שלום,
אני מבקש סיוע במצב שבו אני תקוע.
לפני קצת יותר מחודשיים שקלתי 105 ק"ג (גובה 1.83) , עשיתי דיאטה (לא מאוזנת) וירדתי למשקל 95 ק"ג לאחר מכן
המשכתי לאכול בגרעון קלורי אך לא הרעבתי את עצמי.
כיום אני שוקל 90 ק"ג.
אני מתאמן כבר כ-3 חודשים כיום נמצא בתוכנית אימון AB כאשר כל אימון אני פותח בכ-35 דק' ריצה ועוד 10 דק הליכה מהירה
בשיפוע.
אומנם ירדתי במשקל אך הגוף שלי ממש לא חטוב / מעוצב וכו'.
מאחר ואני נמצא במרחק 10 ק"ג ממשקל תקיןן אני לא מבין אם אני אמור להמשיך לאכול בגרעון קלורי או לשנות הרגלי אכילה כי אני
מתאמן אימוני כח בכדי .
שרירי היד שלי מעט גדלו מעבר לכך אין שרירים שממש נראים לעין...
מה עושים?להכנס שוב לדיאטה חריפה בכדי להוריד 10 ק"ג או לאכול כנדרש ולהתאמן אחרת?
לצערי אין לי תפריט תזונה מסודר אני פשוט שם לב שאני אוכל ארוחות מסודרות לא צורך לחם/שתיה מתוקה/חטיפים.
נ.ב
אנ כמעט בטוח שאני לא אוכל מספיק חלבון לכן התחלתי לשתות אבקת חלבון בימי אימון (100 קל' ו20 גרם חל' למנה - 2 מנות ביום אימון)
תודה מראש,
אני מבקש סיוע במצב שבו אני תקוע.
לפני קצת יותר מחודשיים שקלתי 105 ק"ג (גובה 1.83) , עשיתי דיאטה (לא מאוזנת) וירדתי למשקל 95 ק"ג לאחר מכן
המשכתי לאכול בגרעון קלורי אך לא הרעבתי את עצמי.
כיום אני שוקל 90 ק"ג.
אני מתאמן כבר כ-3 חודשים כיום נמצא בתוכנית אימון AB כאשר כל אימון אני פותח בכ-35 דק' ריצה ועוד 10 דק הליכה מהירה
בשיפוע.
אומנם ירדתי במשקל אך הגוף שלי ממש לא חטוב / מעוצב וכו'.
מאחר ואני נמצא במרחק 10 ק"ג ממשקל תקיןן אני לא מבין אם אני אמור להמשיך לאכול בגרעון קלורי או לשנות הרגלי אכילה כי אני
מתאמן אימוני כח בכדי .
שרירי היד שלי מעט גדלו מעבר לכך אין שרירים שממש נראים לעין...
מה עושים?להכנס שוב לדיאטה חריפה בכדי להוריד 10 ק"ג או לאכול כנדרש ולהתאמן אחרת?
לצערי אין לי תפריט תזונה מסודר אני פשוט שם לב שאני אוכל ארוחות מסודרות לא צורך לחם/שתיה מתוקה/חטיפים.
נ.ב
אנ כמעט בטוח שאני לא אוכל מספיק חלבון לכן התחלתי לשתות אבקת חלבון בימי אימון (100 קל' ו20 גרם חל' למנה - 2 מנות ביום אימון)
תודה מראש,