לי לא עשוולא יעשו לי איזה עוקץ?
עוקץ עם נעלים? יש דברים יותר שווים.ולא יעשו לי איזה עוקץ?
זהב 24 קרט לא הייתי מזמין דרכםעוקץ עם נעלים? יש דברים יותר שווים.
☝️זהב 24 קרט לא הייתי מזמין דרכם
אוקיי תודה רבהלי לא עשו
באתר של buy2usa יש אפשרות לקנות ישר מהם ולא להכנס לאמזון ושם להכניס את הכתובת של האתר.זהב 24 קרט לא הייתי מזמין דרכם
אין לי מושג לגבי האופציה לקנות ישירות דרכם, לא ניסיתי אותה. פשוט עשיתי את ההזמנה לכתובת שלהם ותוך כמה ימים זה הגיע אליהם, שילמתי ואז זה הגיע לארץ, ודרך אגב הביאו לי עד למעונות עזה בטכניון 😃אוקיי תודה רבה
באתר של buy2usa יש אפשרות לקנות ישר מהם ולא להכנס לאמזון ושם להכניס את הכתובת של האתר.
אפשר להזמין ככה או שעדיף בנפרד?
לא כל שליח יכול להיכנס לשם. 🙄(ולצאת חי)מעונות עזה
אני חושב שזו אפשרות מיוחדת להזמנות מאמזון.אין לי מושג לגבי האופציה לקנות ישירות דרכם, לא ניסיתי אותה. פשוט עשיתי את ההזמנה לכתובת שלהם ותוך כמה ימים זה הגיע אליהם, שילמתי ואז זה הגיע לארץ, ודרך אגב הביאו לי עד למעונות עזה בטכניון 😃
לא אחי אני הזמנתי ישר מהאתר של אדידאסאתה גם הזמנת משם?
אתה בטוח שזה הבדל רק בצבעים ולא רק בדגם? בכל מקרה אני לא יודעבלי קשר,אתה יודע למה יש הבדלים גדולים במחיר בצבעים שונים של נעליים?
בpower lift יש הבדל של יותר מ20$ בין צבעים שוניםלא אחי אני הזמנתי ישר מהאתר של אדידאס
אתה בטוח שזה הבדל רק בצבעים ולא רק בדגם? בכל מקרה אני לא יודע