הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברת שעושה משולחים מארהב

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
שמעתי על כמה חברות שעושות משלוחים מארהב לישראל.
אתה קונה נעליים באמזון או באתר אחר והם פשוט מביאים את הנעליים בשבילך.
מישהו הזמין פעם דרך חברה כזו?
כי זה נשמע ממש מפחיד,שלא יברחו לי עם הנעליים.
אפשר לסמוך על החברות האלו?

BUY2USA. אבל לא תמיד משתלם להזמין דרכם, תלוי על איזה מוצר מדובר.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מה המחיר של הנעליים? והאם האתר שאתה מזמין ממנו לא עושה משלוחים לארץ? ואם כן אז מה המחיר של המשלוח אצלם לארץ?
הנעליים יעלו 70-100$,ואני כנראה אזמין מאמזון בינתיים כל סוגי הנעליים שהסתכלתי שם לא היה להם משלוח לישראל

Buy2usa עובד מצוין
20$ למשלוח נעליים
אם הנעליים עולות מעל 75$ תשלם מע'מ על מחיר הנעליים ועוד 3.5 דולר

תבדוק גם באתרים ישראלים כמו shoesonline בחלק מהמקרים ההבדל לא גדול

הנעליים יעלו 70-100$,ואני כנראה אזמין מאמזון בינתיים כל סוגי הנעליים שהסתכלתי שם לא היה להם משלוח לישראל
סבבה, תיצור משתמש בBUY2USA, כשתיצור משתמש אתה תקבל כתובת אמריקאית של המחסנים של BUY2USA שאליה תצטרך להזמין את המוצר, כשהמוצר יגיע למחסנים של BUY2USA תיפתח אופציה באתר שלהם למשתמש שלך לשלם על משלוח + מע"מ. אחרי שתשלם הם תוך 2-3 ימים ישלחו את המוצר לישראל בטיסה ויום יומיים אחרי זה תקבל את המוצר עם שליח עד הבית.

• פותח/ת השרשור
סבבה, תיצור משתמש בBUY2USA, כשתיצור משתמש אתה תקבל כתובת אמריקאית של המחסנים של BUY2USA שאליה תצטרך להזמין את המוצר, כשהמוצר יגיע למחסנים של BUY2USA תיפתח אופציה באתר שלהם למשתמש שלך לשלם על משלוח + מע"מ. אחרי שתשלם הם תוך 2-3 ימים ישלחו את המוצר לישראל בטיסה ויום יומיים אחרי זה תקבל את המוצר עם שליח עד הבית.
ולא יעשו לי איזה עוקץ?

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה

באתר של buy2usa יש אפשרות לקנות ישר מהם ולא להכנס לאמזון ושם להכניס את הכתובת של האתר.
אפשר להזמין ככה או שעדיף בנפרד?
אין לי מושג לגבי האופציה לקנות ישירות דרכם, לא ניסיתי אותה. פשוט עשיתי את ההזמנה לכתובת שלהם ותוך כמה ימים זה הגיע אליהם, שילמתי ואז זה הגיע לארץ, ודרך אגב הביאו לי עד למעונות עזה בטכניון 😃

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג לגבי האופציה לקנות ישירות דרכם, לא ניסיתי אותה. פשוט עשיתי את ההזמנה לכתובת שלהם ותוך כמה ימים זה הגיע אליהם, שילמתי ואז זה הגיע לארץ, ודרך אגב הביאו לי עד למעונות עזה בטכניון 😃
אני חושב שזו אפשרות מיוחדת להזמנות מאמזון.
אתה גם הזמנת משם?

בלי קשר,אתה יודע למה יש הבדלים גדולים במחיר בצבעים שונים של נעליים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית