עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ערכים ? לא.רציתי לדעת אם יש הבדל בערכים בין קינואה לפני בישול לקינואה אחרי בישול?
חחחחחחחחחח גם אני חשבתי ככה אבל אמא שלי הכינה את זה עם עוד מלא דברים בפנים וזה ממש בריא וזה נחמד + אז בנתיים אני אוכל את זה זה עדיף בהרבה על אורזאני הכי אוהב להכין קינואה שאני קודם פותח את האריזה
ואז משליך לפח ואוכל אורז.
ככה מכינים קינואה D: איכס....
אל תתחיל עם הבריא הזה כי אני פשוט אשאל אותך "מה זה בריא?" ולא יהיה לך מה לענות ובסוף תגלה שזאת רק*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* גם אני חשבתי ככה אבל אמא שלי הכינה את זה עם עוד מלא דברים בפנים וזה ממש בריא וזה נחמד + אז בנתיים אני אוכל את זה זה עדיף בהרבה על אורז
מה רע בקינואה? 😃אל תתחיל עם הבריא הזה כי אני פשוט אשאל אותך "מה זה בריא?" ולא יהיה לך מה לענות ובסוף תגלה שזאת רק
תרמית של כמה חברות ליצור שוק.
אל תתחיל עם הבריא הזה כי אני פשוט אשאל אותך "מה זה בריא?" ולא יהיה לך מה לענות ובסוף תגלה שזאת רק
תרמית של כמה חברות ליצור שוק.
אני שונא את המושג אוכל בריא.למה אחי לא נכון קינואה יש ערכים וויטמין מאוד טובים
אבל מסכים איתך זה דוחה תנשמה
עוד פעם עם זה? לא עברנו על זה כבר? 😲אני שונא את המושג אוכל בריא.
יש תזונה בריאה, דיאטה בריאה. אין אוכל בריא כמו שאין אוכל משמין, זה טריק שיווקי, ליצור שפה כדי להטעות.
יש פה משהו בפורום שדובר רק פעם אחת? ברור שהכל פה חוזר על עצמו.עוד פעם עם זה? לא עברנו על זה כבר? 😲