לא יודע אחי, אולי אחד מהצבעים מגניב יותר 😃בpower lift יש הבדל של יותר מ20$ בין צבעים שונים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אחי, אולי אחד מהצבעים מגניב יותר 😃בpower lift יש הבדל של יותר מ20$ בין צבעים שונים
למה לא ידעתי את זה כשעשיתי את ההזמנה שילמתי פאקינג 32 דולר מע"מ :(אני הזמנתי גם מBUY2USA ואוסיף טיפ:
מעל $75 אתה צריך לשלם שטויות למדינה, אז אתה צריך שהקבלה תהיה פחות מ$75 וזה דיי פשוט - אחרי שרכשת את המוצר מאמזון תפתח את הקבלה באתר שלהם ו"תערוך" את הקבלה בעזרת Firebug (יכול להיות שאפשר לעשות את זה עם תוכנה אחרת, תחפש בגוגל), תשנה שם כל איפה שכתוב לדוגמא "$110" ל $50 לדוגמא (תעשה חיפוש ל"110" שתהיה בטוח שלא פספסת שם את אחד המספרים בקבלה) וזהו, כל מה שנשאר לך זה לצלם את המסך ולהעלות את הקבלה הזאת לBUY2USA במקום את המקורית. מזל טוב אתה לא צריך לשלם תוספות
נשמע לא חוקי ולא יודע כמה זה שווה בשביל לחסוך כמה עשרות שקליםאני הזמנתי גם מBUY2USA ואוסיף טיפ:
מעל $75 אתה צריך לשלם שטויות למדינה, אז אתה צריך שהקבלה תהיה פחות מ$75 וזה דיי פשוט - אחרי שרכשת את המוצר מאמזון תפתח את הקבלה באתר שלהם ו"תערוך" את הקבלה בעזרת Firebug (יכול להיות שאפשר לעשות את זה עם תוכנה אחרת, תחפש בגוגל), תשנה שם כל איפה שכתוב לדוגמא "$110" ל $50 לדוגמא (תעשה חיפוש ל"110" שתהיה בטוח שלא פספסת שם את אחד המספרים בקבלה) וזהו, כל מה שנשאר לך זה לצלם את המסך ולהעלות את הקבלה הזאת לBUY2USA במקום את המקורית. מזל טוב אתה לא צריך לשלם תוספות
במקרה שלי, מעל 100 שקל, ולא נראה לי שמישהו יזהה דבר כזה. אף אחד לא יעשה עליך חקירה מעמיקה פשוט יראו את המסמכים ויעבירו הלאה, כמו מאות ההזמנות האחרות שעוברות כל יוםנשמע לא חוקי ולא יודע כמה זה שווה בשביל לחסוך כמה עשרות שקלים
אתה יכול לעשות גם "בדוק מרכיב" (מקש ימני) ולשנותאני הזמנתי גם מBUY2USA ואוסיף טיפ:
אתה רושם את זה מניסיון?אני הזמנתי גם מBUY2USA ואוסיף טיפ:
אתה רושם את זה מניסיון?
עשית את זה והכל עבר חלק ?
אני משתמש כבר שנה בshipito.com
מקצוענים.
Shipto נותן לך כתובת ורק לאחר שהמשלוח מגיע אליה, אתה מקבל את האופציות למשלוח (יש כמה).אפשר הסבר בקצרה על ההבדלים בין SHIPITO ל BUY2USA?
על הזמנת נעליים הם אומרים מראש 20$,יש מצב שהם ירצו אחר כך עוד????Buy2usa,תזהר מהם גבר הם לוקחים עמלות גבוהות אז כדי שתברר איתם לפני שאתה מתחיל את השירות שלך איתם.
כנראה שלא,יש כאלה אחרים שמחייבים,ראה ערך(FEEDEX)על הזמנת נעליים הם אומרים מראש 20$,יש מצב שהם ירצו אחר כך עוד????